اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای فیلم ظهور ( لامینت کاری ) از چه کاغذی میتونم استفاده کنم؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای فیلم ظهور ( لامینت کاری ) از چه کاغذی میتونم استفاده کنم؟؟؟

نوشته اصلی توسط amiraghamohamadi
    من با گلاسه طرح زدم هیچ فرقی با لمینت نداشت، حتی خطوط 10th رو هم چاپ میکنه، فقط دقت و حوصله میخواد ، کاغذش همون گلاسه باشه کافیه
    من با لمینت تا ترک های 5th هم به خوبی میزنم!!
    معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

دوستان عزیزم معذرت میخوام که نبودم . شدیدا مریض شده بودم و سردرد و ... داشتم نتونستم بیام نت .

نوشته اصلی توسط alidehghan288
      بهترین کار همون ترنسپرنت هست که میتونی از کتابفروشی ها تهیه کنی و دقیقا مانند طلق معمولی هست ولی دمای ذوبش بالا تره!!!
      بعدش هم از طرحت سه تا دونه رو روی هم بزار تا کاملا پر رنگ شه!!!
      بهترین پرینتر هم برای این کار از این پرینتر های بزرگ رنگی هستش که کافینت ها معمولا دارن و خیلی پر رنگ پرینت میگیره!!!
      مچکرم مهندس عزیز . راستش خیلی دنبال کاغذ ترینپرنسی گشتم ولی هیچ جا پیدا نبود . این هفته شاید یه سر تهران بیام و از تهران بگیرم . با کاغذ کالک چند بار تست کردم و چنگی به دل نمیزد . البته هنوز میزان نوردهی هم دستم نیست .

نوشته اصلی توسط emitor
      خیر دوست عزیز کیفیتش از کالک خیلی بهتره ... از این نظر که برخلاف کالک کاملا شفافه ...حتی از سلفون شفافتره

http://andysigler.com/images/rfm69_printed_sheet.jpg

البته با کالک هم ممکنه این کار امکانپذیر باشه ولی هم کیفیت لامینت باید خیلی بالا باشه و هم اینکه به زمان نوردهی بسیار دقیق انتخاب بشه
      ممنونم دوست خوبم . با کالک تست کردم و رضایت بخش نبود . البته میزان نور دهی هم هنوز دستم نیست . من از لامپ 100 وات چراغ مطالعه استفاده کردم ولی نور رو یکدست به تموم قسمت های فیبر نمیتابونه .

نوشته اصلی توسط S S
      با اون تلق من کار کردم یه مشکلی داره و اون هم اینه که وقتی روی اون پرینت میکنی اندازه یکمی تغییر میکنه چون آخرش این از جنس پلاستیکه
      درسته که تا 300 درجه میتونه تحمل کنه ولی دلیل این نمیشه که منبسط یا منقبز نشه . برای کارهایی مثل زدن مهر ... خوبه ولی برای چاپ PCB و کارهای ریز زیاد خوب نیست.
      اسم اون کاغذ هم کالک بود که کار میکردم . شما روی اون پرینت کن بعد گرمش کن پر رنگ میشه . اصفهان من چند جا سراغ دارم که با همین روش میزنند . فقط زمان نور دهی نصبت به طلق 3 برابر باشه.
      بعد اینکه طرح نور دادی به جای استفاده از سود سوز آور برای بردن لامینت که نور نخورده از بی کربنات سدیم استفاده کن . سود قدرت بالایی داره احتمال زیاد قسمت هایی که قراره چاپ بشه و نازکه هم میبره . ولی بی کربنات قدرت زیادی نداره . مثل نمک میمونه با آب حل کن و بعد برد داخل این محلول تکان بده
      ممنونم دوست خوبم . اینکارو که شما فرمودید انجام دادم ولی برای قسمت نوردهی بدجور درگیر هستم . نمیدونم چطور باید نوردهی کنم . لامپ 100 وات چراغ مطالعه گذاشتم ولی بعضی نقاط رو خوب ظاهر کرد و بعضی نقاط هم اصلا ظاهر نشده بود و در حد سایه بود .
      در کل تا الان 3 بار با شکست مواجه شدم . ولی همچنان امید دارم که میتونم درستش کنم .

من تا حالا دارم با اون طلق کار میکنم و حتی یک زره هم اندازه ها به هم نمیریزه!!!
      در مورد کالک هم اگر خودت استفاده کنی میفهمی و ترک های نزدیک به هم ، ظهور نمیشه و کاررو خراب میکنه!!
      دقیقا من با همین نکته مشکل داشتم . یه طرح هدر بورد برای sim 908 داشتم که تراک ها نزدیک به هم بود و بقیه قسمت ها نسبتا خوب ظاهر شد ولی تراک های نزدیک همه به هم چسبیده بودن .

اگه میخوای pcb رو دستی چاپ کنی و کارت راحتتر و سریعتر باشه از روش اتو استفاده کن، طرحتو روی کاغذ گلاسه باپرینتر های رنگی به درد بخور ( اونایی که توی کار چاپ و کپی هستن میشناسن) بده پرینتش کنن، بعد با اتو چاپش کن
      راستش حدودا دو ساله که با همین روش اتو کار میکردم . حتی رفتم به خاطرش پرینتر رنگی نسبتا خوب هم خریدم . ولی متاسفانه برای طرح های smd هر کاری میکنم نمیتونم دقیق در بیارم . طرح های معمولی رو خیلی تمیز و شیک در میاوردم ولی طرح هایی که ترک های ریز و نزدیک به هم داشت همش خراب میشد . این آخر سریا هم که کارتریج پرینتر رو شارژ کردم و افتضاح بود و رسما کل طرح موقع آب کشی پاک میشد . واسه همین اومدم دنبال لمینت که بی دردسر تر باشه .
      روش لمنیت رو الان خوب بلد نیست . از آماتور هم آماتور تر هستم . ولی مطمئنم اگر یاد بگیرم طرح هام همشون کارخونه ای در میاد .

با گلاسه اصلا خوب نیست کیفیت کار رو خیلی میاره پایین
      بهترین کاغذ برای اتو اون کاغذ زرد رنگ لیز پشت برچسب ها است که اندازه A4 اون رو میتونید توی کتابخونه ها تهیه کنید.
      چقدر خوب . قبلا حدس میزدم که بشه از اونا استفاده کرد ولی تا حالا اینکارو نکردم . همیش میترسیدم پرینتر نتونه خوب کاغذ رو بگیره یا اینکه ممکنه کارتریجمو خراب کنه . واسه همین تست نکردم .
      یه کاغذ دیگه هم توو بازار هست که خیلی لیز هست و در حقیقت کاغذ عکس برگردون ها هست که سفید رنگه و اگر با ناخن جداش کنیم پشتش چسبونکی هست . به نظرتون رووی اون کاغذ هم میشه اینکارو انجام داد؟؟؟

دیدگاه

دوستانی که میخواهند با لامینت کار کنند تجربه سالها کار بنده اینه که از کاغذ کالک استفاده کنید البته چند نوع سبک و سنگین داره که باعث میشه کاغذ کلفت یا نازک باشه .سعی کنید کاغذ کالک معمولی بگیرید از لوازم تحریر فروشی ها یا از مغازه های تبلیغاتی و مهر سازی که در مورد دوم ممکنه کمی گرون تر بهتون بفروشن من از کرج 100 برگه ژاپنی گرفتم 25 هزار. بعد مهم ترین کاری که میکنید باید تونر پرینتری که باهاش پرینت میگیرید اوریجینال باشه تا حد ممکن . اما مهم ترین مساله تهیه یک عدد اسپری هست معروف به اسپری مهر .میتونید از مغازه هایی که لوازم مهر سازی و فروش شبرنگ و این چیزا دارند تهیه کنید کار این اسپری ثابت کردن طرح رو ی کاغذ کالک و پررنگ کردن اون هست همچنین بعد از استفاده این اسپری کاغذ تقریبا یه شکل یه طلق شفاف در میاد که تفاوت فاحشی در کنتراست سیاهی و سفیدی با کاغذ پرینت شده معمولی داره آخرین باری که قیمت کردم تقریبا تابستون حدود 35 هزار قیمت این اسپری بود( اگر بتونم براتون عکس میزارم ) که میتونید تا 500 عدد برگه کالک رو تامین کنید.اگر هم تا بحال زیاد با لامینت کار نکردید نترسید انقد آزمون و خطا کنید که استاد بشید .فقط توجه کنید هنگام لوله کردن ورق لامینت لامینت تا نخوره و نشکنه به اصطلاح و جایی قرار بدید که دمای ثابتی داشته باشه و سرد و گرم نشه ببخشد اگر زیاد شد . تونر اوریجینال و اسپری مهر یادتون نره
        خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
        If you want to go far, go together"

دیدگاه

ایراد از اون کارتریج هستش که کثیف شده ، در ضمن نچسبیدن و کنده شدن طرح از روی برد دو دلیل داره
          1)اینکه دمای اتو پایین بوده یا زمان و میزان پخش حرارت روی طرح کافی نیود و یا بین کاغذ و pcb هوا مونده بوده
          2)اکسیدهای ریز روی برد بوده که خوب تمیز نشده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر خلج
            دوستانی که میخواهند با لامینت کار کنند تجربه سالها کار بنده اینه که از کاغذ کالک استفاده کنید البته چند نوع سبک و سنگین داره که باعث میشه کاغذ کلفت یا نازک باشه .سعی کنید کاغذ کالک معمولی بگیرید از لوازم تحریر فروشی ها یا از مغازه های تبلیغاتی و مهر سازی که در مورد دوم ممکنه کمی گرون تر بهتون بفروشن من از کرج 100 برگه ژاپنی گرفتم 25 هزار. بعد مهم ترین کاری که میکنید باید تونر پرینتری که باهاش پرینت میگیرید اوریجینال باشه تا حد ممکن . اما مهم ترین مساله تهیه یک عدد اسپری هست معروف به اسپری مهر .میتونید از مغازه هایی که لوازم مهر سازی و فروش شبرنگ و این چیزا دارند تهیه کنید کار این اسپری ثابت کردن طرح رو ی کاغذ کالک و پررنگ کردن اون هست همچنین بعد از استفاده این اسپری کاغذ تقریبا یه شکل یه طلق شفاف در میاد که تفاوت فاحشی در کنتراست سیاهی و سفیدی با کاغذ پرینت شده معمولی داره آخرین باری که قیمت کردم تقریبا تابستون حدود 35 هزار قیمت این اسپری بود( اگر بتونم براتون عکس میزارم ) که میتونید تا 500 عدد برگه کالک رو تامین کنید.اگر هم تا بحال زیاد با لامینت کار نکردید نترسید انقد آزمون و خطا کنید که استاد بشید .فقط توجه کنید هنگام لوله کردن ورق لامینت لامینت تا نخوره و نشکنه به اصطلاح و جایی قرار بدید که دمای ثابتی داشته باشه و سرد و گرم نشه ببخشد اگر زیاد شد . تونر اوریجینال و اسپری مهر یادتون نره
            عااالی بود . ممنونم .

ولی دیروز بعد از کللی گشت و گذار طلق ترانسپرنت پیدا کردم و چون فروشنده قیمتشو ارزون میداد 30 تا ازش گرفتم . و همون دیشب یه پرینت روی طلق گرفتم و بعدش گذاشتم روی لمینت . طرح خیلی قشنگ روی لمینت چاپ شد ولی در قسمت ظهور به مشکل بر خوردم . البته نمیدونم اشکالم از قسمت نوردهی بوده یا از قسمت ظهور با پودر . چون بعد از ظهور لمینت به صورت پولک پولک در اومده بود و یا با اصطلاح قاچ قاچ شده بود که باعث شد حسابی خرابکاری کنم . :mrgreen:
            برای ظهور پودر مخصوص ظهور رو با آب سرد قاطی کردم و یک ربع طرحمو داخل آب چرخوندم تا قسمتای نور نخورده جدا بشه .
            برای قسمت نوردهی هم از یک لامپ 100 وات چراغ مطالعه قدیمی استفاده کردم . البته قصد داشتم دستگاه ماورای بنفش بسازم ولی مهتابی مخصوص رو پیدا نکردم . روو همین حساب 5 تا پاور ال ای دی 3 وات ماورای بنفش از بیرون خریدم تا به جای مهتابی با پاور ال ای دی بسازمش . نور ماورا با نور لامپ معمولی در قسمت ظهور تفاوت دارن؟؟؟

اینم عکس از اولین تجربم که واقعا افتضاح در اومده :cry2:

ایراد از اون کارتریج هستش که کثیف شده ، در ضمن نچسبیدن و کنده شدن طرح از روی برد دو دلیل داره
            1)اینکه دمای اتو پایین بوده یا زمان و میزان پخش حرارت روی طرح کافی نیود و یا بین کاغذ و pcb هوا مونده بوده
            2)اکسیدهای ریز روی برد بوده که خوب تمیز نشده
            کارتریجم تمیز بود . فکر کنم پودرش خوب نبود . امروز صبح رفتم کل پودر رو خارج کردم و دادم دوباره شارژش کردن . کیفیت پرینتش خلی عالی شده . ولی باید دید روی کار چی از آب در میاد .
            من همیشه قبل از اتو کاری بردم رو با سمباده 2000 تمیز میکردم و بعدش با صابون خوب میشستم و خشک میکردم و بعد با اتو سنگین و دمای نسبتا بالا اینکارو اینجام میدادم .
            ولی متاسفانه مدتی به خاطر کارتریج بد پرینتر خیلی اذیت شدم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash2005
              عااالی بود . ممنونم .

ولی دیروز بعد از کللی گشت و گذار طلق ترانسپرنت پیدا کردم و چون فروشنده قیمتشو ارزون میداد 30 تا ازش گرفتم . و همون دیشب یه پرینت روی طلق گرفتم و بعدش گذاشتم روی لمینت . طرح خیلی قشنگ روی لمینت چاپ شد ولی در قسمت ظهور به مشکل بر خوردم . البته نمیدونم اشکالم از قسمت نوردهی بوده یا از قسمت ظهور با پودر . چون بعد از ظهور لمینت به صورت پولک پولک در اومده بود و یا با اصطلاح قاچ قاچ شده بود که باعث شد حسابی خرابکاری کنم . :mrgreen:
              برای ظهور پودر مخصوص ظهور رو با آب سرد قاطی کردم و یک ربع طرحمو داخل آب چرخوندم تا قسمتای نور نخورده جدا بشه .
              برای قسمت نوردهی هم از یک لامپ 100 وات چراغ مطالعه قدیمی استفاده کردم . البته قصد داشتم دستگاه ماورای بنفش بسازم ولی مهتابی مخصوص رو پیدا نکردم . روو همین حساب 5 تا پاور ال ای دی 3 وات ماورای بنفش از بیرون خریدم تا به جای مهتابی با پاور ال ای دی بسازمش . نور ماورا با نور لامپ معمولی در قسمت ظهور تفاوت دارن؟؟؟

کارتریجم تمیز بود . فکر کنم پودرش خوب نبود . امروز صبح رفتم کل پودر رو خارج کردم و دادم دوباره شارژش کردن . کیفیت پرینتش خلی عالی شده . ولی باید دید روی کار چی از آب در میاد .
              من همیشه قبل از اتو کاری بردم رو با سمباده 2000 تمیز میکردم و بعدش با صابون خوب میشستم و خشک میکردم و بعد با اتو سنگین و دمای نسبتا بالا اینکارو اینجام میدادم .
              راستی یه چیزی یادم رفت بگم ، ببین این میزهای طراحی رو دیدی ؟ که یک شیشه یخی داره و زیر اون شیشه چند تا لامپ مهتابی کوچیک هستش ؟ به نظر من بهترین پخش نور توسط همچین چیزی انجام میشه
              موفق باشی

دیدگاه

راستی یه چیزی یادم رفت بگم ، ببین این میزهای طراحی رو دیدی ؟ که یک شیشه یخی داره و زیر اون شیشه چند تا لامپ مهتابی کوچیک هستش ؟ به نظر من بهترین پخش نور توسط همچین چیزی انجام میشه
                موفق باشی
                بله . ایده ی خیلی خوبیه مهندس :job: ولی مشکل مشکلم اینه که متاسفانه همچین میزی ندارم . الان برای لمینت دو تا مشکل اساسی دارم . یکی مشکل پخش نوره و یکیش هم اینه که نمیدونم برای مرحله ی ظهور باید چند دقیقه pcb رو داخل آب و پودر ظهور نگه دارم .
                دفعه ی قبل یک ربع نگه داشتم و لمینتم به صورت پولک پولک در اومد و خیلی کثیف کاری شد . البته بازم نمیدونم که مشکل از پخش نور بوده یا مدت زمان ظهور oo:
                ولی در کل : برای تجربه ی اولم حسابی خرابکاری کردم . اصلا فاجعه بود این بردی که زدم .
                برای پخش نور فرقی میکنه که نورش از نوع مهتابی باشه یا ماورای بنفش؟؟؟ ماواری بنفش میزان نوردهی و نفوذش بیشتره؟ من کللی دنبال مهتابی ماورای بنفش گشتم ولی هیچ جا گیر نیاوردم . واسه همین 5 تا پاور ال ای دی 3 وات از سفارش دادم که با پاور ال ای دی یه جعبه ی 30 سانت در 30 سانت درست کنم و به عنوان منبع نور ازش استفاده کنم . نمیدونم چطور در بیاد .
                ال ای دی ها هنوز به دستم نرسیدن . ولی براشون لنز هم گرفتم . البته نمیدونم لنز های پاور ال ای دی 1 وات به 3 وات میخوره یا نه . یه درایور 18 وات هم گرفتم . یه کنترلر هم خودم درست کردم که حالت دستگاه تایمر رو داره و مثل ساعت کوک میشه و سر زمان مشخص بوق میزنه و سیستم نور دهی رو قطع میکنه و روی سگمنت اطلاعات رو نشون میده .

دیدگاه

فک نمیکنم به نور ماورا بنفش نیازی باشه ، در مورد خرید قطعات هم عجله کردی ، قبلش از چند نفر که چندساله لمینت میزنن میپرسیدی که چکار میکنن بعد وسیله میخریدی،
                  اما حالا که خریدی بسازش ، یه پلکسی هم بذار روی ال ای دی ها ویک کاغذ نازک سفید هم بچسبون بهش بلکه نور یکدست پخش بشه ، امیدوارم موفق باشی

دیدگاه

فک نمیکنم به نور ماورا بنفش نیازی باشه ، در مورد خرید قطعات هم عجله کردی ، قبلش از چند نفر که چندساله لمینت میزنن میپرسیدی که چکار میکنن بعد وسیله میخریدی،
                    اما حالا که خریدی بسازش ، یه پلکسی هم بذار روی ال ای دی ها ویک کاغذ نازک سفید هم بچسبون بهش بلکه نور یکدست پخش بشه ، امیدوارم موفق باشی
                    متاسفانه از دوستانم یا فروشنده های لوازم توو شمال هیچکسی با لمینت کار نکرده :redface: حتی چند بار ازشون سوال هم پرسیدم جواب های خیلی پرت و مسخره دادن . کاملا مشخص بود که هیچچی سر در نمیارن . خیلی هاشون که اصلا نمیدونستن لمینت چیه !!!!
                    ولی قطعاتی که خریده بودم امروز به دستم رسید . 5 تا پاور ال ای دی 3 وات ماورای بنفش گرفتم با هیتسینک و لنز . یه درایور 18 وات هم گرفتم . ولی الان دقیق نمیدونم ال ای دی ها رو چطور روشن کنم . آیا برای روشن کردن پاور ال ای دی هم مثل ال ای دی های معمولی باید مقاومت سر راهش بذارم؟ یا اینکه چون از درایور استفاده میکنم دیگه نیازی به مقاومت نیست؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash2005
                      عااالی بود . ممنونم .

دقیقا من مشکل تو رو داشتم.
                      مشکل از طرح پرینت گرفته است.
                      چون شما یه طلق یه لایه گذاشتی توی قسمت هایی که جوهر پرینتر هست کمی نور رد میشه که باعث میشه توی قسمت ظهور به سختی حل شه و بعد از مدتی یا کامل ظهور نمیشه
                      یا بعضی از قسمت ها کنده میشه!!!!

شما باید وقتی پرینتو گرفتی ، سه تا دونه طرح رو روهم منطبق کنی بعد با نور خورشید یا دستگاهی که مهر سازی ها دارن بهش نور بدی.
                      بعد داخل محلول ظهور بیندازی و دست بهش نزنی.
                      بعد از دو سه دقیقه یه لایه دودی رنگی روی قسمت های نور نخورده ایجاد میشه و با کشیدن یه مسواک روی اون از بین میره!!!

بیا این تصاویر رو خودم گرفتم:
                      این طرح سه لایه پرینت گرفته شده روی ترنسپرنت:

این هم بعد از نور دیدن با خورشید توی 60 ثانیه:

بعد کیسه پلاستیک روی لمینت رو جدا میکنی:

این هم عکس در حال ظهور:

این هم عکسای بعد از ظهور:

بعد از ظهور اسید کاری میکنی و بعد هم میندازی توی محلول سود سوز آور:

این هم نتیجه نهایی:

ببخشید که یه خورده کیفیت تصاویر پایینه.
                      معیار واقعی بودن تصمیم، آن است که دست به عمل بزنیم.

دیدگاه

چون شما یه طلق یه لایه گذاشتی توی قسمت هایی که جوهر پرینتر هست کمی نور رد میشه که باعث میشه توی قسمت ظهور به سختی حل شه و بعد از مدتی یا کامل ظهور نمیشه

شما باید وقتی پرینتو گرفتی ، سه تا دونه طرح رو روهم منطبق کنی بعد با نور خورشید یا دستگاهی که مهر سازی ها دارن بهش نور بدی.
                        بعد از دو سه دقیقه یه لایه دودی رنگی روی قسمت های نور نخورده ایجاد میشه و با کشیدن یه مسواک روی اون از بین میره!!!

این طرح سه لایه پرینت گرفته شده روی ترنسپرنت:

این هم بعد از نور دیدن با خورشید توی 60 ثانیه:

بعد کیسه پلاستیک روی لمینت رو جدا میکنی:

این هم عکس در حال ظهور:

این هم عکسای بعد از ظهور:

بعد از ظهور اسید کاری میکنی و بعد هم میندازی توی محلول سود سوز آور:

این هم نتیجه نهایی:

ببخشید که یه خورده کیفیت تصاویر پایینه.

یک دنیااااااا ممنونم مهندس . یعنی واقعا محشرررررره خیلی خیلی سپاسگزارم از عکس های بسیار خوب و راهنمایی های بسیار خوب شما .

مشکل من دقیقا همون قسمت پرینت بوده. ولی من وقتی روی ترانسپرنت پرینت زدم یه مقدار خیلی کمی گوشه های طرحم سایه افتاده بود . فکر کنم پرینتر تنظیم خاصی داره که من بلد نیستم .

در مورد زمان ظهور : متاسفانه من ساکن رشت هستم و اینجا همیشه هوا بارونیه و از خورشید خبری نیست . با چراغ مطالعه هم که تست کردم خیلی خیلی دیر ظهور شد . به نظرتون به غیر از دستگاه مهر سازی چکار میتونم بکنم که طرحم سریع ظهور بشه؟؟
                        راستش خودم به فکر ساختن جعبه اشعه ماورای بنفش هستم . یک بورد کنترل کننده براش ساختم که مثلا سر زمان معینی تنظیمش کنم و بعد از اینکه زمانش تموم شد اتومات نور قطع بشه و بوق بزنه تا متوجه بشم .
                        قسمت نورپردازیش هم میخواستم از مهتابی های uv استفاده کنم ولی متاسفانه مهتابیش هیچ جا گیر نیومد . واسه همین 5 تا پاور led 3 وات گرفتم و یک درایور 18 وات و لنز پاور ال ای دی و هیت سینک .
                        الان همه چیو آماده کردم . فقط نمیدونم درایور رو یکسره به پاور ال ای دی ها وصل کنم یا اینکه مثل led های معمولی باید حتما سر راهش مقاومت بذارم .
                        جعبه رو که ساختم حتما عکس ازش میذارم . ممکنه طرح جالبی از آب در بیاد و بقیه دوستان هم درستش کنند .

دیدگاه

اگه درایور ال ای دی خریدی دیگه نیاز به مقاومت نداری ، فقط ولتاژ خروجی درایور نگاه کن که بیشتر نباشه

دیدگاه

این طرح سه لایه پرینت گرفته شده روی ترنسپرنت
                            خیلی ممنونم بابت آموزشتون :applause: ، فقط یک سوال داشتم منظورتون از سه لایه پرینت گرفتن چیه؟!ینی سه بار طرح یک لایه رو روی یک برگه ترنسپرنت پرینت گرفتین ؟یا سه تا برگه ترنسپرنت رو روی هم منطبق کردین ؟ :eek: (آخه تا الان ندیدم یک طرح تکرو رو روی سه برگه پرینت کنن)

دیدگاه

دوست عزیز کاری رو که بهتون میگم انجام بدید اگر درست پیش برید تا آخر عمرتون راحتید.

1: اینکه برای این کار نیاز مبرم به لامپ ماورای بنفش نیست . میتونید از لامپ فلورسنت ( مهتابی ) استفاده کنید یا لامپ های کم مصرف. ( خود من از یک لامپ فلورسنت 50 سانتی استفاده میکنم )
                              2: نتیجه کار بسته به دمای محیط و نوع نور محل کارتون همیشه ممکنه تغییر کنه و یکسان نباشه
                              3:کار باید در یک محیط کاملا تاریک که با یک نور خفیف قرمز یا زرد در حد 20 وات روشن شده انجام بگیره
                              4: برای تست اول یک طرح کوچک مثلا 2*2 سانتی متر رو روی کاغذ شفافی که زود تر توضیح دادم 8 یا 10 بار کنار هم پرینت بگیر به فرمی که هر طرح کنار طرح دیگر تکرار بشه اگر طول کاغذ اجازه نداد میتونی 6 یا 5 طرح کنار هم پرینت بگیری
                              5: پس از اینکه ماده حساس به نور یا همون به اصطلاح ورق لا مینت رو خوب روی برد چسبوندی طرح رو روش بزار و روی اون شیشه
                              6: ار فاصله حدودی 25 تا 50 سانتی ( بسته به امکان خودت) لامپ کم مصرف یا فلورسنت 50 سانتی رو روی طرح آماده کن
                              7: یک ورق مقوا یا یه جسمی که نور از اون رد نشه اندازه برد تهیه کن و روی کل برد رو از روی شیشه بپوشون
                              8:نور رو بتابون و مقوا یا هرچی که استفاده میکنی رو اندازه ای عقب بکش که یک طرح به طور کامه نور ببینه حالا با یک کرنومتر با ساعت با هرچی میتونی زمان رو اندازه بگیر و بعد از 3 تا 4 دقیقه مقوارو اندازه یک طرح دوباره عقب بکش و دوباره همون قدر زمان بگیر ( یعنی الان باید 2 تا طرح در حال نوردهی باشند )پس از زمان معین این کار رو تکرار کن که در نهایت طرح آخر حدود 3 تا 5 دقیقه نور داره و طرح اول بیشترین نور رو دریافت کرده همین طور تا آخر
                              9:بعد از اینه که برد خودت رو در محلول ظهور انداختی و سپس اسید کاری کرده نگاه میکنی ببینی کدو یک از چند تا طرحی که داشتی بهترین نتیجه رو بهت داده و زمان نور دهی اون طرح رو هم که داری حالا با همون فاصله منبع نور و همون مقدار زمان میتونی هر طرحی رو در اندازه مناسب برای خودت در بیاری

امید وارم مفید باشه و به کارت بیاد
                              خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
                              If you want to go far, go together"

دیدگاه

ممنون ولی برای برد های smd یکم مشکل ساز هست
                                من قبلا همه این راه هارو امتحان کردم توی برد های smd که اندازه بزرگ دارند و ترک های ریز دارند جفت کردن یکم مشکله مخصوصا وقتی اندازه از 10 سانتی متر بزرگتر بشه همان مشکلی پیش میاد که قبلا گفتم که وقتی تلق گرم میشه یکم اندازش تغییر میکنه و جف کردن 3 تا تلق مشکله.
                                من با کالک برای smd بهتر جواب گرفتم به شرط اینکه بعد پرینت روی شعله پیک نیک کاغذ گرم کنیم رنگ خیلی پر رنگ میشه.
                                ولی اگه توی شهر شما لیتوگرافی هست فیلم تهیه کنی دیگه عالیه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X