اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق این دو فلاکس ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فرق این دو فلاکس ؟

سلام
    فرق دو مایع فلاکس زیر چیه؟....اون بطری هه مایع هستش و وقتی میریزی روی برد و بعد شروع میکنی به لحیم کاری که خیلی دود بلند میشه
    ولی اون یکی که مثل ژله هستش هجمش 10cc هستش که در مقابل اون بطری مایع هه که هجمش 120cc هستش خیلی مقدارش کمه ولی قیمت جفتشون تقریبا یکسانه

حالا چرا قیمتشون تقریبا یکسانه ولی از نظر اندازه خیلی اختلاف بینشون هستش؟

و فرق این دو از نظر کاربرد چیه؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
    1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
    2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

پاسخ : فرق این دو فلاکس ؟

وقت بخیر

من مایع رو برای لحیم کاری معمولی استفاده میکنم و نوع تیوپی رو برای کار اس ام دی !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
      سلام
      فرق دو مایع فلاکس زیر چیه؟....اون بطری هه مایع هستش و وقتی میریزی روی برد و بعد شروع میکنی به لحیم کاری که خیلی دود بلند میشه
      ولی اون یکی که مثل ژله هستش هجمش 10cc هستش که در مقابل اون بطری مایع هه که هجمش 120cc هستش خیلی مقدارش کمه ولی قیمت جفتشون تقریبا یکسانه

با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
      میع فلکس را بیشتر برای شستشوی بورد بعد لحیم کاری و تمیز کردن جای لحیم و تیوپی آن را برای لحیم کاری در قطعات S.M.D برای بهترین حالت لحیم کارییو عدم زدن پل بین پایه ها (در هنگام لحیم کاری پایه ها به هم نچسبیده باشند) بکار می رود.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
        سلام

نوشته اصلی توسط taktrashe
        وقت بخیر

من مایع رو برای لحیم کاری معمولی استفاده میکنم و نوع تیوپی رو برای کار اس ام دی !
        [glow=red,2,300]نوع مایع رو برای وان قلع به کار میبرن و نوع خمیری و سرنگی اون رو رو برای لحیم کاری دستی به کار میبرن[/glow]

نوشته اصلی توسط علی تحیری
        میع فلکس را بیشتر برای شستشوی بورد بعد لحیم کاری و تمیز کردن جای لحیم و تیوپی آن را برای لحیم کاری در قطعات S.M.D برای بهترین حالت لحیم کارییو عدم زدن پل بین پایه ها (در هنگام لحیم کاری پایه ها به هم نچسبیده باشند) بکار می رود.
        ما تا حالا ندیدیم برای شستشوی برد بیان از فلکس استفاده کنن :eek: :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده ............®TJ Co
          [glow=red,2,300]نوع مایع رو برای وان قلع به کار میبرن و نوع خمیری و سرنگی اون رو رو برای لحیم کاری دستی به کار میبرن[/glow]

ما تا حالا ندیدیم برای شستشوی برد بیان از فلکس استفاده کنن :eek: :eek:
          مایع فلکس بیشتر از نوع رنگ آبی آن در قوطی های یک لیتری حلال خوبی برای تمیز کردن آثار به جا مانده از لحیم می باشد و دارای قدرت تمیز کنندگی خوبی می باشد. نوع خمیری آن به خاطر چسبندگی خوب قطعات S.M.D روی بورد و کم ترین تکان خوردن و عدم پل زدن بین پایه قطعه در هنگام لحیم مصرف فراوان دارد.
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

ممنون از شما
            من نوع ژله ای یا خمیری رو یکم مشکل دارم و خوب الان متوه کاربردش نشدم
            پس ما از نوع ژله ای برای چسباندن قطعات بر روی برد استفده میکنیم؟....فقط همین؟
            و در موقع کار با هویه ازش استفاده میکنیم یا موقع کار با هیتر؟....موقع کار با سیم لحیم یا کار با خمیر قلع؟

و این که توی فیلم ها من میبینم --- وقتی یه اتصالی رخ میده یه ماده ای میریزه روش که به نظرم مایع فلاکس باید باشه و بعد هویه رو میزنه روش و اتصالی از بین میره
            ولی من وقتی این کار رو میکنم....مایع رو میریزم روی برد و بعد لحیم کاری با هویه/هیتر یه دودی بلند میشه که نگو....اشتباه کار من کجاس؟ اخه تو اون فیلم ها دودی بند نمیشه
            اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
            1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
            2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

[glow=red,2,300]http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=41326.0[/glow]

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
              فلاکس ( FLUX ):

یک پاک کننده شیمیایی می باشد که از انواع متداول آن میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
              1- آمونیم کلراید و ROSIN ( از رزین بدست میاید ) برای لحیم کاری با قلع
              2- کلرید روی و هیدروکلریک اسید برای لجیم کاری آهن گالوانیزه و مواد حاوی روی
              3- کلرید سدیم و کلرید پتاسیم و سدیم فلوراید که در ریخته گری برای از بین بردن ناخالصی از فلزات غیر آهنی مذاب مانند آلومینیوم ، و یا برای اضافه کردن عناصر دلخواه از قبیل تیتانیوم استفاده می شود.

و اما در برق:
              این ماده برای راحت کردن لحیم کاری به کار میرود و به سه صورت مایع ، ژله ای و خمیری فروخته میشود.
              و سه کار انجام میدهد :
              اکسیدهای ایجاد شده در برد را پاک می کند.
              ایجاد چسبندگی بین قطعه و برد میشود تا مثلا هنگام لحیم کاری یک آی سی SMD چند صد پایه قطعه از جایش تکان نخورد.
              باعث میشود تا قلع به صورت کروی دربیاد و در حوالی PAD جمع شود این عمل باعث میشود تا بین PAD ها اتصالی ایجاد نشود.

نوع مایع

نوع خمیری

نوع ژله ای

نوع ماژیکی

برای درک بهتر فیلم زیر رو مشاهده کنین.
              http://www.4shared.com/video/MA51MiRe/GOOD.html

[hr]

نقل قول از کاربر محترم KARAPCB

فلاکسی که بعضی از تولید کنندگان مدارچاپی روی بردها استفاده میکنند ،صرفا جهت جلوگیری از اکسید شدن پدها می باشد و در فرایند مونتاژ مدارچاپی نقش بسزائی ندارد.برای اینکه بتوانید عملیات قلع کاری را به خوبی انجام دهید،می بایست از فلاکسهای قلع کاری استفاده کنید این محلولها
              یه جورائی مثل کاتالیزور میمونند و سه نوع از اونها تو بازار ایران پیدا میشه:الف)فلاکس الکل شور که بعد از عملیات قلع کاری و سرد شدن مدارچاپی باید
              سطح قلع کاری شده با الکل ایزو پروپیل شسته شوند. ب)فلاکس آب شور که به اون هم بعد از قلع کاری باید با آب شسته بشه البته باید مراقب باشید که قطعه ای نداشته باشید که اب خرابش کنه ج)فلاکس No clean این فلاکس غیر قابل شستشو نیست در واقع اصلا نیازی به شستشو ندارد.
              از لحاظ کیفیت قلع کاری و تمیزی کار هم به ترتیب نوشتم یعنی مورد اول بهترینشونه.
              http://www.iranecu.ir/forum221/thread9574.html
              و
              http://www.panatel.org/showthread.php?t=68246
              و
              http://iecity.mihanblog.com/post/37
              و
              http://irasaelec.com/%D8%A7%D8%B3%D9...%D8%A8-PHILIPS
              و

دیدگاه

سلام دوستان
                از مایع فلاکس چه استفاده ای میشه .در لحیم کاری من شنیدم باعث چسبندگی بهتر قلع به پد ها میشه
                همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط md3848
                  ممنون از شما
                  من نوع ژله ای یا خمیری رو یکم مشکل دارم و خوب الان متوه کاربردش نشدم
                  پس ما از نوع ژله ای برای چسباندن قطعات بر روی برد استفده میکنیم؟....فقط همین؟
                  و در موقع کار با هویه ازش استفاده میکنیم یا موقع کار با هیتر؟....موقع کار با سیم لحیم یا کار با خمیر قلع؟

و این که توی فیلم ها من میبینم --- وقتی یه اتصالی رخ میده یه ماده ای میریزه روش که به نظرم مایع فلاکس باید باشه و بعد هویه رو میزنه روش و اتصالی از بین میره
                  ولی من وقتی این کار رو میکنم....مایع رو میریزم روی برد و بعد لحیم کاری با هویه/هیتر یه دودی بلند میشه که نگو....اشتباه کار من کجاس؟ اخه تو اون فیلم ها دودی بند نمیشه
                  حتما از تهویه مناسب استفاده کنید...
                  اون دود سرطانزاست...

دیدگاه

سلام میشه بگید از فلاکس جامد یا خمیری چطور برای لحیم کاری قطعات smd خصوصا لحیم کاری آی سی های 44 پایه که اینقدر پایه ها به هم نزدیک هستن بکار میره ؟!!
                    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

اگر دود بلند میشه فقط اسمش مایع فلکسه و مثل خیلی چیزای دیگه بازار الکترونیک تقلبیه. مایع برای لحیم کاری استفاده میشه و تینر برای شستن. البته اگر فلکس خوب باشه شستن هم نمی خواهد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X