اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای مارکاژ ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای مارکاژ ساده

سلام...
    تا اونجا که اطلاع دارم چاپ راهنما رو با روش سیل میزنند..
    اما برای کارهای محدود میشه از روش های دیگه استفاده کرد که ابزار و تجهیزات زیادی نخواد؟؟؟
    مثلا با روش اتو پرینت میشه چاپ راهنما زد؟
    با اسپری پوزتیو چطور؟با لامینت چی؟
    و اینکه از چه رنگی برای چاپ استفاده میشه؟و بعد از اسید کاری چاپ راهنما رو میزنند یا فرقی نداره؟
    پاسخ : راهنمایی برای مارکاژ ساده

دوستان اگه تجربیاتی دارند ممنون میشم در اختیار بگذارند...
    تا اونجا که فهمیدم یا جستو جو کردم میشه طرح چاپی رو مثل روش اتو به پشت فیبر هم زد...اما نمیدونم که میشه روی اون و هم رنگ زد و کاغذ رو جدا کرد یا نه...
    در مورد انواع رنگ ها هم تحقیق کردم...رنگ اگه قرار باشه بعد از اسید کاری زده بشه از رنگ pvc که زود خشک میشه استفاده میکنن...اما دووم خوبی نداره...رنگهای دیگه مثل پلی استری هم هستند که نمونه کوره ای اون بهتره
    البته رنگ اصلی برای اینکار رنگ UV کوره ای هست...

دیدگاه

بله میشه با او زد اما فقط رنگ سیاه یا رنگی داره دیگه رنگ سفید نداره
      وابسته به رنگ کارتریج هست ولی عمدتا سیاه هست
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

سلام مجدد..
        دوست عزیزم این روش رو انجام دادم اما نشد...
        یک لایه خیلی نازک از کاغذ روی رنگ میمونه که وقتی خیس هست به رنگ زرد دیده میشه و اما وقتی که خشک میشه کاملا سفید رنگ میشه...کلا چیز بدی از اب در میاد...
        اگه خودتون این روش رو امتحان کردید و نتیجش رضایت بخش بوده لطفا یک عکس ازش بزارید .شاید که شرایط کار من نامناسب بوده..
        فکر بعدی که به سرم زد کاغذ کالک و تلق ترنس پرنت هستش...اما از اونجا که دمای چاپگر لیزری رنگی از سیاه و سفید بیشتره نمیدونم که این تلق ها به چاپگر اسیبی نزنه...دوستانی که تابحال تجربه داشتند یه راهنمایی بکنند...
        اگه این روش هم جواب نده :cry: میریم سراغ روش بعدی... :biggrin:

اضافه شده در تاریخ :
        خب کسی رانمایی نکرد ولی اینوطئر که فهمیدم جداشدن جوهر از کاغذ کالک یا تلق ترنس پرنت خوب نیست...کاغذ مناسب همون کاغذ زرد هستش که رنگ رو کاملا به فیبر منتقل میکنه بدون اینکه سفید بشه...
        اما برای استفاده از این کاغذ مجبورم هزینه زیاد کنم و یک چاپگر بخرم...
        علاقه مند شدم که برم سراغ روش سیلک..تو نت گشتم و اطلاعات خوبی پیدا کردم...گمان میکنم با هزینه کمتر میشه از این روش استفاده کرد...
        اگه دوستان اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی بفرمایند...
        یک روش دیگه هم رنگ فتورزیست و رنگ uv کوره ای هستش که گمان نمیکنم به ایجاد شابلون در پرده چاپ احتیاجی باشه ...

دیدگاه

سلام مجدد..
          بنده وسایل مورد نیاز چاپ رو پیدا کردم اما فقط دنبال اسم رنگی که با اون چاپ راهنما و اسیدکاری میکنند رو نمیدونم...
          فک میکنم از رنگ PVC استفاده بشه..اما برای رنگ ضد اسیدی موردی رو پیدا نکردم..
          اگر کسی اسمش رو میدونه یه راهنمایی بکنه...

دیدگاه

اگر روش اصولی میخوای همون سیلک هست
            اما در مورد مشکل شما چون کاغذ ها رو کامل جدا نمیکنی به خاطر همون رنگش نغیر میکنه
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

تا بحال چندین بار امتحان کردم و کلی هم زیر اب گرفتم اما هر دفعه همینطور شده..حتی با سمباده ریز هم سطحش رو کمی پاک کردم اما باز هم نشد...
              چکار کنم..مجبورم یا از چاپ صرف نظر کنم یا این که چاپ سیلک رو انتخاب کنم یا یه پرینتر تهیه کنم برای کاغذ زرد یا اینکه بدم بیرون که چون تو شهر ما یک الکترونیکی هم به زحمت پیدا میشه باید از شهر های دیگه سفارش بدم که هر بار علاوه بر هزینه های برد هزینه پست رو هم باید بپردازم ...این روش ها رو من سراغ دارم و شاید که روش دیگه ای هم باشه.....
              که بنظر خودم پیدا کردن تجهیزات سیلک راحت تر از بقه هستش :agree:
              البته فقط یه چیز رو نمیدونم و اونهم اینکه رنگهای مورد استفاده چیه و بر پایه چه نوع رنگهایی چاپ سیلک رو شروع کنم.البته یه چیزهایی از فروم ها و سایتهای خارجی زبان پیدا کردم اما نمیدونم درست باشه یا نه...مثلا یک مخلوط ارزان برای چاپ سبز پیداکردم که دقیقا متوجه نشدم موادش چیه...

دیدگاه

دوست عزیز ترنسپرنت خیلی بهتر از کاغذه و چون طلق و یک پارچه هست فقط جوهر به هنگام اتو انتقال میابد فقط باید زیاد روش اتو بکشین که سفت بچسبه
                درکل طلق خیلی بهتر از کاغذه
                مگه برا چاپ رو کاغذ زرد پرینتر مخصوص لازمه؟
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

اما فکر میکنم دوستان در جای دیگه ای امتحان کرده بودند و گفته بودند که انتقال جوهر از تلق خیلی بدتر از کاغذ گلاسه هستش...
                  همونطور که قبلا گفته بودم کاغذ فتوگلاسه از گلاسه معمولی بهتر هست که البته هیچ جا قبول نمیکردند چاپش کنند..فک میکردم کاغذ زرد هم همینطور باشه.ولی اتفاقی یکبار از پرینتری سوال کردم کاغذ زرد رو هم چاپ لیزری میکنید و گفت که نمیدونه چیه و اسم layble رو که اوردم گفت چرا که نه و برام چاپش کرد..که هزینه خود برچسب رو هم ازم گرفت ...وقتی که طبق روش دوستان و روش گلاسه (حالا میگم چرا روش گلاسه) طرح رو روی فیبر قرار دادم و اتو کشیدم بعد بدون نیاز به خیساندن و گرفتن زیر اب سرد به راحتی از گوشه ورق گرفتم و جداش کردم..وقتی جدا شد باورم نمیشد که طرح اینطوری روی برد ثابت مونده باشه..
                  راستش بنده با گلاسه طرح هام رو به راحت به برد منتقل میکردم و از این روش راضی بودم ولی وقتی با کاغذ زرد رنگ لیبل اشنا شدم فهمیدم که خیلی بهتر و راحت تر از بقیست...
                  البته بار اول مطابق روش گلاسه خیلی روی کاغذ فشار میاوردم و مدت زمان زیادی اتو میکردم.که باعث میشد جوهر ثبات خوبی نداشته باشه یا پخش بشه...برای بار دوم اومدم و فشار و زمان رو کمتر کردم که نتیجه الی شد..
                  در کل این کاغذ برای روش اتو از همه مناسب تره ولی راحت گیر نمیاد و هربار باید برچسب لیبل بخرم و قسمت روش رو بیندازم دور...
                  راستی روی لایه برچسب سفید رنگ هم میشه چاپ کرد؟؟؟
                  کاغذ ها برای روش اتو به ترتیب زیر مناسب هستند:
                  1.کاغذ زرد رنگ
                  2.کاغذ فتوگلاسه که براقتره
                  3.گلاسه معمولی
                  4.تلق ترانسپرنت
                  5.کاغذ اچار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X