اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ذوب لحیم مرده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل ذوب لحیم مرده

با توجه به این احتمال داره که از نوع دیگه ای قلع تو لحیم کاری استفاده کرده باشه
    سلام
    نه از قلع دیگه ای استفاده نشده بلکه از تکنیک دیگه ای استفاده شده
    اونجوری که من در عکس ها میبینم، دور پایه ها Pad و پلی گان یکی شده اند و مرزی ندارند، این باعث میشه که شما وقتی هویه رو به این منطقه میچسبانید، قلع و نوک هویه سرد بشه و هویه کارایی لازم رو نداشته باشه.
    در زمان تولید این برد، به احتمال فراوان از حوضچه قلع استفاده کردند.
    ولی فکر کنم الان بهتر باشه از همون فندک استفاده کنید.
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

با اینکه کمی سولدر برد خراب شد ولی با همون فندک لحیم رو یکدست کردم این هم عکس نهایی از کارم

واقعا اگر از پلی گان در مسیر جریان استفاده بشه می تونه گرمای جریان عبوری رو کاهش بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جهرمی
        با اینکه کمی سولدر برد خراب شد ولی با همون فندک لحیم رو یکدست کردم این هم عکس نهایی از کارم

واقعا اگر از پلی گان در مسیر جریان استفاده بشه می تونه گرمای جریان عبوری رو کاهش بده؟
        قطعا افزایش قطر ترک باعث میشه در جریان کشی زیاد ترک کمتر کرم بشه حالا اگه پلیگان متصل باشه قطعا قطر ترک بیشتر میشه و باعث کاهش گرما میشه
        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X