اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال: جایگزین led فلش

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال: جایگزین led فلش

سلام دوستان.
    میخواستم بدونم بجای led های فلش موبایلها از چه نوع led دیگه ای میتونم استقاده کنم. من نیار دارم یک نوری با شدت داشته باشم در داخل یک جعبه که فقط یک راه به بیرون داره. و البته ولتاژ هم برام مهم هست نهایت قدرت usb میتونم بهش برق بدم.

و لطفا بفرمایید ار چه پتانسیومتری برای کنترل شدت نورش استقاده کنم..
    ببخشید اگر سوالات مبتدی است.

این لینک رو ببینید خوبه این یا نه.
    http://www.alibaba.com/product-detail/High-Power-LED-3W-Component-700mA_1606835987.html?spm=a2700.7724857.29.108.qCS B2w

پاسخ : سوال: جایگزین led فلش

نوشته اصلی توسط alireza_hsi
    سلام دوستان.
    میخواستم بدونم بجای led های فلش موبایلها از چه نوع led دیگه ای میتونم استقاده کنم. من نیار دارم یک نوری با شدت داشته باشم در داخل یک جعبه که فقط یک راه به بیرون داره. و البته ولتاژ هم برام مهم هست نهایت قدرت usb میتونم بهش برق بدم.

و لطفا بفرمایید ار چه پتانسیومتری برای کنترل شدت نورش استقاده کنم..
    ببخشید اگر سوالات مبتدی است.

این لینک رو ببینید خوبه این یا نه.
    http://www.alibaba.com/product-detail/High-Power-LED-3W-Component-700mA_1606835987.html?spm=a2700.7724857.29.108.qCS B2w
    چه خبره اون چراغ کوچیک به خط دیتا وصله به صورت موازی و وقتی کار میکنه جریان خیلی خیلی کمی میکشه و هیچ افتی نداره
    ولی اینی که شما میخوایید که منبع جداگونه میخواد :NO: :NO:
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    --------------------------------------------------------
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

پاسخ : سوال: جایگزین led فلش

نوشته اصلی توسط moghani1376
      چه خبره اون چراغ کوچیک به خط دیتا وصله به صورت موازی و وقتی کار میکنه جریان خیلی خیلی کمی میکشه و هیچ افتی نداره
      ولی اینی که شما میخوایید که منبع جداگونه میخواد :NO: :NO:
      تشکر از پاسخگویی
      لطفا بگید از چه نوع led استفاده کنم که نورش مثل فلش باشه یعنی تند باشه
      ممنون اسم انگلیسی بگید لطفا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X