اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست الکتریکال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تست الکتریکال

سلام دوستان
    2 تا برد متالیزه دو لایه 15cm در 10cm با چاپ محافظ لحیم کاری رو و زیر و چاپ راهنمای لایه رو به همراه تست الکتریکال دادم به آلفا مدار الان فاکتور اومده برام 278000 تومان.
    50 تومان برای تست الکتریکال زده.
    به نظرتون تست الکتریکال مهمه؟ 50 تومن می ارزه برای تست الکتریکال؟

پاسخ : تست الکتریکال

نوشته اصلی توسط like_electronic
    سلام دوستان
    2 تا برد متالیزه دو لایه 15cm در 10cm با چاپ محافظ لحیم کاری رو و زیر و چاپ راهنمای لایه رو به همراه تست الکتریکال دادم به آلفا مدار الان فاکتور اومده برام 278000 تومان.
    بله دوست من تست الکتریکال مهمه اما اینکه این مبلغ لرزش داشته باشه یا نه بیشتر به ارزش قطعات و وقت شما بستگی داره
    زکات علم،نشر و پخش آن است.
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام دوستان
      دوستان این تست الکتریکال برای مدار های یک رو هم لازمه
      اصلا براچی هست ؟
      ببخشید اینقدر مبتدی سوال میکنم :biggrin:

دیدگاه

من خودمم برد دادم بهشون گفتن 50 تومن تست الکتریکالمونه،من که گفتم نمیخام تستشو ،موقع لحیم هر پایه ای که لحیم می کردمو اتصالشو تست می کردم همشم اوکی بود.
        به نظر من که الکی پول اضافه نده

دیدگاه

سلام الفا مدار برای بردهای چند لایه معمولا خودش تست الکتریکال میکنه واسه اطمینان خودش
          واسه بردهای یک و دولایه نیازی نیست پون کیفیت ساختش خوبه بعیده اصلا مشکلی پیش بیاد.

دیدگاه

قیمت یه برد چند ۴ لایه چنده؟
            یکی گفت سانتی 800 تومان پس با یه حساب ساده برای یک برد 10×10 می شود 80 هزار تومان برای الفا مدار :surprised:
            الان می خواستم بدونم این قیمت درست است و حین تحویل برد تست های لازم هم انجام می دن یا نه؟

دیدگاه

آلفا مدار در راستای زیادی خواهی و دزدی های روزافزونِ خودش! یه تست نامشخص رو برای اکثر بردهاش میزنه (یا نمی زنه خدا می دونه!) و هزینه ش رو از مشتری میگیره. من بردهایی که قبلاً به خودِ آلفا داده بودم و درست چاپ شده بود رو یه دفعه دیگه که دادم گفت تست الکتریکال لازم داره و هزینه اضافی و از این حرفا. منم گفتم نمی خواد تست الکتریکال بزنید، خراب بودنش پای خودم. واللا.
              تازه شم، شما چه می دونید تست الکتریکالی که می زنه چیه و اصاً چی رو مشخص می کنه. من تصورم اینه که یه بی سواد گذاشتن ولت متر دادن دستش میگن تستِ بوق بزن روی پدهای PCB...
              من خیلی وقته به آلف برد نمی دم. چند وقت پیش دو تا پیش فاکتور یکی از آلفا گرفتم یکی از کوثر مدار، قیمتِ آلفا تقریباً دو برابرِ اون یکی از آب دراومد! من موندم چرا ملت هنوزم برد میدن آلفا براشون دولاپهنا حساب کنه!؟
              بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

من خیلی وقته به آلف برد نمی دم. چند وقت پیش دو تا پیش فاکتور یکی از آلفا گرفتم یکی از کوثر مدار، قیمتِ آلفا تقریباً دو برابرِ اون یکی از آب دراومد! من موندم چرا ملت هنوزم برد میدن آلفا براشون دولاپهنا حساب کنه!؟
                ممنون از راهنماییتون.
                منم توی تاپیک های دیگه هم دیدم که دوستان از آلفا مدار گلایه مند هستند ولی مدتی در یک شرکتی بودم که کارشون در حوزه ی سیستم های مخابراتی بود و بردهای خیلی پیچیده ای طراحی میکرند، بردهاشون رو میدادن آلفا مدار یه بار گفتم چرا همیشه میدید به این شرکت گفت کارشون دقیق تر و بهتر هست!
                توی سایتش زده خط تولید بردهای چند لایه هم افتتاح کردن که نشون میده مشتری براش وجود داره!
                البته من هم قبول دارم قیمتشون زیاده و کیفیتشون هم اطلاعی ندارم ولی شنیدم شرکت های مهم زیادی بردهاشون رو میدن به آلفا مدار.
                منم راستش چون کیفیت و دقت برد برام مهم بود دادم آلفا مدار و گرنه با حرف هایی که از دوستان در مورد آلفا شنیدم خیلی رغبتی بهش ندارم!

دیدگاه

[quote]لفا مدار در راستای زیادی خواهی و دزدی های روزافزونِ خودش! یه تست نامشخص رو برای اکثر بردهاش میزنه (یا نمی زنه خدا می دونه!) و هزینه ش رو از مشتری میگیره. من بردهایی که قبلاً به خودِ آلفا داده بودم و درست چاپ شده بود رو یه دفعه دیگه که دادم گفت تست الکتریکال لازم داره و هزینه اضافی و از این حرفا. منم گفتم نمی خواد تست الکتریکال بزنید، خراب بودنش پای خودم. واللا.
                  تازه شم، شما چه می دونید تست الکتریکالی که می زنه چیه و اصاً چی رو مشخص می کنه. من تصورم اینه که یه بی سواد گذاشتن ولت متر دادن دستش میگن تستِ بوق بزن روی پدهای PCB...
                  من خیلی وقته به آلف برد نمی دم. چند وقت پیش دو تا پیش فاکتور یکی از آلفا گرفتم یکی از کوثر مدار، قیمتِ آلفا تقریباً دو برابرِ اون یکی از آب دراومد! من موندم چرا ملت هنوزم برد میدن آلفا براشون دولاپهنا حساب کنه![quote]
                  دوست عزیز من خودم بردامو میدادم کوثر مدار ولی بعد از بردی که دادم براشون و چند تا سیم رو اصلا نکشیده بودن گفتم که یک سری به آلفا مدار هم بزنم.
                  یه برد نمونه دادم هم به کوثر مدار و هم به آلفا که کوثر گفت 140 و آلفا 130!!(جفت بیش فاکتوراشون هم موجوده)
                  ازونجا به بعد هم به آلفا هجرت کردم که به نظرم کار درستی بود.....

دیدگاه

به نظر من درست نیست به همین راحتی مجموعه ای رو که سالها ست داره به صنعت کمک میکنه زیاده خواه و دزد خطاب کنیم ، شاید این سو تفاهمات از عدم اطلاع دقیق دوستان از نوع فرایند تولید برد ناشی میشه(بعنوان مثال همین عدم اطلاع از نوع و روش تست الکتریکال که متاسفانه برداشت دوستمون اینه که یک نفر بی سواد با اهمتر نشسته داره چک می کنه) اما دوستانی که یک مقدار با فرایند کنترل اقلام ورودی مطابق با استانداردهای کیفی اشنا هستند ، قطعا الفا مدار رو مجموعه ای خوشنام به لحاظ کیفی و زمانی میدونن. بی شک در حال حاضر معتبرترین و با کبفیت ترین مجموعه تولید کننده مدارچاپی نمونه در کشور همین الفا مداره که خالصانه داره به جای اینکه درگیر تجارت بشه داره با سرمایه کذاری های هوشمند و هدفمند مسیر محققین رو جهت طراحی مدارهای ظریفتر و با تکنولوژی بالا هموار می کنه، بحث نارضایتی از قیمت ها اینقدر مفصل هست که خودش یه تایپیک جداگانه ای می خواد
                    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

به نظر من درست نیست به همین راحتی مجموعه ای رو که سالها ست داره به صنعت کمک میکنه زیاده خواه و دزد خطاب کنیم ، شاید این سو تفاهمات از عدم اطلاع دقیق دوستان از نوع فرایند تولید برد ناشی میشه(بعنوان مثال همین عدم اطلاع از نوع و روش تست الکتریکال که متاسفانه برداشت دوستمون اینه که یک نفر بی سواد با اهمتر نشسته داره چک می کنه) اما دوستانی که یک مقدار با فرایند کنترل اقلام ورودی مطابق با استانداردهای کیفی اشنا هستند ، قطعا الفا مدار رو مجموعه ای خوشنام به لحاظ کیفی و زمانی میدونن. بی شک در حال حاضر معتبرترین و با کبفیت ترین مجموعه تولید کننده مدارچاپی نمونه در کشور همین الفا مداره که خالصانه داره به جای اینکه درگیر تجارت بشه داره با سرمایه کذاری های هوشمند و هدفمند مسیر محققین رو جهت طراحی مدارهای ظریفتر و با تکنولوژی بالا هموار می کنه، بحث نارضایتی از قیمت ها اینقدر مفصل هست که خودش یه تایپیک جداگانه ای می خواد
                      منم موافق هستم فقط نکته جالبی که به نظرم رسید اینه که شما نماینده شرکت karapcb هستید و اینجوری از شرکت آلفا مدار دفاع می کنید!
                      ولی واقعا از شرکت karapcb هم تعریف زیاد شنیدم، سایتش هم که خیلی عالی هست.(در مقابل سایت شرکت آلفا مدار که به خودشون زحمت نمیدن صفحه بندی و مطالب سایتشون رو درست کنند!)

دیدگاه

منم موافق هستم فقط نکته جالبی که به نظرم رسید اینه که شما نماینده شرکت karapcb هستید و اینجوری از شرکت آلفا مدار دفاع می کنید!
                        ولی واقعا از شرکت karapcb هم تعریف زیاد شنیدم، سایتش هم که خیلی عالی هست.(در مقابل سایت شرکت آلفا مدار که به خودشون زحمت نمیدن صفحه بندی و مطالب سایتشون رو درست کنند!)
                        دوست من بحث دفاع نیست فقط اگر یک سری روشنگری ها باشه همه این سو تفاهمات رفع میشه ، گل بی عیب خداست و هیچ کس عاری از اشکال نیست و ما هم همینطور ، خیلی اوقات همینجا انتقاداتی شده و ما منعکس کردیم ، مثلا همیشه به ما انتقاد میشه که چرا نمونه سازی نمی کنیم و یا هزینه های نمونه سازی مون بالاتر از دیگرونه و ممکنه قیمت ها جذابیت نداشته باشه و ما همه این انتقادات و گزارشات رو که از طریق پیغامهای خصوصی یا تماسهای تلفنی به ما میشه رو عینا منتقل می کنیم
                        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

تست الکتریکال بردهای چند لایه هم همین طوری هست ؟ کسی یه شرکت می شناسه که یه برد چندلایه برای نمونه تولید کنه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asa1365
                            تست الکتریکال بردهای چند لایه هم همین طوری هست ؟ کسی یه شرکت می شناسه که یه برد چندلایه برای نمونه تولید کنه ؟
                            ازمایش الکتریکی برد چند لایه که از واجباته😊 مدتیه الفا مدار نومنه چند لایه رو هم تولید و سه چهار روزه تحویل میده
                            {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
                              موقع کار به
                              الفا مدار روش سفارش دادن رو درست انجام بدی مشکلی ندارید شرکت ما نزدیک ده ساله با الفا مدار کار میکنیم
                              واسه بردهای یک لایه و دو لایه اصلا نیازی به تسست الکتریکال نیست چون واقعا کیفیت خوبه واسه بردها چند لایه هم نیازی نیست شما بگید و پول بدید خودشون داخل روند تولید بردهای چند لایه تست الکتریکال انجام میدن .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X