اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم خطر ترین اسید مدار چاپی چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم خطر ترین اسید مدار چاپی چیست؟

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8
    مشهد
    جایی میشناسید قیمت هاش مناسب باشه؟
    چاپ سبزکه نه ، لازم نیست ، چون برد های برای مدارات خودمه ، لازم نیست ظاهرش موجه باشه :biggrin: یه لاکی چیزی میزنم که مس ها اکسید نشه (بچه ها میگن لاک براق کننده ناخن بزنیم :mrgreen
    متاسفم دوست عزیز
    من اصفهان هستم.مشهد جایی سراغ ندارم.
    واسه اکسید نشدن میتونی شارلاک یا پلی استر بزنی .سیم پیچها معمولا دارند.پلی استر را اونا که آرمیچر میپیچند دارند
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
      موضوع تایپیک عوض شد؟!! از بحث اسید رفت سمت رنگ زدن روی ترک های مسی واسه اکسید نشدن😊تو انجمن تایپیک های خوبی راجع به اسید مدارچاپی هست که به نظر میاد مطالب اش کفاف ساخت خونگی رو میده ، اما میتونید از مواد فوم ساز به مقدار خیلی کمی اسنفاده کنید که روی سطح اسید رو یک لایه نیم تا یک سانتی از کف درست میکنه و وقتی گاز میخواد از محلول بیرون بیاد اونو تو حبابهای خودش نگه میداره و مجددا برمیگردونه تو محلول ، اگه فوم ساز نداشتید از مایع ظرفشویی هم به قدر نیاز میتونید استفاده کنید ، روشهای دیگه هم برای کنترل گاز هست اما این راحت ترینه
      روش هاتون میتونه مفید باشه ولی باید حواسمون رو جمع کنیم که چه ماده ای را به اسید مدار چاپی اضافه میکنیم.
      cl به شدت با سایر عناصر واکنش میده ، پس باید ماده ای را برای کنترل گاز ناشی از واکنش اسید با مس استفاده کرد که خود با اجزای شرکت کننده در واکنش مذکور واکنش ندهد و یا لااقل فرآورده های خطرناکی تولید نکند ، در صورت انتخاب ماده اشتباه ممکن است فرآورده های مضر تری هم ایجاد شود.

دیدگاه

دوستان گرامی، اول اینکه پر کلرو دو فریک بر خلاف آنچه در تصور عموم رایج است، اساسا اسید نیست بلکه یک نمک است!

در واقع فریک کلراید، همان کلرید آهن III است که در مجاورت آب به صورت FeCl3⋅6H2O در می آید و محصول واکنش آن با مس هم؛ گاز کلر نیست، بلکه در عمل، واکنش به صورت زیر پیش می رود:

FeCl3 + Cu → FeCl2 + CuCl

در مرحله بعد، CuCl حاصل، با مقدار اضافی فریک کلراید وارد واکنش شده و محصول زیر را تولید می کند:

FeCl3 + CuCl → FeCl2 + CuCl2

و می بینید که همچنان گاز کلری تولید نمی شود. در ضمن گاز کلر بدان صورت که فکر می کنید، سمی نیست و در واقع همین الآن، آب لوله کشی شهر شما با گاز کلر گند زدائی می شود (با استفاده از اضافه کرده هیپو کلریت کلسیم و آزادشدن کلر)

این ماده درست به دلیل همین نوع عملکرد و البته ارزانی آن؛ سالهاست که در همه جای دنیا، به عنوان بهترین گزینه در فرآیند ساخت فیبرهای مدار چاپی مورد استفاده همگان است.

لینک مرتبط:

Redox Reaction

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور
          دوستان گرامی، اول اینکه پر کلرو دو فریک بر خلاف آنچه در تصور عموم رایج است، اساسا اسید نیست بلکه یک نمک است!

در واقع فریک کلراید، همان کلرید آهن III است که در مجاورت آب به صورت FeCl3⋅6H2O در می آید و محصول واکنش آن با مس هم؛ گاز کلر نیست، بلکه در عمل، واکنش به صورت زیر پیش می رود:

FeCl3 + Cu → FeCl2 + CuCl

در مرحله بعد، CuCl حاصل، با مقدار اضافی فریک کلراید وارد واکنش شده و محصول زیر را تولید می کند:

FeCl3 + CuCl → FeCl2 + CuCl2

و می بینید که همچنان گاز کلری تولید نمی شود. در ضمن گاز کلر بدان صورت که فکر می کنید، سمی نیست و در واقع همین الآن، آب لوله کشی شهر شما با گاز کلر گند زدائی می شود (با استفاده از اضافه کرده هیپو کلریت کلسیم و آزادشدن کلر)

این ماده درست به دلیل همین نوع عملکرد و البته ارزانی آن؛ سالهاست که در همه جای دنیا، به عنوان بهترین گزینه در فرآیند ساخت فیبرهای مدار چاپی مورد استفاده همگان است.

لینک مرتبط:

Redox Reaction
          سلام
          من فرمولها و معادله این واکنش رو نمیدونستم ، به همین خاطر به استناد شنیده ها تصور کردم کلر هم آزاد میشود :redface:
          با توجه به معادلاتی که گفتید ظاهرا محصولات واکنش کلا محلول در آب هستند؟ گازی تولید نمیشود؟

در مورد کلر اینکه همان درصد ناچیز در آب لوله کشی به صورت محلول است که خیلی مشکلی ندارد ولی وقتی کلر به صورت گاز باشد بسیار خطرناک تر از حالت محلول است ، البته درصد کلر در محلول هم فاکتور مهمی است.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8 نمایش پست ها
            به نظرم بهتره از این به بعد سفارش بدم برام بسازن!
            قیمت 10*10 و 10*20 چقدر میشه حدودا؟
            چون تعداد کمه ، اینطوری به صرفه تره....
            قیمتش 2 رو و 1 رو خیلی به هم نزدیکه شما اگه بدون سولدر ماسک و چاپ راهنما بخوای توی این سایزی که گفتی یه 10 یا 20 تومن
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
            It Means
            TRY AGAIN
            With More
            XP
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

سلامیه سوال سخت داشتم من خیلی از شیمی سردر میارم من با تجربه و مشورت بالاترین سرعت خوردن اسید رسیدم ولی زمانیکه اسید داغ شد بوی بدی محیطا پر می کنه برای. رفع این بوی بد ایده یا پیشنهادی ندارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمیدی نمایش پست ها
                سلامیه سوال سخت داشتم من خیلی از شیمی سردر میارم من با تجربه و مشورت بالاترین سرعت خوردن اسید رسیدم ولی زمانیکه اسید داغ شد بوی بدی محیطا پر می کنه برای. رفع این بوی بد ایده یا پیشنهادی ندارید؟
                احتمالا اون روش سریع هم اینه که دمای اسید و بردید بالا.بود بدش هم اینه که اب داخل اسید داره بخار میشه و همراه این اب بخار شده و همون مس در ساختار اب بخار شده قرار داره.که بسیار خطر ناکه.
                eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X