اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جنس پایه آی سی ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جنس پایه آی سی ها

ببخشید که این سوال رو اینجا مطرح میکنم باز جایی مناسب این سوال ندیدم

جنس پایه هایی از چیه که قابلیت لحیم کاری رو دارن؟ الان مس لحیم میگیره ولی اینا که مسی نیستن ، آلمینیوم هم نیستن چرا که آلومینیوم اصلا لحیم رو نمیگیره

سوال اصلی من در واقع اینکه چه موادی قابلیت لحیم کاری با قلع رو دارن؟ (بازم عذر میخوام)
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

پاسخ : جنس پایه آی سی ها

نوشته اصلی توسط 0121takpa

جنس پایه هایی از چیه که قابلیت لحیم کاری رو دارن؟ الان مس لحیم میگیره ولی اینا که مسی نیستن ، آلمینیوم هم نیستن چرا که آلومینیوم اصلا لحیم رو نمیگیره

سوال اصلی من در واقع اینکه چه موادی قابلیت لحیم کاری با قلع رو دارن؟ (بازم عذر میخوام)
    فکر کنم مس باشه ولی با روکش قلع
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    --------------------------------------------------------
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
      فکر کنم مس باشه ولی با روکش قلع
      ء راس میگی ها ، الان لبه ی یکی از پایه های رگولاتور رو با سیم چین بریدم ، وسط پایه مسی رنگه ، تشکر :mrgreen:
      *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa

با سلام :
        جنس پایه قطعات الکترونیکی، به خاطر لحیم کاری آسان از آهن می باشد. در بعضی موارد از فلز مس با روکش قلع.
        فلزاتی که قابل لحیم کاری می باشند عبارتند از : آهن، مس، طلا، نقره و برنج (فلز آلیاژِی) .
        البته لحیم آلومینیوم هم وجود که بصورت جداگانه شما می توانید یک سیم مسی را به یک ورق آلومینیوم، یا دو قطعه آلومینیوم را بهم لحیم کنید.
        یکی دیگر از لحیم ها، لحیم فلز کروم می باشد، که برای لحیم کاری برای ترکیبات کروم بکار می رود.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
          با سلام :
          جنس پایه قطعات الکترونیکی، به خاطر لحیم کاری آسان از آهن می باشد. در بعضی موارد از فلز مس با روکش قلع.
          فلزاتی که قابل لحیم کاری می باشند عبارتند از : آهن، مس، طلا، نقره و برنج (فلز آلیاژِی) .
          البته لحیم آلومینیوم هم وجود که بصورت جداگانه شما می توانید یک سیم مسی را به یک ورق آلومینیوم، یا دو قطعه آلومینیوم را بهم لحیم کنید.
          یکی دیگر از لحیم ها، لحیم فلز کروم می باشد، که برای لحیم کاری برای ترکیبات کروم بکار می رود.
          از همش بهتر و لذت بخش تر لحیم کاری پایه هایی هست که از جنس طلاست ، لحیم کاریش مثل این میمونه که به یه دستمال آب بپاشی ، کل لحیم رو میچسبونه به خودش.
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران
          اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
          ; C is not for children

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی رهی
            از همش بهتر و لذت بخش تر لحیم کاری پایه هایی هست که از جنس طلاست ، لحیم کاریش مثل این میمونه که به یه دستمال آب بپاشی ، کل لحیم رو میچسبونه به خودش.
            با سلام :
            فرمایش شما کاملا درست است. بزرگ ترین مشکل لحیم کاری وجود اکسید در روی فلزات می باشد، اما چون طلا تنها فلزیست که اکسید نمی شود به این خاطر بهترین لحیم کاری را می شود با فلز طلا انجام داد، ماننده لحیم کاری حلقه های زنجیر برای جلوگیری از باز شدن و افتادن و گم شدن.

دیدگاه

آخ جون :wow:
              چجوری؟
              ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                آخ جون :wow:
                چجوری؟
                با سلام :
                قطر لحیم آلومینیوم بر خلاف قطر سیم لحیم های معمولی که بین 0.5 و 0.8 و 1 می باشد، به ضخامت یک مداد و طول آن حدود 30 سانتی متر می باشد. دارای خمیر مخصوصی بوده که به دو محل اتصال جهت لحیم کاری آغشته می شود. با حرارت دادن هویه 100 وات برقی به محل دو اتصال و سپس نزدیک کردن سیم لحیم آلومینیوم و ذوب شدن آن دو محل لحیم می شوند. لازم به ذکر است این ابتکار شرکت ایرانی ژرف می باشد. ( من چند سال پیش از فروشگاهی در میدان امام خمینی خریدم، از قیمت جرید و محل فروش خبری ندارم)

دیدگاه

زحمت می کشید در موردآالومنیوم تحقیق کنید.؟ :eek:
                  تصور می کنم این شرکت امکان لحیمی که بتونه با آلومنیوم ترکیب بشه رو تحقیق می کنه .
                  [glow=red,2,300]Jarf industries company[/glow]
                  نشانی اینترنتی لینک زیر:
                  http://lahim.ir/1392/05
                  عکس پیوست زیر:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط protelworker
                    زحمت می کشید در موردآالومنیوم تحقیق کنید.؟ :eek:
                    تصور می کنم این شرکت امکان لحیمی که بتونه با آلومنیوم ترکیب بشه رو تحقیق می کنه .
                    [glow=red,2,300]Jarf industries company[/glow]
                    نشانی اینترنتی لینک زیر:
                    http://lahim.ir/1392/05
                    عکس پیوست زیر:

با سلام:
                    اگر شرکت شما در حال حاضر دارد روی لحیم آلومینیوم تحقیق می کند، شرکت ایرانی ژرف در حدود 20 سال پیش محصول تحقیق شده اش را روانه بازار کرده بود. من خودم استفاده کردم و واقعا راضی بودم.
                    اکنون که نام این شرکت ایرانی شما را دیدم، که تولید ملی می کند و کشور را از وابستگی های بیگانه بی نیاز می کند، به همه شما عزیزان این شرکت خسته نباشید می گویم و برایتان آرزوی موفقیت می کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X