سلام دوستان خسته نباشید فوت پرینت هدرهای eca مانند هدربرد stm32f103ret6 رو از کجا میتونم گیر بیارم میخوام تو یه برد استفاده کنم اما فاصله دقیق دو پین هدر رو نمیدونم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
فوت پرینت هدرهای ECA
Collapse
X
-
پاسخ : فوت پرینت هدرهای ECA
از دیتاشیت IC استفاده کن
معمولا توی آخر دیتاشیت ها اطلاعات مکانیکی قطعه اومدهای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمراناللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم; C is not for children
-
پاسخ : فوت پرینت هدرهای ECA
نوشته اصلی توسط na333rمن منظورم هدربردهایی هس که eca درست کرده
اگر منظورت همینه و فقط فاصله پین هدر ها رومیخوای:
پین هدر های رایج بازار هر پینشون 2.54mm با هم از مرکز یه پین تا مرکز پین دیگه فاصله دارن
و اگر هم فاصله پین هدر سمت چپ برد رو تا پین هدر سمت راست میخوای بدونی دو راه داری:
1-تماس با پشتیبانی یا پرسیدن همین سوالت تو قسمت نظرات فروشگاه
2- خریدن یدونش و اندازه گرفتنش با کولیس(اگر کولیس دیجیتال باشه که چه بهتر)
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
شهید دکتر مصطفی چمراناللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم; C is not for children
دیدگاه
دیدگاه