اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل پرینتر اچ پی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل پرینتر اچ پی

نوشته اصلی توسط moghani1376
    نه بابا کارتریج ژاپن روش نصب هست
    پرینتر ساخت کره و کارتریج ساخت ژاپن
    خیرش رو ببینی اقای moghani1376 . حالا حالاها برات کار میکنه.
    فقط کاغذ روغنی نازک باهاش چاپ نکن تا پرینترت خراب نشه . من یبار پرینت کردم کاغذ تو پرینتر گیر کرد با هزار زحمت کاغذ رو بزور از دستگاه کشیدم بیرون . اگه قطر و جنس کاغذت مناسب باشه تا ابد برات کار میکنه .
    نوشته اصلی توسط امیر معیری
    هزینه فیلم + سرویس کامل = 170 هزار تومان
    اقای معیری اگه با تعویض و سرویس درست نشد تعمیرگاه این هزینه رو میگیره یا در صورت تعمیر بصورت تضمینی هزینه باید پرداخت بشه ؟؟

دیدگاه

سلام
      وقت بخیر
      نوشته اصلی توسط saeiddiod
      ... اگه با تعویض و سرویس درست نشد تعمیرگاه این هزینه رو میگیره یا در صورت تعمیر بصورت تضمینی هزینه باید پرداخت بشه ؟؟
      جناب آقای saeiddiod
      بنده روش مرسوم و منطقی رفع ایراد پرینتر جناب "apex111" رو عرض کردم . (به جهت تجربه فعالیت حد اقل 25 ساله در این حوزه)
      این هزینه مربوط به قطعه مصرفی و همینطور دستمزد انجام کار هست .

مگر وقتی که کارتریج نو میخرید ، فروشنده ، کارتریج رو بشرط چاقو به شما میفروشه ؟ و اگر ایراد با استفاده از کارتریج نو برطرف نشه ، فروشنده ، کارتریج رو از شما پس میگیره ؟
      بنده تعمیرگاهی که با نگرش شما کار تعمیراتی انجام دهد را سراغ ندارم !

با احترام
      94/11/27

دیدگاه

خیرش رو ببینی اقای moghani1376 . حالا حالاها برات کار میکنه.
        فقط کاغذ روغنی نازک باهاش چاپ نکن تا پرینترت خراب نشه . من یبار پرینت کردم کاغذ تو پرینتر گیر کرد با هزار زحمت کاغذ رو بزور از دستگاه کشیدم بیرون . اگه قطر و جنس کاغذت مناسب باشه تا ابد برات کار میکنه .
        خیلی ممنون قابل شما رو نداره :mrgreen:
        در مورد کاغذ من خودم قبل از این که کاغذ رو بزارم تو پرینتر اول یه نرمش حسابی به کاغذ میدم بهش بعدا میزارم تو پرینتر

ولی در مورد نوع کاغذ من تا به حال نازک هم پرینت گرفتم ولی مشکلی نداشته یعنی مشکلش بعدا میبینم ؟؟؟
        اگه اینطوری هست بگید عوضش میکنم کاغذ هام رو
        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
        --------------------------------------------------------
        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
        --------------------------------------------------------
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
          قابل شما رو نداره :mrgreen:
          اگه اینطوری هست بگید عوضش میکنم کاغذ هام رو
          ممنون داداش . خیرشو ببینی.
          اگه تا الان مشکلی نداشتی پس نباید نگران باشی.
          بنده تعمیرگاهی که با نگرش شما کار تعمیراتی انجام دهد را سراغ ندارم !
          شاید صنف تعمیرکاران پرینتر با بقیه اصناف فرق داشته باشه !! من تا حالا ندیدم تعمیرکاری بخاطر کاری که انجام نشده پول بگیره . قدیما که اینطوری بود

دیدگاه

سلام
            وقت بخیر

...شاید صنف تعمیرکاران پرینتر با بقیه اصناف فرق داشته باشه !! من تا حالا ندیدم تعمیرکاری بخاطر کاری که انجام نشده پول بگیره . قدیما که اینطوری بود
            دوست گرامی ، جناب saeiddiod
            نمیدونم چرا به این اندازه پیچیده میکنید ماجرا رو

راه رفع ایراد موضوع تاپیک ، همان مواردی هست که عرض شد . با اما و اگر هایی هم که فرمودید ، تغییری در روشی که عرض شد بوجود نمیاد (قطعاتی از پرینتر مستهلک شده و به جهت رسیدن به صحت عملکرد ، باید تعویض شوند)

موضوع بسیار ساده است ، مثل این میمونه که جنابعالی ماشینتون رو میبرید به اصطلاح "دیاگ" بزنید تا ایرادش مشخص بشه ، صرف نظرازاینکه ماشین شما توسط کسی که دیاگ زده تعمیر بشود یا خیر ، هزینه دیاگ از شما دریافت خواهد شد . ( حد اقل در روستای محل زندگی بنده "طهران" که اینجوریه ، اطلاعی از سایر جا ها ندارم)

والبته که هنوزهیچ قراردادی فیمابین جناب apex111 و بنده منعقد نشده .

منتها در صورتی که آدرس تعمیرگاهی (به همان روش قدیما !) رو میشناسید ، در همینجا مرقوم بفرمایید تا مابقی دوستان هم مستفیض شوند .

با احترام
            94/11/29

دیدگاه

با اما و اگر هایی هم که فرمودید
              شما فرمودید 25 سال سابقه تعمیر دارید منم گفتم چندتا سوال بپرسم تا به جواب برسم - اخه منم پرینتر قبلیم همین مشکلو پیدا کرد - منظورم ازین صحبتها زیر سوال بردن تخصص و سابقه شما نیست و امیدوارم که برداشت منفی از صحبتهای من نکرده باشید.
              والبته که هنوزهیچ قراردادی فیمابین جناب apex111 و بنده منعقد نشده .
              امیدوارم بسته بشه تا در صورت به نتیجه رسیدن و درست شدن پرینتر اقای apex111 منم برم و طبق روشی که گفتید پرینترم رو درست کنم (با یه تیر 2 نشون).
              منتها در صورتی که آدرس تعمیرگاهی (به همان روش قدیما !) رو میشناسید ، در همینجا مرقوم بفرمایید تا مابقی دوستان هم مستفیض شوند .[/b]
              اختیار داری مهندس .
              روش قدیما که گفتم ماجراش اینه که من چندسال پیش پرینترم رو بردم تعمیرگاه و بعد از عوض کردن پودرش مشکل حل نشد - تعمیرکار بهم گفت پرینترت رو بیار شاید ایراد از درامش باشه - بعد از چند روز که رفتم پرینترم رو بگیرم گفت درامش رو امتحان کردم درست نشد - ولی چون درست نشد ازم پول نگرفت .
              منم واسه همین بابت هزینه و دستمزد تعمیر از شما پرسیدم .
              متشکرم

دیدگاه

سلام .ضمن تشکر وقدردانی از دوستان عرض میکنم ک پرینتر ما بخودی خود درست شد .چند روز قبل ناامید اوردم یک چاپ با کاغذ برچسب زدم ودرکمال نا باوری دیدم کاملا مثل سابق پرینت گرفت فقط در دو مرحله کاغذ را تو میکشدومشکل دیگری ندارد .در تنظیمات نوع کاغذ را روی برچسب گذاشته ام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X