اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید pcb برای تعداد متوسط در ماه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تولید pcb برای تعداد متوسط در ماه

دوستان شاید کسی باشه که در ماه 20 تا pcb بخاد بزنه ، که هم کیفیتش خوب باشه و هم لیبل راهنما و سبز شده باشه ،شما چه کاری رو برای اینجطور پروژه ها سفارش میکنید؟
    آیا مثلا دستگاهی هست که با قیمت کم ، پاسخگوی تعداد متوسط در ماه باشه؟
    آیا میشه خود شخص این کار رو انجام بده ؟ اون سبز کردن برد هم بتونه انجام بده.

با تشکر.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : تولید pcb برای تعداد متوسط در ماه

دنیای امروز، دنیایی نیست که بخوایم همه کارها رو خودمون انجام بدیم. به شخصه پیشنهاد نمیکنم که خودتون تولید کنید.
    شاید اگر ابعاد کارتون رو می فرمودید راحت تر میشد همفکری کرد.
    منتها می تونید چند تا کار رو کنار هم بزارید، تا ساخت تعداد 20 تا از اون بشه حدود یک ورق و براتون ارزونتر در بیاد .
    گرچه اگر ابعادتون بزرگ باشه، همین تعداد هم میتونه یک ورق کار بشه
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

اگه برای خودتون هست بردها من پیشنهاد دیگه ای دارم
      میتونین ساده ترین راهش یعنی با روش transfer یا همون چاپ روی کالک و انتقال طرح از کالک به روی برد رو انجام بدین
      برای چاپ سبز(کلمه درستش : سولدر ماسک) هم میتونین رنگ UV curable بخرین 100 گرمی - یا کم خرج تر استفاده از پلی استر یا اسپری و رنگ های روغنیه
      برای سیلک اسکرین هم اگه عیبی نداره که حتما سفید باشه میتونی سیلک اسکرین رو روی کالک چاپ کنی و بازم با رو transfer این سری اون روی برد چاپ کنی
      ---------
      روش های متنوع زیاد هست برای کار هر کسی هم با یکی راحت تره و براش بصرفه تره مثلا کسی که به شابلون دست رسی داره میتونی بشدت کارش رو حرفه ای و سریع و با کیفیت انجام بده که البته به قول استاد امانی بازم بستگی به نوع کار طرافت طرح و سایز کار داره
      Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

این مقدار متوسط یعنی چند تا؟؟؟
        برای کارخانه ها متوسط یعنی روزی 1000تا برای کارگاههای خیلی کوچیک متوسط یعنی5تا
        کلا برای کارهای خرد از فکر دستگاه بیا بیرون فقط یک میز نور چند صد هزار تومنه؟؟؟
        از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
        --------------------------------------------------------
        تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
        اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تولید pcb برای تعداد متوسط در ماه

کاربرد های میز نور چی هست؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تولید pcb برای تعداد متوسط در ماه

نوشته اصلی توسط mnwato
            کاربرد های میز نور چی هست؟
            برای تولید انبوه دیگه تونر و اتو جواب نمیده بنابرین میان از روش لمینت خودمون استفاده می کنند
            که علاوه بر تولید سریع بسیار با کیفیت نیز هست
            از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
            تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

راستش هنوز اندازه برد مشخص نیست، تازه دارم به اصطلاح فکر همجاشو میکنم،چون قراره وارد رقابت با یه سری شرکتها بشیم تو کار آسانسور-بالابرها ، باید بردت باکلاس باشه، همون ظاهر کار دیگه. بله درست میفرمایید که خودمون نباید انجام بدیم ولی اول کاری اصلا نمیدونی باید چیکار کنی،ولی اگه درست جواب نگیرم سفارش میدم همونطور که گفتید انجام میدم.

نوشته اصلی توسط mnwato
              اگه برای خودتون هست بردها من پیشنهاد دیگه ای دارم
              میتونین ساده ترین راهش یعنی با روش transfer یا همون چاپ روی کالک و انتقال طرح از کالک به روی برد رو انجام بدین
              برای چاپ سبز(کلمه درستش : سولدر ماسک) هم میتونین رنگ UV curable بخرین 100 گرمی - یا کم خرج تر استفاده از پلی استر یا اسپری و رنگ های روغنیه
              برای سیلک اسکرین هم اگه عیبی نداره که حتما سفید باشه میتونی سیلک اسکرین رو روی کالک چاپ کنی و بازم با رو transfer این سری اون روی برد چاپ کنی
              ---------
              روش های متنوع زیاد هست برای کار هر کسی هم با یکی راحت تره و براش بصرفه تره مثلا کسی که به شابلون دست رسی داره میتونی بشدت کارش رو حرفه ای و سریع و با کیفیت انجام بده که البته به قول استاد امانی بازم بستگی به نوع کار طرافت طرح و سایز کار داره
              این روش کاغذ کالک چیه؟
              رنگ uv رواز کجا بخریم؟ اسپری معمولی هم میشه پس.

نوشته اصلی توسط moghani1376
              این مقدار متوسط یعنی چند تا؟؟؟
              برای کارخانه ها متوسط یعنی روزی 1000تا برای کارگاههای خیلی کوچیک متوسط یعنی5تا
              گفتم که مشخص نیست، فرض کردم 20 در ماه مثلا. باز نمیدونم.

در کل دوستان اگه بخایم یه دستگاه کوچیک بگیریم برای pcb زدن و بقیه کارا مثل سولدر ماسک هم انجام بده، چقدر میاوفته واسه آدم؟
              هزینش چقدر میشه؟ از 5 میلیون بیشتر میشه؟

با تشکر.
              (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam
                راستش هنوز اندازه برد مشخص نیست، تازه دارم به اصطلاح فکر همجاشو میکنم،چون قراره وارد رقابت با یه سری شرکتها بشیم تو کار آسانسور-بالابرها ، باید بردت باکلاس باشه، همون ظاهر کار دیگه. بله درست میفرمایید که خودمون نباید انجام بدیم ولی اول کاری اصلا نمیدونی باید چیکار کنی،ولی اگه درست جواب نگیرم سفارش میدم همونطور که گفتید انجام میدم.

این روش کاغذ کالک چیه؟
                رنگ uv رواز کجا بخریم؟ اسپری معمولی هم میشه پس.

گفتم که مشخص نیست، فرض کردم 20 در ماه مثلا. باز نمیدونم.

در کل دوستان اگه بخایم یه دستگاه کوچیک بگیریم برای pcb زدن و بقیه کارا مثل سولدر ماسک هم انجام بده، چقدر میاوفته واسه آدم؟
                هزینش چقدر میشه؟ از 5 میلیون بیشتر میشه؟

با تشکر.
                ماشالله چه سرعتی دارید بعد از 40 دقیقه پاسخ میدید داشت خوابم میگرفت
                کاغذ کالک که همون کالک روش پرینت میگیری بعد با اتو انتقال میدی رو فیبر
                رنگ uv رو نمیدونم شرمنده
                یک دم و دستگاه کوچیک خیلی کمتر از 5 میلیون در میاد
                البته اگر cnc نخواهی
                اگر cnc بخوای اونوقت خود cnc فقط 10ملیون کوچیک هاش قیمت داره

دیدگاه

یک دم و دستگاه کوچیک خیلی کمتر از 5 میلیون در میاد
                  آدرس سایتی ! چیزی!؟؟

دیدگاه

احتمالن این آخرین پست من در این موضوع:
                    باید بردت باکلاس باشه
                    ببینید شما میخواهید کارتون تمیز در بیاد، با ساخت کارگاهی و تجهیزات دم دستی بسیار بسیار سخت و تقریبن نشدنیست.

شما میخواید قیمت تموم شده پاین در بیاد، تا حالا حساب کردید که ساخت برد چقدر زمان مفید عمرتون رو ازتون میگیره؟

جالبه که صحبت از 5 میلیون تومان میکنید و این رقم براتون هیچی نیست . میدونید با 5 میلیون چندبار میتونید برد نمونه سازی با چاپ سولدر و ماسک بسازید و در عوض زمانی که برای ساخت اینها میگذارید رو برای کارهای دیگه بذارید و پول در بیارید؟شما مگه قراره تا آخر عمر حرفه ایتون نمونه سازی کنید که به فکر خرید تجهیزات هستید؟

"" به فکر هیچ جیز نیستید، حداقل به فکر ثانیه های ارزشمند زندگیتون باشید """
                    موفق باشید
                    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
                      احتمالن این آخرین پست من در این موضوع:ببینید شما میخواهید کارتون تمیز در بیاد، با ساخت کارگاهی و تجهیزات دم دستی بسیار بسیار سخت و تقریبن نشدنیست.

شما میخواید قیمت تموم شده پاین در بیاد، تا حالا حساب کردید که ساخت برد چقدر زمان مفید عمرتون رو ازتون میگیره؟

جالبه که صحبت از 5 میلیون تومان میکنید و این رقم براتون هیچی نیست . میدونید با 5 میلیون چندبار میتونید برد نمونه سازی با چاپ سولدر و ماسک بسازید و در عوض زمانی که برای ساخت اینها میگذارید رو برای کارهای دیگه بذارید و پول در بیارید؟شما مگه قراره تا آخر عمر حرفه ایتون نمونه سازی کنید که به فکر خرید تجهیزات هستید؟

"" به فکر هیچ جیز نیستید، حداقل به فکر ثانیه های ارزشمند زندگیتون باشید """
                      موفق باشید
                      بله کاملا فهمیدم منظورتون چیه،
                      پس الان من راهی که در پیش دارم اینه : اول طراحی رو انجام بدم و یکی از اون بسازم با روش معمولی حالا با برد دست ساز ، بعد تموم تست ها رو بگیرم و اگه جواب گرفتم برد و بدم به تعداد برام بسازن و بقیه کارا.

تازه به سایت تو امضا شما سر زدم و فهمیدم شما میتونید برد طراحی کنید ، اگه لطف کنید از هزینه ها و دقت یه برد یه توضیح مختصری بفرمایید ، بسیار ممنون میشم ، منظورم اینه که مثلا یه برد با ابعاد 20*20 تک لا و راهنما و سولدر ماسک و با سوراخ های در حد متوسط و به تعداد یکی و ده تا چقدر می افته ؟
                      و منظور از دقت اینه که مثلا بین دوتا لاین عبور جریان (همون خط مسی) که باید خالی باشه ، تا چه اندازه ای میتونه فاصله بگیره دستاگاه تا ارتباط بین دوتا لاین (اتصال) برقرار نشه ؟ و کمترین اندازه خود لاین میتونه چقدر باشه ؟(یک میلیمتر ، یک دهم میلیمتر ، یک صدم میلیمتر )
                      زمان تحویل هم چقدره ، طولانیه یا خوبه ؟
                      ممنون از لطف شما.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
                        آدرس سایتی ! چیزی!؟؟
                        آدرس نمیخواد که
                        چند تا دستگاه معروف هست

دیدگاه

آدرس نمیخواد که
                          چند تا دستگاه معروف هست
                          حداقل اسم دستگاه؟؟؟؟

دیدگاه

قیمت هایی که من امروز از چند تا مغازه پاساژ امجد برای برد 10*10 گرفتم:
                            اگه نمونه یا همون تک بخواین >>> حدودا 20 تا 30 تومن فقط چاپ برد تک رو آبکاری شده فایبر گلاس
                            هزینه سولدر ماسک و راهنما هم بین 25 تا 30 تومن
                            قیمت ها بر اساس کاری که میکنن و خب مغازه به مغازه متغیره.
                            اما برای تعداد حدودا 1000 تا میتونه تا دونه ای 2000 تا 3000 با همون کارها و اندازه برد شکسته بشه

دیدگاه

با سلام
                              اولین کامنت اقای امانی کامنتی که از تجربه میاد
                              و یا این تجربه توسط شخصی به ایشون منتقل شده
                              من خیلی باهاش حال کردم .. چون دقیقا شاید اگه اون کامنتو نمیدیدم یک حرفی شبیه به اونو میزدم

الانم باز میخوام همون حرف رو تکرار کنم تا شاید همه دوستان بیشتر بهش دقت کنن
                              یادت باشه این یک جمله اموزنده میتونه روی کل سرنوشت شما تاثیر بذاره
                              و حالا من شخصی هستم که خودم تجربهه شو بصورت مستقیم دارم

دنیای امروز، دنیایی نیست که بخوایم همه کارها رو خودمون انجام بدیم.

هر کی هر چی در توانش بو از این جمله برداشت کنه و استفاده کنه

و در جواب دوستمون که سوال پرسیدن راجب این موضوع
                              برادر من اگه میخوای اشتغال داشته باشی در این زمینه .. به نام یزدان شروع کن تا جای که یه کارگاه تو این زمینه داشته باشی
                              ولی
                              اگه تخصص تو که گویا در حیطه اسانسوره و بخوای به این حیطه سرک بکشی .. چیزی جز ضرر عاید تو نمیشه
                              برگرد
                              از همین جا برگرد
                              مغز خودتو با دانش های متفاوت پر نکن .. هر ادمی فقط توانایی یک و یا نهایتا چند تا تخصص داره
                              که اصلش فقط یک تخصص
                              و اون جوری که میتونی رشد مفیدی داشته باشی

به سوز صدای من توجه کن .. این سوز از خاکستر شدن بهترین سال های زندگی من برخواسته

مثل یه پسر خوب میری سراغ این شرکت ها و سفارشتو میدی و یه برد خوشگل و زیبا دریافت میکنی
                              این بهترین کاره
                              موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X