اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید pcb برای تعداد متوسط در ماه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید pcb برای تعداد متوسط در ماه

یکبار دیگه صحبت های من و جناب "دیجت" رو بخونید، بحث ما این نیست که نمیشه، نمیتونیم، نباید کرد!!!
    فکر میکنم همه ی ما اتفاق نظر داریم فقط نوع بیان کردنمون باهم فرق داره. Agree
    البته حالا که تاپیکی شده در مورد راه اندازی خط تولید من هم چند وقتی بود که تصمیم به راه اندازی کارگاهی با توان تولید ماهانه 5000 رو داشتم:
    نتیجه ی بررسی ها این شد که کیفیت انجام کار بخش مهم کاره و برای رسیدن به این مطلوب باید ابزار های خوبی داشته باشید که خب هزینه ی اولیه و همچنین تعمیر و نگه داری این ابزار ها هم خیلی بالاست. مثل کوره ی UV یا دستگاه CNC.
    حالا اگه توان مالی برای تامین این هزینه ها رو هم داشته باشیم یه مشکل بزرگ دیگه وجود داره. >>>>بازاریابی<<<<<
    اگه مثلا 10 سال پیش شروع به کار میکردیم خب دست توی کار زیاد نبود اما الان کم نیستن کارگاه هایی که این کار رو انجام میدن که هم کیفیت نسبتا خوبی دارند و هم با کیمترین قیمت کار میکنند . مثلا یکی داره دونه ای 1000 تومن برد سفارش میده براش میزنن :eek: پول یه بستنی هم نمیشه انصافا. مطمئنا اون کارگاه یا داره مستقیم مواد خام رو وارد میکنه یا داره از وارد کننده میخره توی حجم بالا .
    و این بود که من فعلا دست نگه داشتم.
    Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
      من کلی گفتم و میکرو ها هم در کل انچندان با هم فرقی ندارن
      از این نظر گفتم که این مدار های که ما طراحی میکنیم اصلا حرفه ای نیستن
      و معمولا با طراحی های ناقص و ضعیف ایجاد میشن و بنا بر دانش ما
      اونم با دانش های متعدد و علوم پراکنده ای که داریم

علم الکترونیک خیلی وسیع تر از تصور و توانایی ماست .. ار این سنسور تا اون سنسور کلی فرق و فاصله ست
      و هر کدوم اطلاعات و تجربه مورد نیاز خودشونو میخوان

اگه به تولیدات مرجع تر فکر کنی .. میبینی که حاصل کار یک شرکت و همکاری چندین مهندس برجسته و در سطح بالایی هستن
      این افراد هر کدوم تجربیات و تخصص مختص به خودشون هستن
      و با همکاری و روی هم گذاشتن تخصص هاشون میتونن تولید متعبر تری داشته باشن

و از اونجا که خیلی از محصولات اینچنینی توسط یک شخص با تخصص معمولا پراکنده ایجاد میشن دچار ضعف میشن
      اینجاست که این محصولات همیشه مشکل ایجاد میکنن .. چون توی طراحی و ساختشون ضعف وجود داره
      چون حاصل طراحی یک مغز و یک تخصص هستن نه یک گروه برجسته

حتی برنامه های نرم افزاری هم به همین شکل هستن و حاصل کار گروهی هستن نه یک شخص

مثلا من یبار به یه شرکت برنامه نویسی مراجعه کردم و حدود 20 نفر پشت سیستم داشتن طراحی و برنامه نویسی میکردن
      هر کدوم وظیفه داشت تا قسمتی از نرم افزار رو برنامه نویسی کنه
      با تخصص های ویژه شون

این های که گفتم در رابطه با ضعف های ماست .. که کافی نیست برای تولید یک محصول خوب
      چون ما تخصص هامون محدود
      مثلا من در مورد ارتباط با ام ام سی ها چیزی نمیدونم و وارد این موضوع نشدم
      ولی شما شاید این اطلاعات داشته باشید ووو

البته یک نفر هم شاید به تنهایی بتونه با گذر زمان زیادی محصول خوبی ارایه بده .. اون مبحث خودشو داره

و حالا خود میکررو
      اولا که جنس قلابی تا دلت بخواد زیاده .. و باز در کنارش باید اطلاعات بالایی داشته باشی تا مدار سطح بالاتری طراحی کنی ..
      از برنامه نویسی گرفته تا اطلاعات الکترونیکی و تجربه

من نگفتم استفاده نکن . ولی قابل اعتماد نیستن و به کار گروهی و به تخصص های متفاوت نیازه برای همچین تولیداتی
      اینجاست که دوستان میگن .. این دوره زمونه که نباید همه کارا رو خودمون انجام بدیم
      اینجاست که برای اینکه فیبر زیبا و با کیفیتی داشته باشی باید بری سراغ دیگران و از تخصص و تجربیات اونا استفاده کنی
      اینجاست که من میگم .. برای مدار اسانسور این میکرو ها و این مدار ها مناسب نیست و بهتره از plc استفاده کنی
      اون plc چرا مطمئن هست ؟ چرا ؟

چون اون حاصل کار گروهی و اساتید برجسته ست .. نه افراد نیمه حرفه ای
      هر قسمت از plc حاصل تخصص یک مهندس یا استاد برجسته ست

و اگه میخوای پول دراری .. سعی کن با همون اسانسور باشی نه میکرو بازی
      بنظر تو علم بهتر است یا ثروت ؟
      اصلا تو بخوای ازدواج کنی به علمت کار دارن یا ثروت تو ؟
      بنظرم خودت جواب این سوال ها رو خوب میدونی ..
      موفق باشی
      بچسب به زندگیت
      ماشین داری ؟ خونه داری ؟ شرکت داری ؟
      اگه نداری .. پس وقت بازی کردنت تموم شده
      زندگی از اینجا به بعد جدی جدی میشه
      به کودک درونت بگو .. بشینه سر جاش

راستی علم بهتر است یا ثروت ؟
      سخن شما درباره plc درست و بهینه بود راجب طراحی ناقص خودمونم اینم میپذیرم
      در اینکه کارهای حرفه ای پروهی هستن و تک نفره نیستن اینم شکی توش نیست هرکسی برای تخصص خودشه
      اما همه اینا دلیل نمیشه که کار ما نمیتونه کار باشه مثال برای برد اسانسور میگم اقای هادی اسدی یکی از اساتید همین انجمن ی سری برد اسانسور طراحی کرده و تجاری وارد بازار کرده و هیچکدام مشکلی نداشتن خیلی هم حرفه ای عمل میکنن منوی جالبی داره و تنظیمات جالبی هم دارن
      ایشون علمشو داشته این کار رو کرده .....

اما اینکه بیایم وقت بزاریم هزینه اضافه کنیم برای تولید یک محصول حرفه ای از ماژولای اماده استفاده کنیم بهتره ماژول هارو هم بسازیم تا بشه محصول حرفه ای

برای قابل اعتماد بودن میکرو کنترلر هم میشه گفت اصل plc میکروکنترلره و توی اصلش با هم تفاوتی ندارن طراحیشون رو میشه ازمون و خطا انجام داد البته یکم تجربه هم میخواد

خودم چن وقت پیش سر ی کاری مجبور بودم که موتور یخچال رو با ی رله روشن خاموش کنم توی تست از یه لامپ استفاده میکردم مشکلی نبود ولی وقتی موتور رو به رله وصل کردم دیدم ای بابا کل ال سی دی و میکرو به هم میریزه و هنگ میکنه کلی درگیرش شدم .... البته فاصله رله تا میکرو هم کم بود و این مشکل حاصل از میدان مغناطیسی رله بود چون زیر فشار میرفت با یه پلیگان متصل به زمین کل ماجرا عوض شد و همه چیز درست شد

پس اینکه کار اونا حرفه ای هست دلیلی نمیشه کار ما نتونه حرفه ای بشه برعکس شاید ما تجربه ها و ایده هایی داشته باشیم که اونا نداشته باشن
      http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnwato
        فکر میکنم همه ی ما اتفاق نظر داریم فقط نوع بیان کردنمون باهم فرق داره. Agree
        البته حالا که تاپیکی شده در مورد راه اندازی خط تولید من هم چند وقتی بود که تصمیم به راه اندازی کارگاهی با توان تولید ماهانه 5000 رو داشتم:
        نتیجه ی بررسی ها این شد که کیفیت انجام کار بخش مهم کاره و برای رسیدن به این مطلوب باید ابزار های خوبی داشته باشید که خب هزینه ی اولیه و همچنین تعمیر و نگه داری این ابزار ها هم خیلی بالاست. مثل کوره ی UV یا دستگاه CNC.
        حالا اگه توان مالی برای تامین این هزینه ها رو هم داشته باشیم یه مشکل بزرگ دیگه وجود داره. >>>>بازاریابی<<<<<
        اگه مثلا 10 سال پیش شروع به کار میکردیم خب دست توی کار زیاد نبود اما الان کم نیستن کارگاه هایی که این کار رو انجام میدن که هم کیفیت نسبتا خوبی دارند و هم با کیمترین قیمت کار میکنند . مثلا یکی داره دونه ای 1000 تومن برد سفارش میده براش میزنن :eek: پول یه بستنی هم نمیشه انصافا. مطمئنا اون کارگاه یا داره مستقیم مواد خام رو وارد میکنه یا داره از وارد کننده میخره توی حجم بالا .
        و این بود که من فعلا دست نگه داشتم.
        یه برد متالیزه دورو دادم مهران مدار زد هر کدومش 1500 تومن 16 تا هم برام زد واقعا نمیدونم چطوری سود رو اینا میارن که قیمتشو اینقد کشیدن پایین
        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

توصیه ای برای همه دوستانی که حجم تولید متوسط دارند:
          -ساخت برد توسط یکی از فروشگاه ها در تهران انجام شود.
          - قطعه گذاری روی برد رو یا بدید کلن بیرو براتون انجا بدن با مونتاژش که به نرخ الان حدود پینی 15 تومن هستش.
          - یا اینکه قطعه گذاری رو فقط ببید بیرون که حدود پینی 5-8 تمونه و یه وان قلع و تشکیلات بخرید، خودتون قلع بزنید.
          از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

قطعه گذاری یعنی چی؟ مگه میشه قطعه رو بزارن روش و بعد بدن به ما تا لحیم کنیم ، یعنی قطعه جدا نمیشه ؟؟
            2- یعنی ما میتونیم طرح و با مدل پی سی بی بدیم به یه شرکت ، بعد اون همشو بسازه به ما تحویل بده ؟ هزینه زیاد نمیشه؟
            3-وان قلع 20 *20 هم داریم؟؟ بعد از سبزکاری باید داخل وان قلع گذاشت؟

با تشکر.
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam
              قطعه گذاری یعنی چی؟ مگه میشه قطعه رو بزارن روش و بعد بدن به ما تا لحیم کنیم ، یعنی قطعه جدا نمیشه ؟؟
              2- یعنی ما میتونیم طرح و با مدل پی سی بی بدیم به یه شرکت ، بعد اون همشو بسازه به ما تحویل بده ؟ هزینه زیاد نمیشه؟
              3-وان قلع 20 *20 هم داریم؟؟ بعد از سبزکاری باید داخل وان قلع گذاشت؟

با تشکر.
              اول بکمک شابلون جای پد ها رو خمیر قلع میزنیم
              بعد قطعات smd چیده میشن
              بعد میزاریم توی فر و خمیر قلع ذوب میشه
              بعدش هم قطعات دیپ

وان 20*20 هم احتمالا باشه نبود هم المنت ساز ها براتون میسازن

بعضی شرکت ها باید پیسیبی آماده رو بهشون بدی
              بعضی ها هم پیسیبی رو هم خودشون میسازن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
                اول بکمک شابلون جای پد ها رو خمیر قلع میزنیم
                بعد قطعات smd چیده میشن
                بعد میزاریم توی فر و خمیر قلع ذوب میشه
                بعدش هم قطعات دیپ

وان 20*20 هم احتمالا باشه نبود هم المنت ساز ها براتون میسازن

بعضی شرکت ها باید پیسیبی آماده رو بهشون بدی
                بعضی ها هم پیسیبی رو هم خودشون میسازن
                منظور از شابلون چیه ؟ و چجور تهیه میشه
                ایا منظور یک ورق که قسمت های از اون سوراخ شده ؟ و اگر اینجوریه چجور سوراخ میشه؟
                ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
                  منظور از شابلون چیه ؟ و چجور تهیه میشه
                  ایا منظور یک ورق که قسمت های از اون سوراخ شده ؟ و اگر اینجوریه چجور سوراخ میشه؟
                  ممنون
                  یک ورق نازک استیل که محل های لحیم کاری و پد ها توسط cnc لیزر یا واترجت برش داده میشه

https://www.google.com/search?q=%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88%D9%86+smd& amp;source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahU KEwigpO_ki5jMAhXjE5oKHSPDC_IQ_AUIBygB&biw=1024 &bih=631

دیدگاه

عکس بالا چقدر جالب .. ممنون

خارج از این بحث
                    من یه فیلمی دیدم که برد رو قلع کاری نمیدونم .. چیه اسمش
                    و برد اماده رو اورد و یک مایع سربی رنگ که فکر کنم خمیر قلع بود احیانا و با قلم مو از اون رنگ به همه برد زد
                    و برد رو روی اجاق گاز گذاشت و بیرون اورد و شست
                    در کمال تعجب تمام قسمت های مسی یک لایه فلزی یا قلعی به خودش گرفت .. بدون هیچ کاری
                    یعنی قلع فقط به روی مس جذب میشد و از دیگر قسمت ها جدا میشد
                    درسته ؟ ایا با این کار ابکاری کرده ؟

دیدگاه

اینطور که از حرفای دوستان فهمیدم ، اول باید برد رو سبز کنبم و بعد باید تو وان قلع بزاریم درسته؟

با تشکر فراوان
                      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam
                        اینطور که از حرفای دوستان فهمیدم ، اول باید برد رو سبز کنبم و بعد باید تو وان قلع بزاریم درسته؟

با تشکر فراوان
                        دقیقا باید اینجوری باشه

البته بعضی مواقع برای ترک ها جریان بالا لایه سولدر ماسک برای ترک مورد نظر حذف میشه تا موقع لحیم کاری ترک مورد نظر رو با قلع تقویت کنیم

دیدگاه

دقیقا باید اینجوری باشه
                          برای پودر ظهور لامینت سولدر از چی استفاده میشه ؟ ایا سود ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
                            برای پودر ظهور لامینت سولدر از چی استفاده میشه ؟ ایا سود ؟
                            برد هامون و میدیم شرکت های تولید pcb میزنن
                            هم زمان کمتر و متوسط هزینه کمتر و کیفیت بالا

دیدگاه

اره خب
                              منم با این کار موافقم .. مخصوصا اگر برد مورد نظر حالت تجاری داشته باشه
                              چون اصلا این کار تجهیزات میخواد .. حتی بروش خانگی و کم دقیق تر هم اگه باشه
                              ولی شاید برخی مواقع برای بعضی برد های غیر مهم بخوایم انجام بدیم و دیگه سراغ شرکت ها نریم

من لامینت سولدر دارم انجام میدم همین حالا
                              ولی دفعه قبل اصلا انجام نشد و کل لامینت سولدر جدا شد
                              اصلا کار راحتی نیست و خیلی دقت میخواد .. توی تمام مواردش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
                                اره خب
                                منم با این کار موافقم .. مخصوصا اگر برد مورد نظر حالت تجاری داشته باشه
                                چون اصلا این کار تجهیزات میخواد .. حتی بروش خانگی و کم دقیق تر هم اگه باشه
                                ولی شاید برخی مواقع برای بعضی برد های غیر مهم بخوایم انجام بدیم و دیگه سراغ شرکت ها نریم

من لامینت سولدر دارم انجام میدم همین حالا
                                ولی دفعه قبل اصلا انجام نشد و کل لامینت سولدر جدا شد
                                اصلا کار راحتی نیست و خیلی دقت میخواد .. توی تمام مواردش
                                تازه رسیدی به اون مرحله ای که من یک ماه سرش وقت گذاشتم و یه تاپیک ۵ صفحه ای پر شد اما هنوز نتونستم.
                                سرم خلوت تر بشه دوباره آزمایش هامو شرو میکنم توی همون تاپیک پیگیری کن
                                Every one can do everything so why you do this awful thing.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X