اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با چسبوندن لمینت روی فیبر!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با چسبوندن لمینت روی فیبر!!

نوشته اصلی توسط دیجت
    نشنیدم
    ولی هر روزی یه چیز جدیدی میاد
    شاید منظورت رنگ سولدر باشه

اگه نمیخوای از لامینت استفاده کنی .. خب از همون اسپری استفاده کن که رنگ کاریش اسون و یک دسته
    نگاتیو هم نمیخوای
    اسپری گرونه خودشمدیگه منسوخ شده کسی نمیاره
    این مایع رو برای حکاکی و مهر و... استفاده میکنن

دیروز رفتم لمنیت خریدم امروز راحت با دستگاه چسوبندمش فک کنم لمینت قبلیم فاسد شده بود ولی مرده گفت من الان 1 ساله این لمنیتارو دارم و هنوز خراب یا فاسد نشده !
    خلاصه امروز بدون حباب و... زدمش رو فیبر ولی دنبال اون مایع هستم اون مایع رو درست کنم کارم خیلی راحت میشه فرمولشم از طرف گرفتم گفت موادشم داره

الان برای نوردهی از 2 تا لامپ کم مصرف سفید 35 وات استفاده کردم با فاصله 25 سانتی
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

خب از این مرحله رد کردی
      و لامینت فاسد.. لامینت فاسد و تاریخ گذشته زیاده
      در واقع خیلی از وارد کننده ها لامینت تاریخ گذشته میارن و میدن تحویل مردم که براشون سود بیشتری داشته باشه
      من با لامینت فاسد برخورد داشتم .. هر کاری کنی خراب میشه

اسپری پزیتیو فکر نکنم منسوخ شده باشه ؟ ولی خب دنبالشم نکردم .. شاید واقع گیر نیاد نمیدونم
      در کل از هز چیزی استفاده میکنی مطمئن شو که فاسد و تاریخ گذشته نیست
      همین اسپری ها هم تاریخ مصرف دارن
      فاصله لامپ ها رو کمی کمتر کن .. 15 خوبه
      مقدار نور دهی مهم .. نه کم و نه زیاد باشه
      این توی سلامت کار تاثیر زیادی داره مخصوصا مرحله ظهور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
        خب از این مرحله رد کردی
        و لامینت فاسد.. لامینت فاسد و تاریخ گذشته زیاده
        در واقع خیلی از وارد کننده ها لامینت تاریخ گذشته میارن و میدن تحویل مردم که براشون سود بیشتری داشته باشه
        من با لامینت فاسد برخورد داشتم .. هر کاری کنی خراب میشه

اسپری پزیتیو فکر نکنم منسوخ شده باشه ؟ ولی خب دنبالشم نکردم .. شاید واقع گیر نیاد نمیدونم
        در کل از هز چیزی استفاده میکنی مطمئن شو که فاسد و تاریخ گذشته نیست
        همین اسپری ها هم تاریخ مصرف دارن
        فاصله لامپ ها رو کمی کمتر کن .. 15 خوبه
        مقدار نور دهی مهم .. نه کم و نه زیاد باشه
        این توی سلامت کار تاثیر زیادی داره مخصوصا مرحله ظهور
        اره اسپری ها هم تاریخ مصرف دارن!
        این مایع رو پیدا کنم کارم راحت میشه
        فاصله لامپو 20 گذاشتم و 20 دقیقه نور دهی و چندتا pcb زدم خداروشکر خوب ج داد ولی بازم یه دردسرایی داره ادم بی حوصله کار کنه کار خراب میشه باید حتما با سلقه کار کرد
        راستی گفتی ظهور , من نگاتیوارو میدم لیتوگرافی و فیلم میده بهم جاهای سیاهش ذره ای نور ازش رد نمیشه راحت میشه باهاش به خورشید نگاه کرد!! واسه همین تو نور دهی به مشکلی نخوردم
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

خوبه که مشکلی نداشتی
          اره سیاهی طلق خیلی مهم وگرنه کیفیت کار پایین میاد
          لیتوگرافی دیگه کجاست ؟

و 20 دقیقه فکر کنم کمی زیاده
          درسته تایم نور دهی به کیفیت و زمان نور دهی تو بستگی داره
          ولی 20 زیاده

اگه جواب میده و مشکلی پیش نمیاد خب خوبه .. حالا چه زیاد باشه چه کم
          مهم اینه کارت راه بیوفته و مشکلی پیش نیاد
          خوبه مشکلی برات پیش نیومد .. امیدوارم همیشه اینجور موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیجت
            خوبه که مشکلی نداشتی
            اره سیاهی طلق خیلی مهم وگرنه کیفیت کار پایین میاد
            لیتوگرافی دیگه کجاست ؟

و 20 دقیقه فکر کنم کمی زیاده
            درسته تایم نور دهی به کیفیت و زمان نور دهی تو بستگی داره
            ولی 20 زیاده

اگه جواب میده و مشکلی پیش نمیاد خب خوبه .. حالا چه زیاد باشه چه کم
            مهم اینه کارت راه بیوفته و مشکلی پیش نیاد
            خوبه مشکلی برات پیش نیومد .. امیدوارم همیشه اینجور موفق باشی
            برای چسبوندن بعد تمیز کردن لمینت بهتره که از باد نسبتا گرم سشوار استفاده بشه و ماساژ تا هوا بیرون بره
            برای چاپ فیلم هم لیتوگرافی بهترین گزینه موجود هست ...
            برای نور دادن هم 1 دقیقه با uv 400 خیلی خوبه
            http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

اینو برای اون دسته از دوستانی میگم که تازه می خواهند با لمینت کار کنند:
              وقتی از کار نتیجه نمی گیرید دل سرد نشید و تمام مراحل رو از اول چک کنید تا مشکل بر طرف بشه برای کار با لمینت شما باید مجهز باشید اگر مجهز باشید درد سر های فیبر زدنتون کم تر هستش مثلا من برای ظهور و از بین بردن لمینت بعد از اسید کاری، یه دستگاه درست کردم... و هر وقت که فیبر درست میکنم در گیر این 2 مرحله نمیشم... برای نور دهی هم یه میز نور دهی با تایمر درست کردم که دشواری های این مرحله هم رو کم کرده...برای ساخت میز نور دهی فقط کافیه به بازار برید ولامپ uv بگیرید (همین لامپ هایی که در حشره کش های برقی استفاده میشه) و یه مدار تایمر درست کنید و لذتشو ببرید
              انشاءالله همیشه پیروز باشید
              همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

وقتی از کار نتیجه نمی گیرید دل سرد نشید و تمام مراحل رو از اول چک کنید تا مشکل بر طرف بشه برای کار با لمینت شما باید مجهز باشید اگر مجهز باشید درد سر های فیبر زدنتون کم تر هستش مثلا من برای ظهور و از بین بردن لمینت بعد از اسید کاری، یه دستگاه درست کردم... و هر وقت که فیبر درست میکنم در گیر این 2 مرحله نمیشم... برای نور دهی هم یه میز نور دهی با تایمر درست کردم که دشواری های این مرحله هم رو کم کرده...برای ساخت میز نور دهی فقط کافیه به بازار برید ولامپ uv بگیرید (همین لامپ هایی که در حشره کش های برقی استفاده میشه) و یه مدار تایمر درست کنید و لذتشو ببرید
                همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad elec نمایش پست ها
                  خب این دستگاهی که برای ازبین بردن لمنیت ساختین رویه عکسی طرحی نحوه ساختی ازش بذارید استفاده کنیم
                  و اگه لطف کنید ابعاد میزی نوری که ساختید و تعداد لامپ یوی استفاده شده با واتش و میزان زمان نور دهی رو بگید خیلی خوب میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X