سلام دوستان من وقتی با پرینترم نگاتیو pcb روی کالک میگیرم قسمت های مشکی اش خیلی کم رنگ میشه و نور ازش عبور میکنه به نظرتون راه حل چیه ؟(کارتریج شارژه)
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه پرینت نگاتیو pcb
Collapse
X
-
پاسخ : نحوه پرینت نگاتیو pcb
خب
اول اینکه با هر نرم افزاری نگاتیو میکنید
حتما خروجی رو mono انتخاب کنید یعنی فرمت فایل (توی mono فقط سیاه خالص و سفید خالص داریم)
با آخرین رزولیشن پرینت بگیرید
و یک کمی هم تنظیمات تونر رو دستکاری کنید ببرید به آخرین حد اینجوری:
کاتریج رو اگه با تونر درست و حسابی شارژ کنید مثل روز اول میشه حتی بهتر
باز هم اگه مشکلی بود بفرماییداز دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
- تشکرها 3
-
نوشته اصلی توسط MZN84 نمایش پست هاشما از چه مارک تونری و از کجا تهیه میکنید؟
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام
من برای اینکار از پرینتر لیزری HP LaserJet 1018 استفاده می کنم
به هیچ عنوان از کارتریج شارژ شده برای پرینتر استفاده نمی کنم
توصیه می کنم در صورتی که اقدام به شارژ کارتریج می کنید. حداکثر دو تا سه بار بیشتر پرینتر شما صدمه می بینه.
در این پرینترها گزینه ای داره به نام Print Quality که با تعریف حداکثری کیفیت بسیار عالی در خروجی به ما میده.
موفق باشید
- تشکرها 4
دیدگاه
-
والا مارک ختصی نمیدونم
ولی برای من هم شارژ میکنن به اسم تونر آلمانی
و اول امتحان میکنم بعدش پولش رو میدم
دقت کنید که کاتریج نو 250 تومن قیمت دارهاز دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
- تشکرها 3
دیدگاه
-
برای چاپ با ترنس پرنت هم روشی دارید؟؟؟
فوت کوزه گری چیزی؟؟از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
دیدگاه
-
تاریخ بیا بالا
دوستان نگاتیو سیاه خالص با حداکثر کیفیت پرینتر لیزری رومیزی (کارتریج فابریک در مود اسراف) نه چاپ تخصصی چاپخانه و مهر سازی و عکاسی (با اون اوستاهایی که من دیدم!) به دست نیامد نه روی فیلم نه کالک لکه های کمرنگ نور رو عبور میدن!
لیتوگرافی و اینا هم گیر نیاوردم! حوصله تنظیم دوبل پرینت یا امکانات پررنگ کردن بعد پرینت و اینا هم ندارم. به شرکت PCB برای نمونهسازی نمیخوام مراجعه کنم.
ترکهای ریز و نزدیک دارم! به لمینت امید بستم. اتو خیر. محلول چاپ هم گمان نکنم. CNC و لیزر هم خیر.
تو این یک دهه اخیر راهکار بهتری پیدا نشده ترفندی دارید واسه نمونه سازی تر و تمیز؟
ممنونجدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۳:۰۸ ۱۴۰۳/۰۹/۱۶.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست هاتاریخ بیا بالا
دوستان نگاتیو سیاه خالص با حداکثر کیفیت پرینتر لیزری رومیزی (کارتریج فابریک در مود اصراف) نه چاپ تخصصی چاپخانه و مهر سازی و عکاسی (با اون اوستاهایی که من دیدم!) به دست نیامد نه روی فیلم نه کالک لکه های کمرنگ نور رو عبور میدن!
لیتوگرافی و اینا هم گیر نیاوردم! حوصله تنظیم دوبل پرینت یا امکانات پررنگ کردن بعد پرینت و اینا هم ندارم. به شرکت PCB برای نمونهسازی نمیخوام مراجعه کنم.
ترکهای ریز و نزدیک دارم! به لمینت امید بستم. اتو خیر. محلول چاپ هم گمان نکنم. CNC و لیزر هم خیر.
تو این یک دهه اخیر راهکار بهتری پیدا نشده ترفندی دارید واسه نمونه سازی تر و تمیز؟
ممنون
روش اسپری هم اگر ماهرانه انجام بشه و از کاغذ مخصوص استفاده بشه بدک نیست!
اتو هم اگر با کاغذ فتو گلاسه انجام بشه نتیجه تمیزی میده!
روش دوم و سوم رو آزمایش کردم و برای ترک های تا نازکی 0.5 میلی متر بد نیستن.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
درود، لمینت در این شرایط نتیجه خوبی میده.
روش اسپری هم اگر ماهرانه انجام بشه و از کاغذ مخصوص استفاده بشه بدک نیست!
اتو هم اگر با کاغذ فتو گلاسه انجام بشه نتیجه تمیزی میده!
روش دوم و سوم رو آزمایش کردم و برای ترک های تا نازکی 0.5 میلی متر بد نیستن.
با همین لمینت قصد دارم نمونهسازی ترکهای حداقل 0.2mm با فاصله حداقل 0.3mm بزنم برخی اوقات مشکل ساز است شاید به کیفیت نگاتیو چاپ شده هم مرتبط است یا اینکه با انبساط طرح صورت مساله را پاک کنیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
ممنون
با همین لمینت قصد دارم نمونهسازی ترکهای حداقل 0.2mm با فاصله حداقل 0.3mm بزنم برخی اوقات مشکل ساز است شاید به کیفیت نگاتیو چاپ شده هم مرتبط است یا اینکه با انبساط طرح صورت مساله را پاک کنیم!
ولی خب آزمایش ضرری نداره.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه