سلام دوستان کسی در مورد چگونگی متالیزه کردن برد اطلاعاتی داره
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نحوه متالیزه کردن pcb
Collapse
X
-
پاسخ : نحوه متالیزه کردن pcb
نوشته اصلی توسط ariapcb نمایش پست هاسلام دوستان کسی در مورد چگونگی متالیزه کردن برد اطلاعاتی داره
برای متالیزه کردن بورد چند روش وجود دارد.
1- نشاندن گرافیت بین سوراخ های دوطرف فیبر و سپس با آبکاری نشاندن فلز روی گرافیت. ( اکثر فیبر های مدار چاپی متالیزه به این صورت انجام می شود.)
2- نشاندن یک استوانه تو خالی بسیار نازک از سورخ های فیبر و سپس پرچ کردن آن و ارتباط بین دو سر فیبر. ( روش آمریکایی قدیم بنام آی لت)
3- استفاده از سیم نازک پرت مقاومت ها و عبور سیم از و سط سوراخ و لحیم کردن آن ها از دوطرف فیبرعلم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
- تشکرها 6
-
نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست هابا سلام :
برای متالیزه کردن بورد چند روش وجود دارد.
1- نشاندن گرافیت بین سوراخ های دوطرف فیبر و سپس با آبکاری نشاندن فلز روی گرافیت. ( اکثر فیبر های مدار چاپی متالیزه به این صورت انجام می شود.)
2- نشاندن یک استوانه تو خالی بسیار نازک از سورخ های فیبر و سپس پرچ کردن آن و ارتباط بین دو سر فیبر. ( روش آمریکایی قدیم بنام آی لت)
3- استفاده از سیم نازک پرت مقاومت ها و عبور سیم از و سط سوراخ و لحیم کردن آن ها از دوطرف فیبر
- تشکرها 2
دیدگاه
-
متالیزه کردن توی خانه اصلا توصیه نمیشه
خود دانیاز دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط wikielectronic نمایش پست هامتالیزه کردن توی خانه اصلا توصیه نمیشه
خود دانی
- تشکرها 1
دیدگاه
-
میدونید که برای متالیزه کردن آبکاری ازمه
آبکاری هم که بهتر میدونید با آب خالی نیست که اکثرا با مواد سمی انجام میدن
همین پالادیوم خودش سمیهاز دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط azadfalah نمایش پست هادوستان یک سوال وقتی پی سی بی رو می دیم بیرون بزنن اون جاهایی که قرار پشت و رو به هم وصل شه خالی میمونه باید خودمون وصل کنیم ؟ و یا انجام میشه ؟
کاربر گرامی، وقتی شما LAYOUT مدار دو طرفه فیبر دو طرفه را می دهید، این کار توسط شزکت تهیه فیبر مدار چاپی انجام می شود. و نقطه بالایی و پائینی وصل هستند.علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز خسته نباشید.ببخشید من مدتیه دارم رو متالیزه کردن سوراخ های برد مدار چاپی کار میکنم ولی موفق نبودم.اگ ممکنه روشه گرافیت رو توضیح بدین.اصلا باید از کجا تهیه کرد و به چه اسمی از بازار خرید.من مراحل چربی گیری و میکرو اچ رو انجام دادم و بعد با پالادیوم فعال کردم و بعد الکترولس مس ولی مس ننشسته روی فیبر.تقاضا دارم کمکم کنید
- تشکرها 2
دیدگاه
-
دیدگاه