اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه دریافت دستورالعمل های طراحی و برنامه نویسی شده بر روی مدار چاپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه دریافت دستورالعمل های طراحی و برنامه نویسی شده بر روی مدار چاپی

سلام دوستان

یه سوالی داشتم از خدمتتون

قبل از طرح سوال بگم که تقریبا هیچ دانشی در مورد الکترونیک ندارم.

ممنون میشم در صورت امکان کامل راهنماییم کنید.

اگه یه نمونه برد مدار چاپی چاپ شده رو در اختیار داشته باشیم...

امکانش هست اطلاعات،مجموعه کدها و یا دستورالعمل های طراحی و برنامه نویسی شده بر روی مدار چاپی را دریافت کرد؟

پاسخ : سوال.... لطفا راهنمایی کنید.

سلام
    خیر دوست عزیز اصلا شدنی نیست
    برنامه روی تراشه ربطی به قطعات روی برد و مدار و PCB نداره

لطفا عناوین مناسبی هم برای موضوعاتتون انتخاب کنید
    I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : نحوه دریافت دستورالعمل های طراحی و برنامه نویسی شده بر روی مدار چاپی

بستگی داره.
      قطعات چه نوعی و چی استفاده شده باشه. مدارتون رو نشون بدید و بگید چی رو می خوایید بفهمید تا بگیم.

دیدگاه

مدارتون رو بزارید تا بشه در موردش اظهار نظر کرد ولی اگه از میکرو استفاده شده باشه میشه برنامه میکرو رو برداشت در صورت قفل نبودن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrezam2 نمایش پست ها
          مدارتون رو بزارید تا بشه در موردش اظهار نظر کرد ولی اگه از میکرو استفاده شده باشه میشه برنامه میکرو رو برداشت در صورت قفل نبودن
          با سلام و درود
          البته شرکت هایی هستند که می گویند حتی در صورت قفل بودن میکروکنترلر نیز می توانند به نسخه برداری از برنامه های درون آن اقدام کنند.
          جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۰۸:۱۵ ۱۳۹۵/۰۴/۲۱.

دیدگاه

از لطف دوستان بسیار متشکرم
            تا اونجایی که من پیگیری کردم و تماس هم گرفتم، شرکت های بسیار خوبی داخل ایران هستند که مهندسی معکوس بردارهای مدار چاپی رو انجام میدن.
            در ضمن در اسرع وقت تصاویر مدار رو برای دوستان ارسال می کنم(چون یه نسخه خارجی هستش می خوایم بومیش کنیم)

منتها سوال اساسی بنده اینه که:
            از آنجایی که رمز کردن اطلاعات برای ایجاد ارتباط با رایانه یا نرم افزار صورت می گیرد و از طرفی رایانه تنها صفر و یک ها و حروف می شناسد.
            در این مهندسی معکوس من به دنبال همین رمز و کدها هستم.
            چون مدار ما در اصل یکسری گزارشات و نتایجی رو به اپلیکیشن ارسال می کنه،خواستم ببینم با چ کدها و رمزهایی این اطلاعات ارسال شده......

این کدها و رمزها رو می توان از چ بخشی از این مدار استخراج کرد.....

چون بعضی از شرکت ها میگن: می خوای شماتیک رو بهتون بدیم؟قفل رو بشکنیم؟bom رو بهتون بدیم؟
            میگن باید اینها ر برای ما مشخص کنید.....

برای استحراج این کدها بایستی به کدوم بخش و قسمت دسترسی داشت؟

البته ببخشید کمی واژگان من کمی غیرتخصصی نوشته میشه....

ممنون میشم راهنمایی کنید.

دیدگاه

به هیچ کدوم از اطلاعات شما فعلا نمیشه پاسخ داد(بدون اطلاعات کامل). فقط اگه خواستین خطوط رو Sniff(یعنی ببینیم چی ردبدل میشه) کنید می تونید از یه لاجیک انالیزر استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها
                به هیچ کدوم از اطلاعات شما فعلا نمیشه پاسخ داد(بدون اطلاعات کامل). فقط اگه خواستین خطوط رو Sniff(یعنی ببینیم چی ردبدل میشه) کنید می تونید از یه لاجیک انالیزر استفاده کنید.
                سلام دوباره خدمت مهندسان گرامی
                این چند روزه منتظر برد PCB بودم که به دستم برسه.
                اینکه مطابق گفته شما با SNIFF کردن خطوط ببنیم چی رد و بدل شده خیلی عالی میشه.
                فقط جسارتا بایستی از چه طریقی اقدام کنم؟یعنی شرکت های مهندسی لاجیک آنالیزر رو در اختیار دارند.
                اگه تمایل دارید تصاویر برد رو هم براتون بفرستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid_sss نمایش پست ها
                  سلام دوباره خدمت مهندسان گرامی
                  این چند روزه منتظر برد PCB بودم که به دستم برسه.
                  اینکه مطابق گفته شما با SNIFF کردن خطوط ببنیم چی رد و بدل شده خیلی عالی میشه.
                  فقط جسارتا بایستی از چه طریقی اقدام کنم؟یعنی شرکت های مهندسی لاجیک آنالیزر رو در اختیار دارند.
                  اگه تمایل دارید تصاویر برد رو هم براتون بفرستم.
                  من برای اسنیف کردن بردهام از لاجیک آنالیزری که خریده بودم استفاده میکنم. مثل این(قبل از خرید حتما بررسی کنید ببینید به کارتون میاد یا نه):

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rozeh نمایش پست ها

من برای اسنیف کردن بردهام از لاجیک آنالیزری که خریده بودم استفاده میکنم. مثل این(قبل از خرید حتما بررسی کنید ببینید به کارتون میاد یا نه):

خیلی ممنون
                    البته همونطور که در ابتدای موضوع خدمتتون اشاره کردم متاسفانه دانشی در ارتباط با الکترونیک ندارم.
                    حالا نمیدونم بازم میتونم از لاجیک آنالایزر سر دربیارم یا نه......
                    یا با مراجعه به شرکت ها و افراد متخصص در این حوزه که لاجیک آنالایزر رو در اختیار دارند،بتونم آیتم های مورد نظرمو دریافت کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X