اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشاوره خرید وان قلع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشاوره خرید وان قلع

سلام خدمت همه اساتید عزیز
    من قصد دارم یه وان قلع برای استفاده در منزل بخرم و با اون سیم قلع اندود کنم و یه کم باهاش تجربه کسب کنم ، تا حالا وان قلع از نزدیک هم ندیدم!
    سوالم اینه که چه سایزی بخرم و این که مقدار مصرف شمش قلع چقدر هست؟ آیا اگه مصرف کم باشه به صرفه هست یا نه؟
    میزان قلعی که اکسید میشه و غیر قابل استفاده میشه چقدره؟
    با سپاس

پاسخ : مشاوره خرید وان قلع

سلام
    والله من فقط باهاش قطعات رو روی برد نصب کردم
    تا حالا سیم قلع اندود نکردم
    سایز وان هم بستگی داره به اندازه بردهایی که می خواین باهاش مونتاژ کنین، هر چه ابعاد بردتون بزرگتر باشه مجبورید به همون نسبت وان بزرگتر بخرین، که این خودش باعث می شه مجبور شین شمش قلع بزرگتری بخرین
    با توجه به سطح مقطعتون ، روی قلع ذوب شده اکسید می شه و باید وقتی دفعه بعد خواستین استفاده کنین روش رو با یه کاردک کنار بزنین یا جمع کنین.
    کلا وسیله ای هست که برای مونتاژ برد با قطعات through hole به درد می خوره و با توجه به استفاده از مایع فلاکس مخصوص خودش احتمالا سمی هم هست و اذیت بکنه در دراز مدت. من زیاد ازش استفاده نمی کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadx87 نمایش پست ها
      سلام خدمت همه اساتید عزیز
      من قصد دارم یه وان قلع برای استفاده در منزل بخرم و با اون سیم قلع اندود کنم و یه کم باهاش تجربه کسب کنم ، تا حالا وان قلع از نزدیک هم ندیدم!
      سوالم اینه که چه سایزی بخرم و این که مقدار مصرف شمش قلع چقدر هست؟ آیا اگه مصرف کم باشه به صرفه هست یا نه؟
      میزان قلعی که اکسید میشه و غیر قابل استفاده میشه چقدره؟
      با سپاس
      سلام
      اگه میخوا ی باهاش فقط سیم قلع اندود کنی ، پس وان بزرگ نمیخوای
      اگه خواستی بگو لینک یک وان قلع کوچیک و جمع جور زیبا ! برات تو پیام خصوصی بفرستم.
      قمیت حدود فک کنم 35 بود

دیدگاه

ممنون از دوستان بابت جوابها.
        با توجه به اینکه قیمت قلع نسبتا زیاده و استفاده من کمه چیزی که واسم مهمه مقدار قلعی هست که خراب میشه.
        سوال دوم اینکه مایع فلاکس واقعا سمی هست؟ یعنی از شکل جامد (روغن لحیم) مضرتر هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X