با سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد هویه های هوای گرم فعلی که در بازار ایران موجود هست دو مدل به صورت کلی وجود دارد :
1) مدل های دارای پمپ داخل دستگاه
2) مدل هایی که یک فن درون دسته قرار دارد و دیگر خبری از پمپ نیست
برای دسته ی دوم خیلی از افراد مدل QUICK 700 و یا QUICK 706W را توصیه می کنند در صورتی که طبق سایت سازنده این مدل ها دیگر تولید نمی شود حالا سوال این هست پس این هایی که داخل ایران هست از کجا می آورند؟
GORDAK 952 را هم پیشنهاد می کنند ولی می گویند کیفیت فعلی اش خیلی پایین هست.
YaXun 702 هم هست.
برای دسته اول هم من پروسکیت - مدل SS-969 را پیدا کردم که یک فیلم ازش دیدم که براتون می گذارم
(البته GORDAK-958D و QUICK 705 هم به همین شکل کار می کنند)
حال می خواستم بدانم اولاً شما کدام یک از این ها دسته ها را پیشنهاد می دهید و چه مدلی را؟ چرا؟ (اگر مدل جدیدی وجود دارد یا بهتر هست و من در بالا نگفتم ذکر کنید)
هم چنین موجود بودن لوازم جانبی و قابل تعمیر بودن این دستگاه نیز مهم هست.
ممنون از راهنمایی و نظرات عزیزان
در مورد هویه های هوای گرم فعلی که در بازار ایران موجود هست دو مدل به صورت کلی وجود دارد :
1) مدل های دارای پمپ داخل دستگاه
2) مدل هایی که یک فن درون دسته قرار دارد و دیگر خبری از پمپ نیست
برای دسته ی دوم خیلی از افراد مدل QUICK 700 و یا QUICK 706W را توصیه می کنند در صورتی که طبق سایت سازنده این مدل ها دیگر تولید نمی شود حالا سوال این هست پس این هایی که داخل ایران هست از کجا می آورند؟

GORDAK 952 را هم پیشنهاد می کنند ولی می گویند کیفیت فعلی اش خیلی پایین هست.
YaXun 702 هم هست.
برای دسته اول هم من پروسکیت - مدل SS-969 را پیدا کردم که یک فیلم ازش دیدم که براتون می گذارم
(البته GORDAK-958D و QUICK 705 هم به همین شکل کار می کنند)
حال می خواستم بدانم اولاً شما کدام یک از این ها دسته ها را پیشنهاد می دهید و چه مدلی را؟ چرا؟ (اگر مدل جدیدی وجود دارد یا بهتر هست و من در بالا نگفتم ذکر کنید)
هم چنین موجود بودن لوازم جانبی و قابل تعمیر بودن این دستگاه نیز مهم هست.
ممنون از راهنمایی و نظرات عزیزان
دیدگاه