اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گمگ کنید کدام پیچ های زیر هیتر YAXON مربوط به پمپ است و باید باز کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گمگ کنید کدام پیچ های زیر هیتر YAXON مربوط به پمپ است و باید باز کنم؟

سلام چند روز قبل یه هیتر YAXUN YX702 نو خریدم
    امروز زدم به برق دیدم خیلی سر و صدا می کنه از برق کشیدم
    ظاهرا باید چند پیچ که زیر دستگاه است و مربوط به پمپ است را باز کنم

اما روی برچسب دستگاه زده رنگ پیچ ها با لاک قرمز علامت زده شده در حالی که زیر دستگاه فقط یه پیچ علامت قرمز زده شده آیا باز کردن آن کافی است؟ یا پیچ های بیشتری باید باز شوند؟
    من برای راحتی دوستان پیچ ها را شماره گذاری کردم هر شماره ای نیازه بفرمائید باز کنم

پاسخ : گمگ کنید کدام پیچ های زیر هیتر YAXON مربوط به پمپ است و باید باز کنم؟

منم دو تا از این مدل دارم.
    کافیه فقط پیچ شماره 1 رو باز کنید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

راستی چند خریدید؟

دیدگاه

سلام
      من یه گورداک دارم روش نوشته بعد از جابجایی پیچ های مربوط به پمپ رو باز کنید ، پس یادتون باشه برای جلوگیری از آسیب های احتمالی هنگام جابجای این نکته رو رعایت کنید و پیچ رو ببندید و بعدش باز کنید
      جدیدترین ویرایش توسط hoseyni emeni; ۱۵:۲۵ ۱۳۹۷/۰۲/۲۰.
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
        منم دو تا از این مدل دارم.
        کافیه فقط پیچ شماره 1 رو باز کنید
        راستی چند خریدید؟
        با تشکر از شما دوست عزیز من
        من این مدل را در گرونی دلار یک ماه پیش خریدم 282 تومان
        البته دوستان گفتند یاکسون به درد نمیخوره باید گورداک می خریدم !
        نظر شما چیه؟

دیدگاه

دوستان با تشکر از پاسخ های قبلی
          ممنون میشم دکمه های چپ و راست را که با اعداد 1 و 2 به رنگ قرمر علامت زدم بفرمائید مال چی هستند
          ممنون میشم هر دکمه را بفرمائید مالی کدومه به ترتیب شماره
          در جه نمایشکر السیدی جلوی دستگاه هم که علامت زدم بفرمائید به ترتیب شماره هر دوم مال چیه؟و مال کدوم قسمته؟

سئوال سوم= اگر از هویه بخواهم استفاده کنم و هئویه را به دستگاه وصل کنم درجه حرارت هویه را کجا می بینم و باید کدم دکمه رو روشن کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electro.kar96 نمایش پست ها
            با تشکر از شما دوست عزیز من
            من این مدل را در گرونی دلار یک ماه پیش خریدم 282 تومان
            البته دوستان گفتند یاکسون به درد نمیخوره باید گورداک می خریدم !
            نظر شما چیه؟
            یاکسون و گورداک تقریبا در یه رنج کیفیتی هستن و بیشتر قطعات داخلیشون یکی هست.

یکیشون رو من دو سه سال پیش 185 خریدم. یکی دیگه رو پارسال 210 تومن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان با تشکر از پاسخ های قبلی
            ممنون میشم دکمه های چپ و راست را که با اعداد 1 و 2 به رنگ قرمر علامت زدم بفرمائید مال چی هستند
            ممنون میشم هر دکمه را بفرمائید مالی کدومه به ترتیب شماره
            این سوالا دیگه پرسیدنش جایز نیست دوست عزیز
            دو تا کلید هست بزن ببین چی هستن
            شماره یک برای هوای گرم هست (هیتر)
            شماره دو برای هویه

در جه نمایشکر السیدی جلوی دستگاه هم که علامت زدم بفرمائید به ترتیب شماره هر دوم مال چیه؟و مال کدوم قسمته؟

سئوال سوم= اگر از هویه بخواهم استفاده کنم و هئویه را به دستگاه وصل کنم درجه حرارت هویه را کجا می بینم و باید کدم دکمه رو روشن کنم؟
            کلید ها رو بزن ببین چی میشه!!!

دیدگاه

با تشکر از شما
              من از هیتر استفاده کردم ولی هر دو دکمه رو روشن می کردم پس با این حساب موقع استفاده از هیتر نیازی نیست دکمه شماره 2یا راست رو بزنم و فقط همون چپی یا شماره یک کافیه درسته؟
              و موقع استفاده از هویه هم فقط کافیه کلید شماره 2 یا راستی رو بزنم و نیازی به دکمه چپی نیست درسته؟

خوب تنظیمات رو برای بلور و باد روی چند باید بزارم؟
              من روی 450 درجه و باد رو روی 4 گذاشتم آیا کافیه یا باد رو بیشتر کنم بزارم روی 6؟

دیدگاه

با تشکر از شما
                من از هیتر استفاده کردم ولی هر دو دکمه رو روشن می کردم پس با این حساب موقع استفاده از هیتر نیازی نیست دکمه شماره 2یا راست رو بزنم و فقط همون چپی یا شماره یک کافیه درسته؟
                و موقع استفاده از هویه هم فقط کافیه کلید شماره 2 یا راستی رو بزنم و نیازی به دکمه چپی نیست درسته؟

خوب تنظیمات رو برای بلور و باد روی چند باید بزارم؟
                من روی 450 درجه و باد رو روی 4 گذاشتم آیا کافیه یا باد رو بیشتر کنم بزارم روی 6؟
                هر کلیدی مربوط به یک بخش هست و تاثیری رو عماکرد همدیگه ندارن.
                دما هویه و میزان باد و دمای هیتر بسته به شرایط لحیم کاری و نوع قطعه متفاوت هست .
                برای هر قطعه ای داخل دیتاشیت دمای مجاز و زمان لحیم کاری ذکر شده که به مرور زمان و تمرین کردن به صورت تجربی شرایط لحیم کار رو بدست میارید

دیدگاه

با تشکر از جناب غفار زاده بابت پاسخ ها به بنده کم سواد و تحمل بنده

در داخل کارتون دستگاه یه پلاستیک و یه سیم وجود داره اگه ممکنه بفرمائید کارشون چیه؟

همونطور که در تصویر پیداست یه لوله و یک پیچ و سیم داخل پلاستیکه اونها به چه دردی می خورند؟
                  ترموستاتند؟ برای گرفتن دمای قطعات استفاده میشوند؟ البته حدس من اینه یهنی دما رو روی کجا نشون می دهند نمایشگر دستگاه؟

چطور استفاده میشوند؟ باید لحیم شوند؟ به کجا؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...