اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
این شماتیک و PCB با چه نرم*افزاری طراحی شده؟
Collapse
X
-
پاسخ : این طراحی با چه نرم*افزاری انجام شده؟
نوشته اصلی توسط mohamad341 نمایش پست هابنظر میاداسپرینت لایوت باشه
این شماتیک برای شرکت پایونیر هست من ایمیل فرستادم و سوال کردم با چه نرم*افزاری طراحی می*کنید؟ جواب دادند که محرمانه است و امکان فاش کردن اسم نرم*افزار وجود نداره!!
دوستان لطفا راهنمایی کنید.
دیدگاه
-
پاسخ : این شماتیک و PCB با چه نرم*افزاری طراحی شده؟
سلام
اطلاعات خیلی خوبی توی دیتا پیوست وجود داره
طرفه نظر از مشکلی که شما مطرح کردین
اگه نقشه برد pcb یک به یک باشه ایا ساخت این برد لزوما صرفه اقتصادی داره ..خیلی وسوسه شدم برد مدارچاپی این دستگاه رو توی پروتل مثل خودش طراحی کنم ..دقیقا مثل خودش ..
دیدگاه
-
درود.
حدس میزنم شاید برندهای مطرح توی شرکت خودشون نرم افزار تخصصی برای طراحی شماتیک دارن که ساخت خودشون هست.جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۶:۴۳ ۱۴۰۳/۰۷/۲۸.ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه
-
بله این احتمال وجود دارد که شرکت های نامبرده ودیگرتولیدکنندگان دستگاههای الکنرونیکی از نرم افزار اختصاصی ترسیم شماتیک وطراحی پی سی بی استفاده کنند ولی من برای ترسیم شماتیک ازنرم افزارSplan7 استفاده میکنم که مدارات ترسیمی خیلی شبیه به شماتیک های دستگاههای تولیدی کارخانه های مشهور میباشدجدیدترین ویرایش توسط mohamad341; ۱۵:۰۵ ۱۳۹۷/۰۸/۰۳.
دیدگاه
دیدگاه