اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد اثر خازنی در ترک ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد اثر خازنی در ترک ها

سلام وقتتون بخیر
    من یه برد زدم که میکرو 328
    , 3تا کانال تاچ داره ,و خیلی خوب کار میکنه ام وقتی nrf رو میزارم دوتا از کانالهام هنگ میکنه ,و از کار می افته.
    اما وقتی nrf رو در میارم و ریست میکنم باز ok میشه.(nrf رو از روی برد باز کردم و با سیم وصل کردم به برد بازهم همنجوری میشه)
    به نظرتون از چی می تونه باشه گیج شدم اثر خازنیه به نظرتون یا چیز دیگه ست؟

پاسخ : ایجاد اثر خازنی در ترک ها

نوشته اصلی توسط bravehamid نمایش پست ها
    سلام وقتتون بخیر
    من یه برد زدم که میکرو 328
    , 3تا کانال تاچ داره ,و خیلی خوب کار میکنه ام وقتی nrf رو میزارم دوتا از کانالهام هنگ میکنه ,و از کار می افته.
    اما وقتی nrf رو در میارم و ریست میکنم باز ok میشه.(nrf رو از روی برد باز کردم و با سیم وصل کردم به برد بازهم همنجوری میشه)
    به نظرتون از چی می تونه باشه گیج شدم اثر خازنیه به نظرتون یا چیز دیگه ست؟
    شما باید مدار رو بذارین! (کلا فکر کنم مشکل اینجا باشه که شما سیم های ورودی و خروجی NRF رو از کنار سیم های تاچ رد کردین و القا شدن ولتاژ در سیم های تاچ این مشکل رو بوجود آورده. بهتره که برای منبع 3.3 ولت ماژول NRF یک خازن با مقاوت داخلی پایین موازی کنین)

امیرحسین ضیا

دیدگاه

Re: ایجاد اثر خازنی در ترک ها

سلام نزدیک بودن پین های NRF و ایزوله نبودن تغذیه NRF از عوامل مشکل ساز هست
      همچنین اگر نکاتی در ارتباط با کوپلینگ رعایت نشود میدان مغناطیسی حاصله به راحتی روی مدار تاثیر میگذارد
      در صورت رعایت موارد فوق مدار کمترین مشکل را در حین کار نشان می دهد.

دیدگاه

پاسخ : ایجاد اثر خازنی در ترک ها

ولتاژ nrf جدا از ولتاژ تاچ و مسیر nrf (پورت spi) از کنار برد و از کنار هم رد شده. و از زیر یکی از پدها عبور میکنه .و زیر اون یکی پد هم چندتا پین دیجیتال رد شدند
        clearance هم 0.281 میلی متر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نکات کوپلینگ منظورتون چیه؟

دیدگاه

Re: ایجاد اثر خازنی در ترک ها

خازن متصل به زمین در نقاط ورودی و خروجی سیگنال و تغذیه
          یک راهکار هم کوتاه بودن مسیر دیتای NRF که در غیر اینصورت در استفاده از چند خازن در مسیر می باشد
          با توجه به نزدیک بودن مسیرها به هم حتما استفاده از خازن در طول مسیر ها خصوصا مسیرهای منتهی به تغذیه و خطوط داده NRF لازمه

دیدگاه

پاسخ : Re: ایجاد اثر خازنی در ترک ها

نوشته اصلی توسط Behzad PRV نمایش پست ها
            خازن متصل به زمین در نقاط ورودی و خروجی سیگنال و تغذیه
            یک راهکار هم کوتاه بودن مسیر دیتای NRF که در غیر اینصورت در استفاده از چند خازن در مسیر می باشد
            با توجه به نزدیک بودن مسیرها به هم حتما استفاده از خازن در طول مسیر ها خصوصا مسیرهای منتهی به تغذیه و خطوط داده NRF لازمه
            ببخشید من زیاد در بحث آنالوگ تبحر ندارم. استفاده خازن موازی برای خطوط داده ایجاد فیلتر پایین گذر نمیکنه؟ اینطوری داده ها از بین نمیرن؟

دیدگاه

Re: پاسخ : Re: ایجاد اثر خازنی در ترک ها

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
              ببخشید من زیاد در بحث آنالوگ تبحر ندارم. استفاده خازن موازی برای خطوط داده ایجاد فیلتر پایین گذر نمیکنه؟ اینطوری داده ها از بین نمیرن؟
              خب این محدودیتی هست که باید در نظر گرفته بشه یا باید پهنای باند مورد نظر محدود بشه و یا خطوط سیگنال نزدیک بشن و ترک کمتری استفاده کنن

دیدگاه

پاسخ : Re: پاسخ : Re: ایجاد اثر خازنی در ترک ها

من خازن رو تست کردم ولی جواب نداد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X