اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرینت (1)pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پرینت (1)pcb

سلام
    من با پروتئوس یک pcb یک لایه طراحی کردم و به روش اتو چاپش کردم.
    مشکل اینجاست که موقع پرینت گرفتن قطر سوراخ ها خیلی کوچکتر از نرم افزار پرینت شدن که البته با سرچ کردن در انجمن به چند مورد مشابه برخورد کردم اما راه حلی پیدا نکردم(برای این مشکل هم راه حلی اگه دارین بگین لطفا)
    حالا سوال اصلی اینجاست که اگر این pcb رو به شرکت های چاپ برای چاپ انبوه با چاپ سبز و راهنما سفارش بدم آیا بازهم قطر سوراخها نسبت به نرم افزار تغییر میکنه و یا کوچک میشه یا نه اصلا ربطی نداره و مشکل از پرینتر و تنظیمات پرینت گرفتنه؟

پاسخ : پرینت (1)pcb

نوشته اصلی توسط bhnaz نمایش پست ها
    سلام
    من با پروتئوس یک pcb یک لایه طراحی کردم و به روش اتو چاپش کردم.
    مشکل اینجاست که موقع پرینت گرفتن قطر سوراخ ها خیلی کوچکتر از نرم افزار پرینت شدن که البته با سرچ کردن در انجمن به چند مورد مشابه برخورد کردم اما راه حلی پیدا نکردم(برای این مشکل هم راه حلی اگه دارین بگین لطفا)
    حالا سوال اصلی اینجاست که اگر این pcb رو به شرکت های چاپ برای چاپ انبوه با چاپ سبز و راهنما سفارش بدم آیا بازهم قطر سوراخها نسبت به نرم افزار تغییر میکنه و یا کوچک میشه یا نه اصلا ربطی نداره و مشکل از پرینتر و تنظیمات پرینت گرفتنه؟
    باسلام
    دوست عزیز شرکت هایی که چاپ pcb انجام میدن عمدتا فایل آلتیوم رو پذیرش میکنن و غیر این باشه باید تبدیل بشه به التیوم و فایل شماهم برای اینکه بره برای چاپ اول تبدیل به التیوم میشه که اونوقت تو فایل نهایی قطر via ها یا pad هارو میتونین بهشون بگین مجدد چک بکنن یا اینکه طبق اموزش هایی که تو نت هست خودتون تبدیل کنین و فایلتون تو التیوم مجدد باز بینی کنین
    شخصا بنده خودم بخاطر اینگونه مشکلات پروتئوس و انعطاف پذیری غیرقابل قیاس این نرم افزار به نسبت التیوم چند وقتی هست که کلا کوچ کردم به التیوم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_irani نمایش پست ها
      باسلام
      دوست عزیز شرکت هایی که چاپ pcb انجام میدن عمدتا فایل آلتیوم رو پذیرش میکنن و غیر این باشه باید تبدیل بشه به التیوم و فایل شماهم برای اینکه بره برای چاپ اول تبدیل به التیوم میشه که اونوقت تو فایل نهایی قطر via ها یا pad هارو میتونین بهشون بگین مجدد چک بکنن یا اینکه طبق اموزش هایی که تو نت هست خودتون تبدیل کنین و فایلتون تو التیوم مجدد باز بینی کنین
      شخصا بنده خودم بخاطر اینگونه مشکلات پروتئوس و انعطاف پذیری غیرقابل قیاس این نرم افزار به نسبت التیوم چند وقتی هست که کلا کوچ کردم به التیوم
      بله کار تبدیل رو انجام دادم اما فرضا در یک pcb پیچیده که تعداد زیادی پد و وایا با سایز های مختلف وجود داره که نمیشه تک تک سایز وایا ها رو با شرکت در میون گذاشت. به هرحال سایز سوراخ ها در نرم افزار تعریف شده هست. آیا واقعا نمیشه به نرم افزار اعتماد کرد؟
      مثلا من فوت یک سوکت sma که 5 پایه داره رو بصورت دستی ساختم( چون کتابخونه اش موجود نبود) که قطر هر کدوم از سوراخ هاش 1.5 میلیمتر هست .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

آیا کسی تجربه ی سفارش pcb سبز نداشته؟
      میخوام بدونم سایز سوراخ کاری رو چجوری برای شرکت چاپ تعریف باید کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bhnaz نمایش پست ها
        بله کار تبدیل رو انجام دادم اما فرضا در یک pcb پیچیده که تعداد زیادی پد و وایا با سایز های مختلف وجود داره که نمیشه تک تک سایز وایا ها رو با شرکت در میون گذاشت. به هرحال سایز سوراخ ها در نرم افزار تعریف شده هست. آیا واقعا نمیشه به نرم افزار اعتماد کرد؟
        مثلا من فوت یک سوکت sma که 5 پایه داره رو بصورت دستی ساختم( چون کتابخونه اش موجود نبود) که قطر هر کدوم از سوراخ هاش 1.5 میلیمتر هست .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

آیا کسی تجربه ی سفارش pcb سبز نداشته؟
        میخوام بدونم سایز سوراخ کاری رو چجوری برای شرکت چاپ تعریف باید کرد؟
        خب شما وقتی کار تبدیل رو انجام دادید میتونید چنتا از سایز سوراخ ها روکه تعریف کردید با فایلی که تو التیوم میبینید مطابقت بدید ببینید دقیقا همون سایز که شما در پروتئوس وارد کردید همان سایز در التیوم لحاظ شده یا خیر (بنده خودم 2 مورد فایل پرتئوس فرستاده بودم همون سایز چاپ شده بودن فایل با ورژن7.7 کار شده بود )
        در نهایت فکر میکنم مطمئن ترین راه همون مطابقت دادن چند پد یا ویا با مقداری که در پروتئوس تعریف کردین هستش البته این روهم اضافه کنم که نرم افزار التیوم یک ابزار خوب به نام Find Similar Object داره که به راحتی میشه باهاش تغییرات کلی در سایز سوراخ ها و یا هرچیز دیگه اعمال کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X