اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام قسمت برد Ground plane بزنیم کدام قسمت نزنیم ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام
    از اونجایی که میدونیم Ground plane برای گرفتن نویز و یکپارچه شدن پتانسیل زمین در اکثر برد ها استفاده میشه .سوال من اینه که اگر Ground plane اینقدر خوبه چرا برای کل برد ازش استفاده نمی کنند(ما خیلی مس مجانی داریم که میتونیم گرند کنیم ) و فقط بعضی قسمت هارو میزنن. یعنی Ground plane میتونه ایرادی هم داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا اگر زیاد استفاده کنیم تو طراحی میتونه چه ایرادی داخل برد و الکترونیکش به وجود بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ : کدام قسمت برد Ground plane بزنیم کدام قسمت نزنیم ؟

سلام،
    برای پلیگان GND باید چند نکته رو در نظر داشت.
    • در مدارات DC اگر قسمت های آنالوگ وجود نداشته باشه ، بهتره همه مدار یک پارچه پلیگان بشه
    • اگر بخش آنالوگ داشته باشه زمین آنالوگ و دیجیتال فریت یا مدار LC ایزو له بشه
    • در مداراتی که بخش AC هم دارند،پلیگان نباید نزدیک بخش AC برود و تا بیش ترین اندازه ای که درمدار راه وجود دارد باید ترک های AC از بخش ترکهای DC و پلیگان دوربماند.
    • فضاهایی در PCB اتفاق می افتد که که اگر ان بخش ها پلیگان شوند به زمین اصلی اتصالی نخواند داشت، که به آن مس ها مس مرده یا dead copper می گن، اون بخش ها هم نیازی نیست پلیگان بشوند.
    هر انسانی که احساس بی نیازی کند سرکش و طغیان گر می شود...

دیدگاه

پاسخ : کدام قسمت برد Ground plane بزنیم کدام قسمت نزنیم ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hamid-69 نمایش پست ها
      سلام،
      برای پلیگان GND باید چند نکته رو در نظر داشت.
      • در مدارات DC اگر قسمت های آنالوگ وجود نداشته باشه ، بهتره همه مدار یک پارچه پلیگان بشه
      • اگر بخش آنالوگ داشته باشه زمین آنالوگ و دیجیتال فریت یا مدار LC ایزو له بشه
      • در مداراتی که بخش AC هم دارند،پلیگان نباید نزدیک بخش AC برود و تا بیش ترین اندازه ای که درمدار راه وجود دارد باید ترک های AC از بخش ترکهای DC و پلیگان دوربماند.
      • فضاهایی در PCB اتفاق می افتد که که اگر ان بخش ها پلیگان شوند به زمین اصلی اتصالی نخواند داشت، که به آن مس ها مس مرده یا dead copper می گن، اون بخش ها هم نیازی نیست پلیگان بشوند.
      خیلی ممنون پاسخ جامعی بود.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان این سوال من داخل stack exchange هم بیان کردم گفتم لینکشو با شما هم به اشتراک بذارم تا جواب های اونجا هم بخونید.
      I searched about the ground plane and found out the ground plane is a good solution to reduce noise and get a seamless ground. How do I calculate the size of the ground plane for a PCB? When and w...
      جدیدترین ویرایش توسط rezahili; ۱۴:۴۸ ۱۳۹۸/۰۸/۱۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X