اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش تبدیل عکس به فایل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یه مسلمون پیدا میشه روش تبدیل عکس به فایل برای چاپ روی مدار رو به من بگه؟؟

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
    سلام، نظر لطفتونه. نه با آلتیوم نیست. آلتیوم برای کسی خوبه که بخواهد حرفه ایی کار pcb انجام بده.
    اره منم التیوم کار نمیکنم خیلی وسیع هستش و خودش یه شهره
    یه سال طول میکشه تا کوچه پس کوچه هاشو یاد بگیری
    من با اریز کار میکنم خیلی خوش دست ولی خب از التیوم برای تبدیل استفاده میکنم

دیدگاه

پاسخ : یه مسلمون پیدا میشه روش تبدیل عکس به فایل برای چاپ روی مدار رو به من بگه؟؟

با سلام مجدد
      آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

حتما قبلش خودتون هم یک دور بررسیش کنید که درست باشه. موقع پرینت باید تنظیمات نرم افزار PDF Reader جوری باشه که هیچ تغییری در سایز چاپ ندهد. قبل از چاپ روی کاغذ گلاسه، روی کاغذ معمولی چاپ کنید و مطمئن شوید مقیاس چاپ درست باشد.
      موفق باشید.
      سلام جناب ارادت
      قربان بنده الان با یک مشکل جدید رو به رو شدم.اونم اینه که بنده باید این تصویر را معکوس یا miror کنم تا وقتی روی کاغذ چاپ میشه و روی فیبر چاپ میشه صحیح دربیاد.الان باید چیکار کنم
      اگر امکانش هست فایل برنامه ای به بنده بدین که با همون برنامه مورد نظر خروجی بگیرم و پرینت کنم بسیار سپاسگذارم
      جدیدترین ویرایش توسط ali98740; ۰۰:۳۹ ۱۴۰۰/۰۵/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali98740 نمایش پست ها
        سلام جناب ارادتقربان بنده الان با یک مشکل جدید رو به رو شدم.اونم اینه که بنده باید این تصویر را معکوس یا miror کنم تا وقتی روی کاغذ چاپ میشه و روی فیبر چاپ میشه صحیح دربیاد.الان باید چیکار کنماگر امکانش هست فایل برنامه ای به بنده بدین که با همون برنامه مورد نظر خروجی بگیرم و پرینت کنم بسیار سپاسگذارم
        با سلام مجدد. من با تصور اینکه عکس بالایی نمای pcb از زیر هست یکبار mirror کردم. آیا شما خودتان قبلا عکس را mirror کرده بودید؟

دیدگاه

با سلام مجدد. من با تصور اینکه عکس بالایی نمای pcb از زیر هست یکبار mirror کردم. آیا شما خودتان قبلا عکس را mirror کرده بودید؟
          ارادتمندم
          خیر miror نکرده بودم
          بنده به صورت ذهنی که محاسبه کردم با توجه به نوشته انگلیسی سمت چپ تصویر اول خودش miror شده هست و به نظر بنده اصلا نیازی به miror کردن نداره
          قربان این دو عکس رو ببنید.این دو یکی هستن فقط دومی جزئیات بیشتری داره

جدیدترین ویرایش توسط ali98740; ۰۱:۲۷ ۱۴۰۰/۰۵/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali98740 نمایش پست ها
            ارادتمندم
            خیر miror نکرده بودم
            بنده به صورت ذهنی که محاسبه کردم با توجه به نوشته انگلیسی سمت چپ تصویر اول خودش miror شده هست و به نظر بنده اصلا نیازی به miror کردن نداره
            با سلام مجدد

آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

دیدگاه

روز بخیر
              اقا خیلی لطف کردین
              تو زحمت افتادین واقعا متشکرم

دیدگاه

سلام قربان ارادت وقتتون بخیر
                جناب عذر میخوام غرض از مزاحمت امکانش هست شماتیک زیر رو تبدیل به عکس pcb کنید مثل عکس قبلی؟که بتونم چاپش کنم روی فیبر
                پیشاپیش از زحماتتون متشکرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X