سلام . آقایان و اساتید این حوزه . توی سایت دراین مورد مطلب هست اما قدیمی شدنو مربوط به سال های 93 و 94می شن . الان در 1400 نرخ طراحی ، چاپ و مونتاژ برد چقدر هست ؟ بر حسب سانت مربع . یعنی طراحی آلتیوم ، کد نویسی ، چاپ و مونتاژ برای پروژه هایی مث پروژه دانشجویی و تعداد کم . برد های تست و پایلوت .برد ساده یکرو استخوانی، چاپش سانت مربعی چند ؟راهنما چند ؟ سولدر با رنگ معمولی چند ؟همین در حد ساده و پایلوت که برای برد های نمونه میزنیم چند بگیریم که منصفانه باشه و ظالمانه نباشه حالا طرف سر درنمیاره فک میکنه ما براش اختراع زدیم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نرخ جدید چاپ و طراحی برد الکترونیک
Collapse
X
-
پاسخ : نرخ جدید چاپ و طراحی برد الکترونیک
نوشته اصلی توسط amirtevez2 نمایش پست هاسلام . آقایان و اساتید این حوزه . توی سایت دراین مورد مطلب هست اما قدیمی شدنو مربوط به سال های 93 و 94می شن . الان در 1400 نرخ طراحی ، چاپ و مونتاژ برد چقدر هست ؟ بر حسب سانت مربع . یعنی طراحی آلتیوم ، کد نویسی ، چاپ و مونتاژ برای پروژه هایی مث پروژه دانشجویی و تعداد کم . برد های تست و پایلوت .برد ساده یکرو استخوانی، چاپش سانت مربعی چند ؟راهنما چند ؟ سولدر با رنگ معمولی چند ؟همین در حد ساده و پایلوت که برای برد های نمونه میزنیم چند بگیریم که منصفانه باشه و ظالمانه نباشه حالا طرف سر درنمیاره فک میکنه ما براش اختراع زدیم
بنظر من قیمت خاصی نداره و باید خودتون محاسبه کنید
اولا تمام قطعات و هزینه ها رو حساب کنید
حالا میمونه زمانی که هزینه کردید .. به طور مثال یک روز طول کشیده تا سوراخ های برد بزنین .. خب حداقل ترین هزینه میشه هزینه یک روز یک کارگر
حالا یه هزینه ای برای کار های تخصصیتون لازمه لحاظ کنید .. و ارج اون کار چندین برابر هزینه یک نجار یا جوشکار و یا غیره تعیین کنید
در کل من هیچ قیمتی پبشنهاد نمیدم ولی میدونم هزینه در اینجا باید چندین برابر تخصص های باشه که فرد در طول یک ماه استاد کار میشه
و اینکه مطمئنا جیب طرف رو هم حساب کنید
و شرایط فرد رو در نظر بگیرید
در واقع سعی بر این بشه که تخصص خودتونو دست کم نگیرید و بدونید از تخصصی ترین و زمان بر ترین تخصص ها بوده
شما به نجار و جوشکار و غیره و غیره مراجعه کنید تا حساب دستتون بیاد که باید چقدر طلب کنید
به طور مثال من برای چند تا نقطه جوش 400 هزار دادمجدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۶:۲۲ ۱۴۰۰/۰۹/۰۸.
- تشکرها 1
-
پاسخ : نرخ جدید چاپ و طراحی برد الکترونیک
نوشته اصلی توسط msn5581 نمایش پست هاسلام وقت بخیر
یک واحد صنعتی تو اصفهان راه افتاده هم متالیزه هم فیبر المیینیوم قیمت از همه جا ارزان تره
شماره تماس 09138184034
دیدگاه
دیدگاه