اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چاپ pcb
Collapse
X
-
پاسخ : چاپ pcb
نوشته اصلی توسط sha_rap نمایش پست ها
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط sha_rap نمایش پست ها
شما وقتی فایل پروتل یا آلتیوم را برای ساخت PCB به شرکتها بدهید از شما سوال میشه این روی فیبره یا پشت فیبر یا به زبان فنی تر Top leyer یا Bottom layer هست ؟
که خوب یا باید توضیح بدهید یا در روی فیبر مشخص کرده باشید
به این منظور معمولا یکی از حروف نامتقارن زبان انگلیسی را به شکل معکوس در Top leyer یا همان لایه رو قرار میدهند که وقتی فیبر به صورت معکوس ساخته شد درست دیده بشه
که بعد از ساخته شدن فیبر به این شکل در میاید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست هادوست عزیز
شما وقتی فایل پروتل یا آلتیوم را برای ساخت PCB به شرکتها بدهید از شما سوال میشه این روی فیبره یا پشت فیبر یا به زبان فنی تر Top leyer یا Bottom layer هست ؟
که خوب یا باید توضیح بدهید یا در روی فیبر مشخص کرده باشید
به این منظور معمولا یکی از حروف نامتقارن زبان انگلیسی را به شکل معکوس در Top leyer یا همان لایه رو قرار میدهند که وقتی فیبر به صورت معکوس ساخته شد درست دیده بشه
که بعد از ساخته شدن فیبر به این شکل در میاید
این هدر 16 پایه برای ال سی دی کارکتری درست رسم شده؟ چرا داخلش پر هست؟
دیدگاه
-
درود
پر یا خالی بودن محل پایه ها مشکلی را ایجاد نمیکند اصلا هرچه پایه های کوچکتر باشند بهتر است تو پر باشند چون در هنگام سوراخکاری مقداری از مس آنها کم میشود در مورد پایه های قطعات SMD که اصلا تمام پایه ها توپر هستند شاید این LCD را که انتخاب کرده اید دارای فلت است که برای آنهم پایه ها باید تو پر باشند.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
درود
- pcb را با چه نرم افزاری طراحی کرده اید ؟ چون فایل را با فرمت pdf گذاشته اید معلوم نیست با چی طراحی شده که بتوان از کتابخانه قطعات مشخصه LCD را دید .
- در نرم افزار طراحی خود باید از LCD ای استفاده نملیید که قابلیت نصب پین هدر را داشته باشد
- احتمالا LCD انتخابی شما از نوع با فلت ریبون است که برای اتصال به pcb نیازی به سوراخکاری و نصب پین هدر ندارد
- با تمامی این اوصاف میتوانید هنگام سفارش برای تولید pcb متذکر شوید پایه های LCD که 16پین است را هم سوراخکاری کنند.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
درود،
بنظر میرسه PCB با پروتئوس طراحی شده.
اگر شما پشت و روی برد رو مشخص کنید مشکلی پیش
نمیاد.
مشکل توپر شدن بعضی سوراخ پایه ها در خروجی PDF ( مخصوصا
خازن و پین هدر! ) برای خودم خیلی زیاد پیش اومده.
معلوم نیست کرک نرم افزار ایراد داره یا ذاتا نرم افزار مشکل
داره!
ولی تا الان ، چه زمانی که خودم PCB چاپ کردم چه زمانی که
دادم بیرون مشکلی پیش نیاورده.
دیدگاه
دیدگاه