اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست چند قطعه در آلتیوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست چند قطعه در آلتیوم

سلام دوستان لطفا این قطعات را درآلتیوم بدید به طوری که هم در شماتیک دیده شه هم در pcb هم 3D

جای سوراخ های پین هدر معمولی
    ترمینال kf-128 2pin
    ترمینال kf-128 3pin
    ترایاک پکیج To 252
    ترایاک پکیج To 220
    ترایاک پکیج To 92
    ترانزیستور پکیج To 126
    رگولاتور پکیج Sot 223
    آی سی های ۱۶ پایه مثل 74HC137
    جای پین مادگی آداپتوری ۲۴ ولت

چنتا پکیج کتابخانه دانلود کردم که کتابخانه های زیادی داخل فایل زیپ هست اما این قطعاتی که میخوام تو هیچکدوم نیست، از قسمت سرچ خود آلتیوم دیزاینر هم که میزنم قطعه را میاره اما دکمه فلس رو به پائینشو که میزنم قطعه را وارد برنامه نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd نمایش پست ها
      سلام دوستان لطفا این قطعات را درآلتیوم بدید به طوری که هم در شماتیک دیده شه هم در pcb هم 3D

ترمینال kf-128 2pin
      ترمینال kf-128 3pin
      ترایاک پکیج To 252
      ترایاک پکیج To 220
      ترایاک پکیج To 92
      ترانزیستور پکیج To 126
      رگولاتور پکیج Sot 223
      با سلام ، اگر پلاگینی برای Kicad Library Import دارید میتونم کتابخانه های مورد نیاز رو براتون بفرستم.

دیدگاه

با سلام این پلاگین را ندارم لطفا لینک پلاگین هم بذارید
        کلا کتابخانه های آلتیوم را لطفا لینکشون بدید
        کتابخانه های zetaboard هم اگر دارید لطفا لینک بدید گیر نیاوردم

دیدگاه

با سلام این پلاگین را ندارم لطفا لینک پلاگین هم بذارید
          کلا کتابخانه های آلتیوم را لطفا لینکشون بدید
          کتابخانه های zetaboard هم اگر دارید لطفا لینک بدید گیر نیاوردم
          سلام
          تو تلگرام سرچ کنید zetaboard@ کانالش میاد به خود مهندس رحیمی پیام بدید براتون بفرسته، اگر کارت ضروریه خودت دست بکار شو 1 ساعته همش با بهترین کیفیت در میاد تا اینکه بخوای صبر کنی کسی بیاد برات آب رو گرم کنه و تازه اینکه موقع ساخت به مشکلات میلی متری در مونتاژ بخاطر عدم تطابق فوت پرینت با قطعه ای که از بازار تهیه کردی نمیفتی اگر خودت بسازی از ما گفتن.

دیدگاه

یعنی منظورتونه خودم فوت پرینت هر قطعه ایو بسازم؟ برای این کار زمان ندارم چون هر سری قطعات جدیدی مجدد لازم میشه .. خیلی هم سرچ کردم کتابخانه های آلتیوم هرچی دانلود کردم ناقص هستن، ترایاک ها و قطعاتی که ذکر کردم توشون نبود، حالا یک مجموعه پولی ایرانی دیدم که طرف میگه کامله، اینو میخرم و امیدوارم خوب باشه ۱۱ هزار قطعه میگه داره همراه با 3D قطعات

دیدگاه

یعنی منظورتونه خودم فوت پرینت هر قطعه ایو بسازم؟ برای این کار زمان ندارم چون هر سری قطعات جدیدی مجدد لازم میشه .. خیلی هم سرچ کردم کتابخانه های آلتیوم هرچی دانلود کردم ناقص هستن، ترایاک ها و قطعاتی که ذکر کردم توشون نبود، حالا یک مجموعه پولی ایرانی دیدم که طرف میگه کامله، اینو میخرم و امیدوارم خوب باشه ۱۱ هزار قطعه میگه داره همراه با 3D قطعات
              بله منظورم همون بود که متوجه شدید
              تجربه ی من میگه اینجا اروپا نیست که پلاگین های استاندارد نصب کنی و از آمازون و موزر و امثالهم سفارش بدی همه چه استاندارد خریده بشه و نصب شه رو نرم افزارت یا بیاد درب منزل
              بلکه باید بگردی تو بازار ببینی اون قطعه ای که میخوای یا مشابهش هست یا نه، اگر بود کجا سه لا پهنا بهت نمیندازه تقلبی رو به جا اصل بعد دل رو بزنی به دریا نقد کارت بکشی انشا... که اورجینال باشه و به قیمت خریده باشی
              اگر باشه تازه دردسر سایز کردن قطعه با فوت پرینت داری اکثر مواقع طوری که آخرش به خودت میگی وقتی که گذاشتم برا تهیه این کتابخونه با منت و پولی که دادم نمی ارزید!
              برا من که اینطوری بوده ... مگر قطعات رایج مثل مقاومت و اینها که طبیعتا پیدا میشه اما من اونم میسازم
              اگر وقت ندارید چاره ای نیست ... بگرد انشا... پیدا شه
              جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۷:۵۲ ۱۴۰۳/۰۹/۲۰.

دیدگاه

فوت پرینت مقاومت رو خوب اومدی، نمونه‌هایی که من دانلود کرده بودم برای مقاومتهای 1/4 خیلی کوچیک در میامد با اینکه مقیاس 1:1 بود. مجبور شدم خودم بزرگش کنم. حتی 3D دیپ‌سوئیچ‌ها هم کامل و یکدست نبود چقدر واسه اینا اینترنتو شخم زدم آخرشم خودم طراحی کردم. ولی در کل طراحی هم کار لذت بخشیه گرچه وقت میگیره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                  فوت پرینت مقاومت رو خوب اومدی، نمونه‌هایی که من دانلود کرده بودم برای مقاومتهای 1/4 خیلی کوچیک در میامد با اینکه مقیاس 1:1 بود. مجبور شدم خودم بزرگش کنم. حتی 3D دیپ‌سوئیچ‌ها هم کامل و یکدست نبود چقدر واسه اینا اینترنتو شخم زدم آخرشم خودم طراحی کردم. ولی در کل طراحی هم کار لذت بخشیه گرچه وقت میگیره.
                  یوفو جان اصلا گاهی اوقات شما میخوای مقاومت رو عمودی استفاده کنی یا برد بهت راه نمیده میخوای جمع تر کنی پایه ها رو ...
                  بلا نسبت کلا تو مملکت ما نمیشه عین آدم و استاندارد کار کرد، یک پلاگین نصب میکنی هزارتا قر و فر میاد برات موقع کانکت شدن و دانلود و غیره بعدشم میبینی اون قطعه اصلا تو مملکت ما نیست یا بقول حضرت امام هست اما گران است !

دیدگاه

مملکت رو هم خوب اومدی عزیز، متاسفانه هر چقدر هم بخواهی نمیشه ناکارامدی‌ها و لنگ بودن کارها و بی‌نظمی‌ها و خیانت برخی افراد در برخی جاها رو انکار کرد و مردم با پوست و موی خود این آزار و اذیتها رو لمس میکنن و روز به روز در معرض امتحان قرار دارند و لحظه لحظه با این و ایمونشون بازی میشه گرچه ارزشهایی هست در مقابل هجمه‌های فراوانی هم هست که حتی کف خیابون هم اگه به کسی که از چراق قرمز رد شده یا رو خط نگه داشته تذکر بدی میگه کجاش درسته که من باشم یا توی مغازه که به قیمتهای دولا پهنای چاپ شده سفارشی روی اجناس که تازه فروشنده هم بیشتر میزنه تو فاکتور اعتراض میکنی میگه این همه میدزدن هیچی نمیگی اینجا پی چی بالا میای در صورتی که اون دستش نمیرسه وگرنه دزد دزده و ربطی به مملکت نداره رفتار آدمهاست که لجبازانه کلونی‌وار نهادینه میشه انگار از هر دو طرف بوم دارن بهمون فشار میارن هم از داخل بوم هم از خارج بوم و خودمون هم این وسط هست و نیستمون رو له میکنیم و میشه نوعی خود تحقیری و آخر سر سرنوشتی مانند سوریه و افغانستان پیدا میکنیم نه ژاپن که توی سایه سرسپردگی از لحاظ فنی پیشرفت مثال زدنی هم کرد به ظاهر اگه چین رو حساب نکنیم؛ خوب وقتی جاهای بیسواد یا راحت طلب یا هرچی میگن ما فقط آلتیوم کار میکنیم فایل گربر هم قبول نمیکنیم ولی قیمت کمتر میزنیم ما هم مجبوریم از آلتیوم استفاده کنیم اتفاقا خیلی هم UI خوبی داره به همه سنگینیش میارزه شاید!
                    ما باید دیگه مقاومت پرتوانی باشیم بتونیم تو مدار فرهنگ و تمدن و دانش و غیرت و برتری، زیاد داغ نکنیم به مقدار زیادی هم لاین فیلتر نیاز داریم تا بتونیم از واقعیت و ارزشها و برتری‌های خوبی که نسبت به غرب و شرق و غیر ذلک داریم چیزی بفهمیم مزه‌اش را اصلا بفهمیم لابلای این تلخی‌ها و هزینه های پزشکی علی برکت اله!
                    باز خدا پدر حاجی‌چیلا و رفقا رو بیامرزه رو چارتا فوت پرینت خساست نکرد هنوز سوسویی میزنه نفس ایرانی به امید روزی که با همدلی و همزبانی پراید را به فضا بفرستیم آن موقع می‌توانیم در امنیت بیشتری پذیرای صاحب الزمان بوده با اهتزار پرچمی که با خون دل و همه هجمه‌های داخله و وارده در دست علمدارمان، نه دائم لوپ کردن پارازیت‌های یک شا... زاده مفنگی روی دایره زنگی! یوفو سرگرمی است مساله به این سادگی نیست سخته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

یوفو جان اصلا گاهی اوقات شما میخوای مقاومت رو عمودی استفاده کنی یا برد بهت راه نمیده میخوای جمع تر کنی پایه ها رو ...
                      بلا نسبت کلا تو مملکت ما نمیشه عین آدم و استاندارد کار کرد، یک پلاگین نصب میکنی هزارتا قر و فر میاد برات موقع کانکت شدن و دانلود و غیره بعدشم میبینی اون قطعه اصلا تو مملکت ما نیست یا بقول حضرت امام هست اما گران است !
                      بعضی جاها مجبور میشم قفلش رو باز کنم تو همون PCB پایه‌ها رو RealTime دست‌کاری کنم عجب امکان خوب اورژانسی داره آلتیوم.

دیدگاه

ترمینال kf-128 2pin
                        ترمینال kf-128 3pin
                        ترایاک پکیج To 252
                        ترایاک پکیج To 220
                        ترایاک پکیج To 92
                        ترانزیستور پکیج To 126
                        رگولاتور پکیج Sot 223
                        با سلام مجدد،
                        نمیدونم به نتیجه رسیدید یا نه ، به هر حال چند تا از فوتپرینت های مورد نیاز + مدل 3 بعدی + پیش نمایش از اونها در فایل پیوست شده موجود هست.
                        توضیح اینکه این قطعات رو از کتابخانه پیشفرض نرم افزار KiCad برداشتم.
                        KiCad_Lib_Part.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X