اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبحث signal integrity در طراحی برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبحث signal integrity در طراحی برد

سلام
    کسی در مورد چک کردن signal integrity تو پروتل altium کار کرده ؟؟
    یکی از مهترین قسمت های مدارهایی که با پردازنده ها کار م یکند بخش ارتباط با حافظه خارجی است. در واقع برای ارتباط با این حافظه ها، مخصوصا با SRAM ها باید یک سری ملاحضات رو زمان زدن برد PCB رعایت کرد. مثل ضخامت ترک ها، طول ترک ها و مسائل signal integrity !!!!!!
    من می خوام با یک DSP با یک حافظه خارجی SRAM با فرکانس در حدود 40 مگ کار کنم. چه نکاتی راباید رعایت کنم
    مثلا آیا در ضخامت ترک محدودیت وجود دارد ( مثلا کمتر ین آن چقدر است) چون با کم شدن ضخامت امپدانس آن بالا می رود؟؟؟؟؟؟؟؟
    آیا برای طول ترک ها محدودیت وجود دارد (اگر وجود دارد نحوه محاسبه چگونه است). مثلا چه رابطه ای برای محاسبه تاخیر حاصل از تفاوت طول ترک ها وجود دارد؟؟؟؟؟؟؟؟ فرکانس کاری چه اثری دارد؟؟؟؟؟/
    من دشمن تو و عقاید تو هستم ولی حاضرم در راه آزادی عقیده ات جانم را فدا کنم. (ولتر)

پاسخ : مبحث signal integrity در طراحی برد

سلام
    آقا معمولا فایل ibs رم ها توی اینترنت موجوده
    توی شماتیک برد فایل ibs رو لود کن
    و بقیش دیگه راحته
    برای بقیه قطعات که فایل ibs موجود نیست کار خیلی سختیه

دیدگاه

اینو بخون کامل توضیح داده :
      Performing Signal Integrity Analyses
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

برای رم 40 مگ معمولا اتفاقی نمی افتد, مگر اینکه PCB شما خیلی شلوغ باشه و در هم.
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein47
          سلام
          آقا معمولا فایل ibs رم ها توی اینترنت موجوده
          توی شماتیک برد فایل ibs رو لود کن
          و بقیش دیگه راحته
          برای بقیه قطعات که فایل ibs موجود نیست کار خیلی سختیه
          در مورد این روش و فایل های ibs کمی توضیح بدید - فایلهای ibs چی هستن و اینکه چطوری تولید میشن و ایا برای ای سی های دیگه هم وجود دارن یا باید ای سی های معمول مثل رم ها باشن!

دیدگاه

وب سایت شرکت های سازنده معمولاً فایل های ibs رو می ذارن برای دانلود.
            من 7-8 تا فایل ibs میکروکنترلرهای STM رو دانلود کردم، ولی وقتی به یه قطعه اضافه ش می کنم (توی Add Signal Integrity) حالا هم توی شماتیک، هم توی کتابخونه شماتیک، فایل ibs رو Import می کنه، ولی بعدش یه پیغام خطای مسخره می ده و کلاً کار رو انجام نمیده. هیچی به هیچی.
            دوستان کسی تونسته قطعه جدید رو اینجوری توی شماتیک یا کتابخونه ش Import کنه؟
            بعدش، اصاً با این فایل ibs میشه شکل پایه ها و footprint قطعه رو درست کرد دیگه؟ چون فایل ibs رو توی Notepad باز کردم راجه به همه پایه ها یه چیزایی داشت.
            بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X