سلام به همه دوستان.وقتی نوشته شده :در پانل project فایل pcb را drag کرده.چه جوری drag کنم.ممنونم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
یه سوال در رابطه با drag
Collapse
X
-
پاسخ : یه سوال در رابطه با drag
نوشته اصلی توسط em@dسلام.می خواستم بدونم چه جوری drag کنم.اول select بعد چه جوری project رو بکشم تو فایل دیگه.ممنون
با این توضیحاتت که گفتی : من فکر کنم خیلی راحت باید اونو درگ کنی و اصلا نگران چیزی نباشی :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
جناب em@d با اون توضیحات فقط خودت می فهمی که چه خبره بقیه پشت سیستم تو نیستند که ببینند چه اتفاقی افتاده
اگه می خوای جواب بگیری سوال رو درست باید طرح کنی تا بقیه بتونن کمکت کنن
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط em@dسلام.فایل رو در لینک زیر گذاشتم.قسمت طراحی فایل PCB قسمت 13
http://emadshahamat.persiangig.com/Part1.pdf
در پنل project باید فایل pcb که ایجاد کردی قبلا رو با موس بگیری و درون Project خودت که همون multivibrator هستش رها کنی همین !G*B*J*T
انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند
دیدگاه
-
با سلام.از اینکه جواب دادید ممنونم اما نشد.من برای این کار
select all-move or drag رو می زنم و خود pcb که طراحی کردم رو جابه جا می کنم تا رو فایل مولتی ویبراتور (که اصلا هم نمی یاد روش) رها می کنم تا عمل بعدی که update کردن است رو انجام بدم که update در قسمت design فعال نیست.با تشکرشکر گذاری دست دادار ,گرفتن دست دیگران است.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط em@dبا سلام.از اینکه جواب دادید ممنونم اما نشد.من برای این کار
select all-move or drag رو می زنم و خود pcb که طراحی کردم رو جابه جا می کنم تا رو فایل مولتی ویبراتور (که اصلا هم نمی یاد روش) رها می کنم تا عمل بعدی که update کردن است رو انجام بدم که update در قسمت design فعال نیست.با تشکر
عکس گویاست خودش !
G*B*J*T
انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند
دیدگاه
دیدگاه