اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه سوال در رابطه با drag

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه سوال در رابطه با drag

سلام به همه دوستان.وقتی نوشته شده :در پانل project فایل pcb را drag کرده.چه جوری drag کنم.ممنونم
    شکر گذاری دست دادار ,گرفتن دست دیگران است.

پاسخ : یه سوال در رابطه با drag

میشه واضح تر بگی
    اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

خیلی مبهمه.
      شاید منظورش این بوده که یه project بسازی بعدش فایل pcb رو drag&drop کنی یعتی بکشی فایل رو و بندازیش توی project
      G*B*J*T
      انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

سلام.می خواستم بدونم چه جوری drag کنم.اول select بعد چه جوری project رو بکشم تو فایل دیگه.ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط em@d
          سلام.می خواستم بدونم چه جوری drag کنم.اول select بعد چه جوری project رو بکشم تو فایل دیگه.ممنون

با این توضیحاتت که گفتی : من فکر کنم خیلی راحت باید اونو درگ کنی و اصلا نگران چیزی نباشی :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

جناب em@d با اون توضیحات فقط خودت می فهمی که چه خبره بقیه پشت سیستم تو نیستند که ببینند چه اتفاقی افتاده
          اگه می خوای جواب بگیری سوال رو درست باید طرح کنی تا بقیه بتونن کمکت کنن

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام.فایل رو در لینک زیر گذاشتم.قسمت طراحی فایل PCB قسمت 13
            http://emadshahamat.persiangig.com/Part1.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط em@d
              سلام.فایل رو در لینک زیر گذاشتم.قسمت طراحی فایل PCB قسمت 13
              http://emadshahamat.persiangig.com/Part1.pdf
              خب من جوابتون رو دادم دیگه !
              در پنل project باید فایل pcb که ایجاد کردی قبلا رو با موس بگیری و درون Project خودت که همون multivibrator هستش رها کنی همین !
              G*B*J*T
              انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

با سلام.از اینکه جواب دادید ممنونم اما نشد.من برای این کار
                select all-move or drag رو می زنم و خود pcb که طراحی کردم رو جابه جا می کنم تا رو فایل مولتی ویبراتور (که اصلا هم نمی یاد روش) رها می کنم تا عمل بعدی که update کردن است رو انجام بدم که update در قسمت design فعال نیست.با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط em@d
                  با سلام.از اینکه جواب دادید ممنونم اما نشد.من برای این کار
                  select all-move or drag رو می زنم و خود pcb که طراحی کردم رو جابه جا می کنم تا رو فایل مولتی ویبراتور (که اصلا هم نمی یاد روش) رها می کنم تا عمل بعدی که update کردن است رو انجام بدم که update در قسمت design فعال نیست.با تشکر
                  شما یه pcb ایجاد کردین خب ؟ نام اون pcb در پنل سمت چپ که به نام project هستش میاد. این از این. حالا همون جا نامه پروژه ای که درست کردی هم هستش. باید اسم فایل pcb روکه توی پنل project هست بگیری با کلیک چپ موس و بندازیش توی پروژت.
                  عکس گویاست خودش !

G*B*J*T

دیدگاه

سلام.کاری که گفته بودید رو کردم اما اخطار می دهد, خودتون ببینی
                    http://emadshahamat.persiangig.com/untitled.JPG

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X