سلام خدمت همه دوستان.اگر تا بحال از مسیر یابی خودکار در PROTEL DXP استفاده کرده باشید(البته اینو بگم که PROTEL 99SE هم اینطوری است اما منظور من بیشتر همان PROTEL DXP است)حتما متوجه می شوید که برنامه بعضی از خطوط را که نمی تواند مثل بقیه خطوط به هم وصل کند از زیر بقیه خطوط عبور می دهد و ان ها را با رنگ ابی نشان می دهد.حالا من سوالم این است که تکلیف ما چیست.یعنی خود ما باید مسیر درست ان خطهای ابی رنگ را پیدا کنیم یا با تنظیمات دیگری خود برنامه می تواند انها را درست کند.البته من خودم بعد از مسیر یابی خودکار برنامه خیلی سعی کردم که این خطهای ابی رنگ را همانند خطهای قرمز رنگ درست کنم اما نهایتش توانستم دو و یا سه تا از ابی رنگ ها را درست کنم و خیلی از خطوط از زیر خطهای قرمز رنگ عبور داده شدند.
ضمنا این نکته خیلی مهم را نیز در نظر بگیرید که من می خواهم بردم را یکرو و یا به عبارتی یک لایه(مثل تمامی برد های معمولی)طراحی کنم.امیدوارم سوالم را متوجه شده باشید.از همه ممنونم.
ضمنا این نکته خیلی مهم را نیز در نظر بگیرید که من می خواهم بردم را یکرو و یا به عبارتی یک لایه(مثل تمامی برد های معمولی)طراحی کنم.امیدوارم سوالم را متوجه شده باشید.از همه ممنونم.
دیدگاه