اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Altium Designer Summer 09 - کمک در یادگیری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Altium Designer Summer 09 - کمک در یادگیری

سلام به همه دوستان عزیز و گرامی.. :smile:

من به تازگی تصمیم گرفتم با این برنامه شماتیک و PCB رو بکشم و در این زمینه به راهنمایی های ارزشمند شما نیاز دارم..

امیدوارم این تاپیک بتونه برای بقیه دوستان هم مفید واقع بشه..

1-من میخواهم قطعه ی 4N25 که یک اپتوکوپلر هست رو بیارم تو شماتیک ، اما روش اون رو نمیدونم..مثلا یه سری از Library ها رو نصب کردم ، اما نمیدونم چجوری میشه Library مربوط به یک قطعه رو پیدا کرد..

اینم تصویر مورد نظر که فکر میکنم باید از این طریق اقدام کنم :

:nerd:

پاسخ : Altium Designer Summer 09 - کمک در یادگیری

advance رو بزن بعدش برو اسم قطعتو تایپ کن تو فیلد مربوطه و اولش هم یه ستاره بزن .
    یه تیکی داریم به نام Library Path اونو فعال کن بعد path رو هم بده فولدر لایبری توی درایوی که اینیستال کردی.
    G*B*J*T
    انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

سلام

آقا منم یه سوال در این دی ایکس پی دارم!

یه برد 2 لایس ماله آرم 7 هستش وقتی میزنم اتوروت کنه اشتباهی خط رو خط میندازه!

جایی داره که باید تنظیمش کنیم؟

ممنون از کمکتون....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad8853
        advance رو بزن بعدش برو اسم قطعتو تایپ کن تو فیلد مربوطه و اولش هم یه ستاره بزن .
        یه تیکی داریم به نام Library Path اونو فعال کن بعد path رو هم بده فولدر لایبری توی درایوی که اینیستال کردی.
        ممنون..انجام دادم ولی باز چیزی پیدا نمیکنه..

ممکنه شما سرچ بفرمایید که اصلا یه همچن قطعه ای هست یا نه ؟ :redface:

دیدگاه

چرا صاف رفتی دنبال قطعه ای که تو کتابخانه اش نیست !
          متاسفانه این قطعه بسیار پرکاربرد هنوز در کتابخانه وجود ندارد!!! :angry: :angry: :cry2:
          از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

برای تهیه فوت پرینت قطعاتی که توی کتابخونه پروتل موجود نیست 3 راه بیشتر وجود نداره
            1- اینترنت رو بگردی و دعا بکنی یه گل پسری قبلا واسه این قطعه کتابخونه ای درست کرده باشه
            2-بشینی با حوصله برای المانت کتابخونه درست بکنی
            3-فوت پرینت های نرم افزار اگل رو تبدیل بکنی به فوت پرینت های پروتل

موفق باشی

دیدگاه

سلام دوست گرامی این قطعه بطور اختصاصی موجود نیست شما از کلمه کلیدیopto استفاده کنید

دیدگاه

اقا مهدی سلام . توی منوی Design گزینه ی rules رو انتخاب کن حالا تو صفحه ی نمایش داده شده از سمت چپ روی ShortCircuit کلیک کن . حالا تیک ShortCircuit Allow رو بردار . البته هیچ فرقی نمیکنه برداری یا نه نرم افزار کار خودشو میکنه
                موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X