پاسخ : فوت پرینت پورت USB سری A داخل آلتروم دیزاین (پروتل)2007؟
سلام داش ! چطوری ؟! درست تموم شد ؟!!
amp serial bus usb.intLib
توی فولدر لایبری هات و توی فولدر AMP هستش. ولی فکر نکنم به درد بخوره چون اینا قطعات استاندارد نیستن. ببین حالا اگه به دردت نخورد بگو من از توی لایبریم بدم بهت.
G*B*J*T
انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند
وظیفه بود !
440068
440314
787616
.
.
.
اینا همه هستش ! ولی ما چی کار کنیم حالا ؟!! لپ کلام دو تا راه داری :
1- همیشه آویزون پروتل باشه آدم ! یعنی زورتو بزنی که هر جور شده در بیاری چیزی رو که میخوای که خودشو جای تقدیر داره !
2-مستقل شی و لایبری داشته باشی واسه خودت . اولش سخته ولی برای آینده خیلی عالیه. یه بار میری بازار یه usb میخری میای میکشیش همون رو کاملا توی لایبریت و خلاص
اما الان :
اگه میخوای سریع راه بیفته کارت هر کودوم از اینا رو که میخوای انتخاب کن مهم نیست . بعد برو بازار USb رو بخر بیا خط کش بزار و فاصله ها رو با اون FootPrint چک کن اگه همون بود که هیچی اگه نبود باید دو بار روی footprintesh توی PCB Design کلیک کنی / Lock Priemetives رو تیکشو برداری یعد بیای فاصلشو مثله چیزی کنی که از بازار خریدی. ولی هر دفعه همین آش و کاسه !!
یه روش توپ که برای سرچ که کسی استفاده نمیکنه :
برو توی PCB Designer از اونجا سرچتو بکن . اگه پیدا نشه دیگه بدون نیست من مثلا USB رو اینجوری پیدا کردم. علتشم اینه که توی شماتیک نام المان و Description رو سرچ میکنی ولی توی PCB نام Package رو سرچ میکنی که استاندارد شرکت ها هستش معمولا و پروتل حق دستکاری نداره یعنی اگه دیدی نیست دیگه سوال نکن از کسی.
جفتش توی Misel Device هستش. :mrgreen:
G*B*J*T
انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند
سلام .
برای led می تونید از فوت پرینت خازن به شماره CAPPR2-5x5 استفاده کنید .
در این مسیر موجود می باشد : Library\Pcb\Thru Hole\Capacitor Polar Radial Cylinder.PcbLib
برای مقاومت های 8/1 وات میتونید از فوت پرینت AXIAL-0.3 استفاده کنید . تو کتابخانه Miscellaneous Devices.IntLib وجود دارد .
مقاومت 4/1 وات هم فوت پرینت AXIAL-0.4 خوبه .
برای دیود زنر هم ببین این به کارت میاد : DO-35 . تو کتابخانه Miscellaneous Devices.IntLib هستش .
حالا که اساتید اینجا هستن منم یه سوال داشتم . (شرمنده که اینجا پرسیدم) : فوت پرینت سوکت RJ-11 تو کدوم لایبرری هست؟ ممنون .
موفق باشید .
نوشته اصلی توسط محمد ایجی
فوت پرینت سوکت RJ-11 تو کدوم لایبرری هست؟ ممنون .
سلام
می تونی از foot print مینی usb استفاده کنی :biggrin: تو این پوشه amp serial bus usb.intLib
فقط پایه ی آخرش رو حذف کن، می شه چهار تایی :agree:
از این استفاده کن
440247
فقط حواست باشه که پایه ها رو خیلی طولانی تر کنی.
rj-11 نداریم
rj-5 => AD Operational Amplifires
rj-45 => Mis Connector
مهدی این نمونه PCB دیشب زدم واسه تو که دو رو میخوای و SMD هم داری خیلی به دردت میخوره . Protel 2006 هستش:
عکسش :
فایلش :
هاست ها رو سرعتاشو آوزدن پایین که کسی نتونه فایل پلود کنه ....
میزارم ولی فایل رو برات اندازه ها رو از رو ماله من بزن
G*B*J*T
دیدگاه