پاسخ : بزرگ کردن سوراخها و خط ها به طور دسته جمعی در DXP
سلام من دوتا سوال دارم
یکی اینکه با این روش همه پدها تک سایز میشن مثلا نمیشه همه اونها رو یه درصدی بزرگ کرد که پد .5 بشه .75 و پد .75 بشه مثلا 1
دوم اینکه آیا با این روش میشه لایه پدها رو تک لایه کرد مثلا همشون بشن تاپ لایر بجایه مولتی لایر یا بشن بوتوم لایر
نوشته اصلی توسط mohammad sadeq
سلام من دوتا سوال دارم
یکی اینکه با این روش همه پدها تک سایز میشن مثلا نمیشه همه اونها رو یه درصدی بزرگ کرد که پد .5 بشه .75 و پد .75 بشه مثلا 1
دوم اینکه آیا با این روش میشه لایه پدها رو تک لایه کرد مثلا همشون بشن تاپ لایر بجایه مولتی لایر یا بشن بوتوم لایر
سوال اولتون رو نمیدونم ولی واسه سوال دوم گزینه اول گزینه تعیین layer هست که میتونین از multilayer به لایه های دیگه تغییر بدین!
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
شاید باید بیشتر توضیح بدم
زمانی که بر روی یک پد کلیک راست میکنیم و گزینه پروپرتیس رو انتخواب میکنیم و باز در همین قسمت در کادر پروپرتیس قسمت لایر رو به باتوم لایر تغییر میدهیم خب تا اینجا همه چی درست ولی من راهی پیدا نکردم که بشه اینکار رو یک جا برای همه پد ها انجام داد شاید راهی که در وهله اول به ذهن میرسه این باشه که با find similer object بشه یه کارایی کرد ولی در واقع نمیشه یا من نمیتونم در اونجا در مرحله بعد که شما به Inspector میرید یک گزینه لایر داره که برای تعیین خصوصیات هر لایه بکار میره و اینکار رو که من میخام نمیکنه و ظاهرا این امکان وجود نداره اگه داره لطفا راهنمایی کنید
نوشته اصلی توسط mohammad sadeq
شاید باید بیشتر توضیح بدم
زمانی که بر روی یک پد کلیک راست میکنیم و گزینه پروپرتیس رو انتخواب میکنیم و باز در همین قسمت در کادر پروپرتیس قسمت لایر رو به باتوم لایر تغییر میدهیم خب تا اینجا همه چی درست ولی من راهی پیدا نکردم که بشه اینکار رو یک جا برای همه پد ها انجام داد شاید راهی که در وهله اول به ذهن میرسه این باشه که با find similer object بشه یه کارایی کرد ولی در واقع نمیشه یا من نمیتونم در اونجا در مرحله بعد که شما به Inspector میرید یک گزینه لایر داره که برای تعیین خصوصیات هر لایه بکار میره و اینکار رو که من میخام نمیکنه و ظاهرا این امکان وجود نداره اگه داره لطفا راهنمایی کنید
تا جاییکه یادم میاد این امکان نبود بازم اگه پیدا کردم خبر میدم!
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
راهی هست که لاین هایی که انتخاب کردیم بزرگ بشه
به محضه اینتخاب same مثلا هرچی لاینه که قطرشو قبلا 30 کردم انتخاب میشه
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه