پاسخ : بزرگ کردن سوراخها و خط ها به طور دسته جمعی در DXP
مرسی آقا رضای گل که این مطالب رو نوشتین.
به دوستان عزیز هم بگم که تو منوی Advance هم تو التیوم ..امکانات زیادتری داره که در حقیقت یک
منوی ساده برنامه نویسی لاجیکی هستش
مثلا:
انتخاب ترکهای که تو لایه 3 هستن و طولشون 1 سانت و عرضشون 20mil و تمیزیشون هم 20mil و اسم نتشون هم مثلاVCC هستش.. چقدر دراز بود شرایطش :wow: :mrgreen:
سلام
Track هایی رو که به وسیله Line کشیدیم چطوری میشه دسته جمعی تغییر داد ؟ من این کاری که گفته شد رو انجام دادم تغییرات اعمال نشد . در ضمن خطهای حاشیه دور قطعات هم انتخاب می شدند!
تصحیح شد .
پاسخ رو خودم پیدا کردم :
باید برای اینکه خطوط با همون سایز انتخاب بشن خاصیت With رو روی Same و برای اینکه حاشیه اشکال قطعات رو به حساب نیاره خاصیت Layer رو هم روی Same گذاشت تا درست کار کنه .
چرا من بدبخت این پستو زود تر ندیده بودم؟! :angry:
باورتون میشه 200 تا سوراخو دونه دونه بزرگشون کردم؟! :cry2:
آقا دستت درد نکنه، فقط یه سوال:
میشه طوری تنظیم کرد که فقط قطعات خاصی اندازه ی سوراخ هاشون بزرگ بشه؟ مثلا همه ی LED ها یا چندتای مشخص از مقاومت ها؟
نوشته اصلی توسط محمدرضا هاشمی
میشه طوری تنظیم کرد که فقط قطعات خاصی اندازه ی سوراخ هاشون بزرگ بشه؟ مثلا همه ی LED ها یا چندتای مشخص از مقاومت ها؟
به شرطی که یک مشخصه ای داشته باشه که با بقیه پد های داخل بردتون فرق کنه . مثلا توی بردتون فقط پدهای پین هدرتون 0.7mm باشه . بقیه سایزشون فرق کنه . یا یک خاصیت دیگه از پد مورد نظورتون . در این صورت برای این مثالی که گفتم روی یک پد از پدهای پین هدرتون کلیک راست می کنین بعد find similar object و بعد داخل اون مقدار hole size رو بذارید اون مقداری که الان سوراخ اون قطعه ای که می خواین تغییر بدین داره . بعد ok رو بزنید و مقدار جدید رو بهش بدید .
سلام
یک روش پیشنهادی برای تغییر اندازه سوراخها
کلمات کلیدی برای سرچ در اینترنت:
Hole Size Editor
طریقه استفاده:
روش الف-
از طریق مسیر زیر :
Tools >> Legacy Tools >> Legacy Hole Size Editor
در این شکل اندازه سوراخکاری pad ها , via ها با انتخاب تیک فعال خواهد شد.با کلیک بر روی سایز سوراخها می توانید آنها را ویرایش نمائید.
روش ب-
استفاده از Panel Access
این روش چیز تازه ای نیست از مسیر زیر پنجره محاوره ای pcb را فعال نمائید.
View » Workspace Panels » PCB» PCB
همچنین از خط منوی سمت چپ نمای کلی آلتیوم این گزینه قابل فعال شدن است.
از کادر محاوره ای باز شده pcb که در تمامی ورژنهای آلتیوم تقریبا به یک شکل است منوی کرکره ای Hole Size Editor را انتخاب و ویرایش نمائید .
منوی کرکری شامل گزینه های :
Nets, Components, Polygons, 3D models (3D bodies) or Layer Stack Regions, or set to use the From-To, Split-Plane, Differential Pairs, and Hole Size Editors
دیدگاه