اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

متالیزه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

متالیزه

سلام
    من با 99 کار میکنم و فیبری که طراحی کردم دو رو هستش هم قطعات SMD روشداره هم DIP میشه کاری کرد که برد فقط دورو باشه متالیزه نباشه :sad: :sad:
    A-Hosseini

پاسخ : متالیزه

سلام
    نمی دونم درست منظورتون رو فهمیدم یا نه!
    ولی چیزی که من قبلا کار کردم اینطوری بود که وقتی برد رو به اون جایی که PCB میزد میدادم،مشخص میکردم که متالیزه باشه یا نه!
    که معمولا متالیزه نیود و خودم دو رو برد رو به هم وصل میکردم،یعنی تو نرم افزار چیزی مشخص نمی کردم
    !
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronet_ir
      سلام
      من با 99 کار میکنم و فیبری که طراحی کردم دو رو هستش هم قطعات SMD روشداره هم DIP میشه کاری کرد که برد فقط دورو باشه متالیزه نباشه :sad: :sad:
      بله دوست عزیز .

وقتی که فایل pcb را به سازنده فیبر تحویل میدهید شما هستید که تعیین میکنید فیبر متالیزه باشد یا نه

دیدگاه

برد من یه برد خیلی فشرده ای هست که تو اندازه 5 در 3.5 سانتی همش جمع شده مثلا زیر میکرو کنترولرم (SMD ATmega32L ) یازده تا ارتباط روی برد با زیر برد وجود داره در کل حدود 70 تایی
        از این ارتباط ها وجود داره با دست نمیشه اینا رو به هم وصل کرد

یه چیزه دیگه که بیشتر آدمو اذیت میکنه پین هدراست ( اگه به ال سی دی تون توجه کرده باشین فمر کنم منظورمو گرفته باشید ) یکیش از روی برد وصل میشه یکیش از زیر برد نمیشه
        لحیمشون کرد .
        A-Hosseini

دیدگاه

من یک بار به مشکل شما برخورد کردم و میدونم که می خوای تمام قطعات از لایه زیر لحیم بشه
          من برای اینکه نرم افزار اون کار رو انجام بده کار های زیر رو انحام دادم شما هم انجام بده امیدوارم نتیجه بگیری
          1 تمامی pad ها رو توی لایه multilayer ببر اگه این کار رو نکنی و مثل بیه تعدادی رو توی لایه پایین با شه خطوط بعضی وقتها از وصط سوراخها رد میشن
          2- بعد از اون اگه بردت رو طوری طراحی کرد که نتونستی اونهایی که توی لایه بالا اتصال دارند به طور دستی با via به لایه پایین منتقل کنی ( که فکر میکنم به علت شلوغی نتونی )
          باید یک بار دیگه تمامی pad هارو به لایه پایین ببری و حتما در لایه بالا روی فقط محل paD ها رو FILL کنی تا نرم افزار نتونه اونو از بالا اتصال بده
          اگه نتونستی جواب بگیری فایلتو بگذار شاید من یا بقیه دوستان بتونیم کمکت کنیم
          موفق باشی
          اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

با SMD ها چیکار کنم
            A-Hosseini

دیدگاه

smd ها نیاز به سوراخ کاری ندارند و می تونی توی لایه پایین یا بالا قرار بدی فقط باید دقت کنی توی هر لایه که بود اگه از روش دوم استفاده کردی پین هاشو توی همون لایه ببری
              موفق باشی
              اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X