ببینید ، مثلا من می خواهم یه عکسی که داخلش طرح خاصی هست ، بیارم داخل برنامه ، بعد بتونم اون رو به اندازه ای که می خواهم تغییر سایز بدم. بعد مثلا LED ها رو مطابق اون طرح بچینم و به هم وصل کنم. یعنی می خواهم موقع طراحی PCB یه پس زمینه ای باشه که از اون الهام بگیرم. :smile:
برای این کار باید طرحو نه به صورا عکس بلکه به صورت خط توی برنامه AutoCad بکشی و وارد Altium کنی
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
با درود خدمت دوست گرامی
در نرم افزار AutoCAD شما می توانید هر نوع عکس با فرمت مشخص را توسط فرمان INSERT وارد محیط برنامه کرده و توسط فرمان POLYLINEطرح دلخواه را بکشید.
سپس طرح مورد نظر را به فرمت آتوکد ورژن 14 ذخیره و سپس در محیط pcb توسط فرمان import وارد می کنیم.
این توضیح بسیار مختصر می باشد .در صورت نیاز توضیحات تکمیلی ارئه می گردد.
protelworker@gmail.com
با تشکر
در مسیر 'Examples\Scripts\Delphiscript Scripts\Pcb\PCB Logo Creator'
این روش که گفته شده من توصیه نمیکنم!
2. با استفاده از اسکریپت CreateRegionsFromBitmap
در مسیر 'Examples\Scripts\Delphiscript Scripts\Pcb\CreateRegionsFromBitmap'
3.Paste Metafile
با استفاده از نرم افزار های مشابه Microsoft Word document به طریقی که عکس در یک فایل ورد قرارگرفته و از داخل نرم افزار آفیس عکس را کپی میکنین و داخل آلتیوم پیست میکنن!
برای اجرای اسکریپهای روش 1 و 2 آلتیوم را باز کنید کنار گزینه فایل روی DXP کلیک کنید و انتخواب گزینه Run Script و آدرس اسکریپ رو بدید و Run کنید.
3.Paste Metafile
با استفاده از نرم افزار های مشابه Microsoft Word document به طریقی که عکس در یک فایل ورد قرارگرفته و از داخل نرم افزار آفیس عکس را کپی میکنین و داخل آلتیوم پیست میکنن!
تا حالا تجربش نکرده بودم
عالی بود
یه روشم خیلی ساده من میزارم
4. نرم افزار پوینت رو باز میکنیم لوگوی مورد نظر رو طراحی میکنیم(سیاه و سفید) بعدش لوگو رو سلکت میکنیم بعدش copy و تو التیوم paste میکنیم . تموم
*یه نکته اگه لوگوی خاصی از قبل طراحی شده دارین
- عکس رو open میکنی تو پوینت
- بعد به صورت مونو (سیاه سفید مطلق) save میکنیم
- بعد دوباره به صورت 24bit ذخیره میکنیم
- حالا عکس اماده copy paste تو التیومه
دوستان میخوام مدار اسکن شده رو بک گراند بکنم از روش کپی بگیرم
یعنی فایل jpg رو بک گراند بکنم تا بتونم با پروتل از روی مداد کپی بگیرم
ععنی توی صفحه سیاه یه عکس بزارم
کسی راه حلی داره ؟؟
1.با استفاده از PCB Logo Creator در مسیر 'Examples\Scripts\Delphiscript Scripts\Pcb\PCB Logo Creator'
این روش که گفته شده من توصیه نمیکنم!
2. با استفاده از اسکریپت CreateRegionsFromBitmap
در مسیر 'Examples\Scripts\Delphiscript Scripts\Pcb\CreateRegionsFromBitmap'
3.Paste Metafile
برای اجرای اسکریپهای روش 1 و 2 آلتیوم را باز کنید کنار گزینه فایل روی DXP کلیک کنید و انتخواب گزینه Run Script و آدرس اسکریپ رو بدید و Run کنید.
دمت گرم ایول دوساعت خودمو کشتم اون اسکریپت هم که توی ورژن 10 ارور میداد بعد با این راه حل ساده ی باحال شما حل شد
خیلی ممنون
همه بدونند بهترین و آسون ترین راه همین کپی پیست کردن به کمک Microsoft Word هست. فقط وقتی میخواید پیست کنید لایه رو انتخاب کنید که بعد نیاز نشه عوضش کنید. بازم ممنون. دمت گرم
راستی برای Bottom Layer آینه (Mirror) کردن یادتون نره. شب به خیر لورا
°oOo° اگر دروغ بگویی خداوند مهری بر پیشانی ات بزند که هیچ دستار و عمامه ای آن را نپوشاند °oOo°
3.Paste Metafile
من هر کاری کردم این روش جواب نمیده میشه این روش رو با جزئیات بیشتری توضیح بدین :angry:
دوستان عزیز اگه روش نرم افزار word جواب نمیده، روش زیر را تست کنید:
1. عکس مورد نظر را با نرم افزار فتوشاپ باز کنید.
2. بر روی عکس کلیک کرده، سپس Ctrl+A را بزنید تا کل عکس انتخاب شود.
3. نرم افزار آلتیوم را باز کرده و از پائین صفحه لایه ای را که میخواهدی لوگو در آن قرار بگیرد را انتخاب کنید.
4. Ctrl+V را بزنید و منتظر انتقال عکس به pcb شوید.
دوستان عزیز اگه روش نرم افزار word جواب نمیده، روش زیر را تست کنید:
1. عکس مورد نظر را با نرم افزار فتوشاپ باز کنید.
2. بر روی عکس کلیک کرده، سپس Ctrl+A را بزنید تا کل عکس انتخاب شود.
3. نرم افزار آلتیوم را باز کرده و از پائین صفحه لایه ای را که میخواهدی لوگو در آن قرار بگیرد را انتخاب کنید.
4. Ctrl+V را بزنید و منتظر انتقال عکس به pcb شوید.
البته من فقط با فرمت های bitmap و jpg تست کردم.
موفق باشید.
سلام
این روشهای کپی پیست کیفیت رو خیلی میارن پایین(مخصوصا در سایزهای پایین خیلی خراب میشه)
من دنبال روشی هستم که بتونم به صورت منحنی وارد کنم
سلام
من به شخصه روش زیر رو در بیشتر مواقع استفاده می کنم.
با استفاده از PCB Logo Creator در مسیر 'Examples\Scripts\Delphiscript Scripts\Pcb\PCB Logo Creator'
از خروجیش راضیم.
اگه شکل خاصی مد نظرته که فایلشو اپلود کنید ...شاید بشه روش خوبی براش انتخاب کر
موفق باشی
سلام
من به شخصه روش زیر رو در بیشتر مواقع استفاده می کنم.
با استفاده از PCB Logo Creator در مسیر 'Examples\Scripts\Delphiscript Scripts\Pcb\PCB Logo Creator'
از خروجیش راضیم.
اگه شکل خاصی مد نظرته که فایلشو اپلود کنید ...شاید بشه روش خوبی براش انتخاب کر
موفق باشی
سلام
آقا من این فولدر Scripts رو اصلا ندارم!!! oo:
نه شکل خاصی نیست
تو کورل یه طرح میکشم
بعد میخوام بتونم ببرم توی آلتیوم و بتونم راحت تغییر سایزش بدم
نمیدونم اون کلیپی که پلود کردم رو دیدید یا نه
مثل اون
دیدگاه