من نیاز فوری به avr_lib هم شماتیک و هم pcb در محیط پروتل دارم کسی میتونه کمکم کنه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
من نیاز فوری به avr_lib هم شماتیک و هم pcb در محیط پروتل دارم کسی میتونه کمکم کن
Collapse
X
-
پاسخ : من نیاز فوری به avr_lib هم شماتیک و هم pcb در محیط پروتل دارم کسی میتونه کمکم کن
سلام
از
Atmel Programmable Logic Device.ddb
کتابخونه استفاده کن،یا می تونی هر قطعه با همون تعداد پایه رو بذاری و Footprint شو به دلخواه عوض کنیدر دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
مست از می می خواران از نرگس مستش مست
-
پاسخ : من نیاز فوری به avr_lib هم شماتیک و هم pcb در محیط پروتل دارم کسی میتونه کمکم کن
سلام
اگر با پروتل 99se کار میکنی برو به http://www.altium.com/forms/libraries/p99se/library_list.asp
ودر قسمتhttp://www.altium.com/forms/libraries/p99se/libfiles/Atmel_003112000.zip
میتونی قطعه های atmel vرو download کنی هم pcb و هم sch
موفق باشی.خبر آمد خبری در راه است---- خرم آندل که ازو گاهست
دیدگاه
-
پاسخ : من نیاز فوری به avr_lib هم شماتیک و هم pcb در محیط پروتل دارم کسی میتونه
در پروتل شما می توانید از هر قطعه ای که تعداد پایه های آن با آی سی شما یکی است استفاده کنید و Footprint میکرو AVR
را پیدا کرده و استفاده کنید و دلیلی ندارد که شما حتما شماتیک و pcb میکرو AVR را داشته باشید. :redface:
دیدگاه
-
فایل های پیوست شدهما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
r.babazadeh@yahoo.com
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط humanمن نیاز فوری به avr_lib هم شماتیک و هم pcb در محیط پروتل دارم کسی میتونه کمکم کنهA-Hosseini
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط electronet_irیعنی هیچ کس با پروتل 99 کار نمیکنه :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
توی
جمع اوری footprint/simbol قطعات در PROTEL
توی همین قسمت هستش
اونو من گزاشته بودم
الانم دوباره گزاشتمش
فقط کافی بود یه نیگا می نداختی
اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن
دیدگاه
دیدگاه