اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد روم در پروتل و تعیین قوانین برای یک روم مشخص

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ایجاد روم در پروتل و تعیین قوانین برای یک روم مشخص

با سلام خدمت دوستان عزیز
    می خواستم بدونم چجوری میشه زمانی که یک روم رو تو پرتل ساختی براش قوانین بزاری که اون قوانین فقط در منطقه روم معتبر باشه و تو جا های دیگه عمل نکنه :angry: :angry:
    خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی یا مقاله ای داره به من بده بد جوری کارم گیره . :cry2: :cry2:
    روی هر پله که باشی ، خدا یک پله از تو بالاتر است ،
    نه به خاطر اینکه خداست ، به خاطر اینکه دست تورا بگیرد .

باران به دلیل استمرارش سنگ را سوراخ می کند ،
    نه به خاطر قدرتش !!!
    این که چه کسی باشی و در چه موقعیتی به تصمیم خودتان بستگی دارد . ( دکتر شریعتی )

پاسخ : ایجاد روم در پروتل و تعیین قوانین برای یک روم مشخص

روی روم دو بار کلیک کنید یه پنجره میاد که توش میشه قوانین رو تعریف کرد برای بقیه کار هم فکر کنم بهتره یه سری به شماره 1 نویز بزنید!
    موفق باشید!
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام رضا جان
      من این کار رو میکنم ولی نمی دونم تو اون پنجره چجوری قوانین رو تعریف کنم اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح میدی . oo: oo:
      نویز یک هم دیده بودم توش در مورد تعریف قوانین کلی توضیح دادی من ندیدم در مورد روم توضیح داده باشی .
      بازم از پاسخت ممنون

نه به خاطر قدرتش !!!

دیدگاه

اون بخش که روی room دوبار کلیک می کنید میاد مربوط به تعریف خود room هست . برای انکه قوانین مشخصی رو روی بردتون پیاده کنید باید از همون بخش قوانین کلی (Edit Rules) قوانین رو تعریف کنید و این کلاس بندی و room ها در حقیقت این کمک رو می کنه که قطعات رو ابتدا دسته بندی و سپس برای این دسته بندی ها قوانین رو تعریف کنید .
        البته قوانین روت کردن رو برای room ها نمی نویسند! اگر می خواید این کارو کنید باید برای یه مجموعه از قطعات Query بسازید .روش های دیگه ای هم هست .بعد به راحتی در بخش rule wizard می تونید قوانین رو مستقیما به هر مجموعه نسبت بدید. فلسفه ی room ها اینه که شما قادر به روت کردنشون به صورت مستقل از بخش های دیگه مدار باشید . و البته برای مواقعی که شما یه مجموعه ای از قطعات رو دارید که توی برداهتون زیاد ازش استفاده می کنید تبدیلشون به روم و استفادش توی کارها از دوباره کاری جلو گیری می کنه .
        Gracias A La Vida
        [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
        http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
        زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

با سلام
          جناب آقای پژوهان لطفاً اگر امکان داره یکم در مورد تعریف همون قوانینی که گفتید برای قسمت های مشخص شده تعریف میکنیم توضیح بدهید .
          من الان یک برد دارم که کنترولرش در یک روم هست و بقیه مدار در یکی دیگه چه جوری میتوانم قطر ترک ها را در این دو روم متفاوت تعریف کنم .
          برای اینکه مدار رو نگاه کنید اون رو زمیمه کردم
          باتشکر از پاسختون
          موفق باشید
          فایل های پیوست شده

نه به خاطر قدرتش !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X