با سلام به همه ی دوستان. آقا من قبلنا هر چی مدار داشتم تو یه لایه جا میشد و اما حالا یه مدار بستم که هر کاری کردم تو یه لایه جا نشد و نزدیک به 20-30 خط رو وصل نکرد. راستی با altium کار میکنم. حالا رفتم سراغ دو لایه. سوالی که داشتم اینه که آیا میشه تو بردهای دو لایه قطعات رو تو دو طرف مدار چید. یعنی هم تو top layer و هم تو bottom layer. من که خودم فکر میکنم مشکلی نداشته باشه. :eek: :eek: آخه این کیس کامپیوترم که جلومه و نگاش میکنم تو دو طرف لایه های کارت گرافیک قطعه کار گذاشتن.
راستی اگه میشه چجوری مگه اینجوری نیست که رو قطعه و پایه هاش دو بار کلیک کنیم و تو قسمت layer لایه ای که میخوایم رو انتخاب کنیم؟ راستی قیمت یه برد نمونه دو رو متالیزه با مشخصات زیر تقریبا چند در میاد.
3*5 سانتیمتر - حد اقل اندازه خطوط 0.2 mm حد اقل فاصله خطوط 0.2 mm- حد اقل فاصله via ها با مدار 0.2 mm با چاپ سبز.
و در آخر چجور میشه فاصله via ها رو با مدار زیاد کرد و فاصله خطوط همون 0.2 بمونه.
خیلی ممنون میشم دوستان که جواب این سوالای من رو بدین. :question: :question:

3*5 سانتیمتر - حد اقل اندازه خطوط 0.2 mm حد اقل فاصله خطوط 0.2 mm- حد اقل فاصله via ها با مدار 0.2 mm با چاپ سبز.
و در آخر چجور میشه فاصله via ها رو با مدار زیاد کرد و فاصله خطوط همون 0.2 بمونه.
خیلی ممنون میشم دوستان که جواب این سوالای من رو بدین. :question: :question:
دیدگاه