اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سئوال: از کجا بفهمم تو مسیر یابی خودکار کدوم مسیرها وصل نشدن!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سئوال: از کجا بفهمم تو مسیر یابی خودکار کدوم مسیرها وصل نشدن!

سلام دوستان
    مطابق معمول یه برد طراحی کردم، و با مسیر یابی خودکار، مسیرش رو زدم ؛ مشکل اینجاست که هر کاریش میکنم 2 تا از مسیرها خطا میده :angry: ! دیگه کلافه شدم، ببینید:

همش میگه 306 تا از 308 تا :cry: ؛ راهی هست که بشه فهمید کدوم مسیرها وصل نشدن؟
    [move]([glow=red,2,300]F1[/glow] (HELP ME![/move]
    آلبرت انیشتین میگه:
    " هیچ وقت چیزی رو خوب نمیفهمی مگر اینکه بتونی به مادربزرگت توضیحش بدی !"
    حالا مرد میخواد ادعا کنه من انتگرال رو فهمیدم!!!

پاسخ : سئوال: از کجا بفهمم تو مسیر یابی خودکار کدوم مسیرها وصل نشدن!

سلام
    روی بردتون زوم کنید کاملا می تونید ببینید به صورتی که نقاط غیر اتصال با خط مسقیم به هم وصل شدند اما خط مسی نیستن
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

ببین برنامه کانکشن هایی رو که هنوز وصل نشدند رو با یه اتصالی مثل نخ ( نمی دونم چی بگم ) نشون می ده . شما بیا تو قسمت boar layer & color تمامی لایه ها رو غیر فعال کن منظورم لایه های bottom و top و topoverlay هست . می بینی که تمام صفحه سیاه شده و کانکشن هایی که باید وصل بشه (منظورم همون نخ هاست ) مشخصه

دیدگاه

درسته، پایه هایی که وصل نباشند یه اتصال شبیه نخ دارند. ولی جالب اینجاست که هیچ نخی نمیبینم! اصلا نیستش، فقط خطاش ثبت میشه، حتی جایه قطعات رو هم عوض کردم فرقی نکرد؛
        به هر حال ازتون متشکرم :rolleyes:
        آلبرت انیشتین میگه:

دیدگاه

با سلام
          اگه با altium کار میکنید برید به منوی tools بعد روی گزینه اول design rule check کلیک کنید توی پنجره ای که باز میشه سمت چپ پایین روی run design rule check کلیک کنید به این تریتب نرمافزار یک لیست از وقایع التفاقیه از بوردتون میده که یکیش همین نت های رسم نشده یا "Un-Routed Net " هست بعد با کلیک بر روی هر کدوم شما رو به نتی که روت نشده هدایت میکنه

دیدگاه

من اینکارو کردم، و نتیجه جالب بود! گزینه "Un-Routed Net Constraint ( (All) )" برابر 0 بود! :eek:
            آقا مجتبی، این معنی خوبی میده، مگه نه؟! :cry:
            آلبرت انیشتین میگه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X