اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای پرینت گرفتن طرح

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای پرینت گرفتن طرح

سلام بچه ها
    من یه طرح pcb تو آلتیوم دارم
    ولی چون هیچ وقت با این نرم افزار کار نکردم بلد نیستم پرینت بگیرم
    وقتی دکمه پرینت رو می زنم یک صفحه a4کامل طرح می ده بیرون و اندازه ها بهم می خوره و ضمنا قطعات رو هم پاک نمی کنه
    بچه ها من خیلی کار لازم ام
    می شه برا یه کاری کنید حال یا آموزش باشه یا این که برام به pdf بدون قطعه تبدیل کنید
    با تشکر
    اینم فایل

http://newdamghan1.persiangig.com/PCB.PCBDOC

پاسخ : کمک برای پرینت گرفتن طرح

من خودم این کار رو میکنم و تا الان جواب درست هم گرفتم. البته ببخشید از دوستان که تکراریه چون توی یکی دیگه از تاپیک ها هم گفته بودم:

من این کار رو کردم و جواب درستم گرفتم :
    ابتدا در محیط پرینت preview پروتل یاید تصویر رو بزرگ کنید یا زوم کنید(نگران بزرگ شدن سایزش نباشید در ادامه درستش می کنیم) . بعد با دکمه پرینت اسکرین رو کیبرد ازش عکس بگیرین ودر paint اون رو paste کنید . دور بوردتون یک کادر بکشید واون رو از سایر تصاویر جدا کنید (corp کنید).سپس عکس بردتون رو ذخیره کنید. تا اینجا سایز عکس چندین برابر سایز عکس واقعی هست . بعد اون عکس رو با photoshop باز کنید و به سربرگ image و سپس image resize برید . در اونجا تیک واح cm سانتیمتر رو بزنید و سایز واقعی بردتون رو در کادر های مربوط به اون بزنید و تصویر رو save کنید و باخیال راااااااااااااااااحت :agree: از پرینت بگیرید . من خودم همیشه بردهام رو به همین روش می زنم و100 درصد جواب گرفتم . :agree: با این روش دیگه track هاتون هم لبه دار نمیشه و با کیفیت بالا قابل پرینت میشه.

بازم اگه سوالی بود من در خدمتم
    تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
    دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
    مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
    حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

با سلام
      ولی آقا به نظر من نیازی به فتو شاپ نیست میتونید از امکانات خود نرم افزار استفاده کنید
      بهر حال من هم روشم رو میگم شاید کمکتون کرد
      توی آلتیوم( 2010)این جوریه که شما باید اون لایه ای که میخوایید ازش پرینت بگیرید رو انتخاب کنید بعد اون چیزیایی رو هم که میخوایید براتون پرینت بگیره تیک بزنید
      روند کار این جوریه ببینید :

خوب ببینید اگه میخواهیید همچین چیزی پرینت بگیرید کارهایی که میگم رو انجام بدید :

بیایید رنگ pad holes و via holes رو سفید کنید تا موقع پرینت به رنگ سفید پرینت گرفته بشن برای این منظور کار های زیر رو انجام بدید :
      1. برید به منوی tools --> references بعد برید به شاخه pcb editor و بعد برید به زیر شاخه layer colors ، حالا باید رنگ pad holes و via holes رو سفید کنید به این ترتیب که میبینید :

2. حالا برید به منوی file-->page setup توی انجا scale رو یک انتخاب کنید بعد روی گزینه advanced کلیک کنید توی پنجره ای که باز میشه میتونید تعیین کنید که از چه قسمت هایی از بورد میخواهید پرینت بگیرد و هم چنین صفحات رو با جزئیات مورد نظرتون توی هر صفحه رو پیکره بندی کنید ، خوب چون ما بورد مون یک رو هست و فقط به لایه زیرین نیاز داریم توی قسمت سفید کلیک راست کنید و گزینه creat power plan set رو انتخاب کنید پیغام خطا رو ok کنید حالا دو باره تو قسمت سفید کلیک راست کنید و گزینه insert layer رو انتخاب کنید توی پنجره ای که باز میشه از طریق فیلد کرکره ای بالای پنجره bottom layer رو انتخاب کنید و سپس ok بعد اون لایه اضافی که خودش براتون درنظر گرفته رو دیلیت کنید
      3. حالا رو کزینه references کلیک کنید بعد توی پنجره ای که باز میشه روی retrieve layer .... کلیک کنید و بعد ok
      4. حالا تیک holes و در صورت نیاز mirror رو هم فعال کنید به این ترتیب :

و

5. حالا تایید نهایی رو بکنید، به این ترتیب شما میتونید از طرحتون پرینت بگیرید .

دیدگاه

سلام و تشکر
        ولی آقا مجتبی
        نمی دونم چرا وقتی روش شما رو انجام می دم خطوط رو چاپ نمی کنه و فقط نقاط رو می زنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X