من دارم رویه یه pcb کار می کنم . قطعات رو به صورت سلیقه ایی کنار هم چیدم به همین دلیل هم مسیریابی خودکار به صورت 100% انجام نمیشه .(تعداد قطعات هم زیاده).و نهایتاً تا 98% میره. چندین بار هم طرز قرار گیری قطعات رو عوض کردم اما کامل یا 100% انجام نشده. میشه بفرمایید چه طوری باید این قطعات رو درست کنار هم بچینم تا مسیریابی خودکار به طور 100% کارشو انجام بده؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
چگونگی درست چیدن قطعات در PCB
Collapse
X
-
پاسخ : چگونگی درست چیدن قطعات در PCB
سلام دوست عزیز :
جسارتاً باید عرض کنم فاکتورهای متعددی در اتوروت کردن تاثیر دارد .
یکی از این فاکتورها چیدمان است .
اما فاکتورهای اصلی عبارتند از : Track Width و Clearence که همان ضخامت تراک ها و فاصله تراک ها از هم و از سوراخهاست .
این دو فاکتور نقش اصلی در عدم اتوروت شدن مدار شما دارد .
موفق باشید
-
خیلی ممنون از پاسختون
و لی من تمام این موارد یعنی ضخامت تراک ها و حتی فاصله ی اون ها از هم به حد مطلوب رسوندم و تنها مورد این چیدمان قطعات هست که گفتم چندین بار تغییرشون دادم اما بازم درست نشد.
لطفاً اگه موردی برای درست چیدن این قطعه ها به نظرتون می رسه بفرمایید
-
سلام
همون طور که خودتون گفتید به علت ازدیاد قطعات از auto placement نمی شه استفاده کرد . البته تجربه نشان داده که auto placement حتی در شرایطی که قطعات کم بوده بازم جواب نداده(از دوستان اگر کسی جواب گرفته بگه منم یاد بگیرم)
معمولا قسمتی از برد به صورت اتو روت و قسمتی هم بصورت دستی کشیده می شه !از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
دیدگاه
دیدگاه