اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش های ویدئوئی dxp 6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آموزش های ویدئوئی dxp 6

با سلام
    حتما اگه گذرتون به سایت نرم افزار معروف dxp افتاده ......... احتمالا یه سری هم به این قسمتش زدین
    http://www.altium.com/Community/TRAININGcenter/TrainingVideos/
    می خواستم بدونم کسی درمورد دانلود این فایل ها نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟؟
    من که خیلی تو کفشم
    ممنونم
    موفق باشید

پاسخ : آموزش های ویدئوئی dxp 6

آموزش به صورت فلشه ! اینجوریها هم نیست که به این راحتی ها بشه دانلودش کرد !
    من که یه نمونشو دیدم خیلی جالب بود ! اگر بشه همشونو دانلود کرد خیلی باحال میشه !
    احتمال راهی داره ! ولی چجوری !!! از دوستان کسی نظری داره بگه ، شاید به درد بخوره !

دیدگاه

فلشه ولی سورسشو از کجا می گیره!!!! نا معلومه
      کدهای صفحه جاواست
      با نرم افزارهای زیادی ور رفتم ولی خدائی حیفه یه هم چین چیزائی این جوری رو زمین بمونه
      $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $

دیدگاه

رضا جان جاوا نیستش !
        همون فلشه !
        این فلش تقریبا تشکیل شده از چند فایل مختلف ، که همگی توی همین فلش صفحه ای که می بینین لود میشه و نمایش داده میشه !
        مثلا فلش فیلم و فایلهای متنی و تصاویر و صدا و کلی چیزای دیگه ! که وقتی شما صفحه رو ذخیره می کنین فقط و فقط همین فلش نمایش دهنده لود میشه !

دیدگاه

منظور من خودم تصویر نیست اونا صد البت فلشه
          کدای خود صفحه رو که وقتی بازش کردم و توی اونا دنبال INDEX یی که این فایل از اونجا لود می شند رو دیدم ..... جاواست. جالب این که این صفحه خودش از سایت ماکرومدیا فلش پلیر رو روی مرورگر نصب می کنه و بعد این فایل رو اماده می کنه
          این اموزش هاش خیلی باهاله ولی خوب حیف

دیدگاه

آقا یه کاریش بکنین دیگه
            هنوز کسی نتونسته راهی براش پیدا کنه؟
            مثلا برای سایت youtube برنامه ای هست که فیلمها رو دانلود میکنه حالا حتما برای این هم راهی وجود داره
            آخه میگن هنر نزد ایرانیان است و بس!

دیدگاه

sallllaaaam .agha in rahy ke migi filmaye youtube ro download mikone chiye???? :eek:

دیدگاه

o

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Farshad
                  آموزش به صورت فلشه ! اینجوریها هم نیست که به این راحتی ها بشه دانلودش کرد !
                  من که یه نمونشو دیدم خیلی جالب بود ! اگر بشه همشونو دانلود کرد خیلی باحال میشه !
                  احتمال راهی داره ! ولی چجوری !!! از دوستان کسی نظری داره بگه ، شاید به درد بخوره !
                  به راحتی :icon_razz:
                  snagit 8 رو که نصب کنی از صفحه فیلم بگیر البته من این کار رو با y.o.u.t.u.b.e.com کردم جواب داد.
                  :bye

دیدگاه

quality :

دیدگاه

سلام به همگی بروبچ !
                      می تونین تا حدودی این فیلمها رو دانلود کنین !
                      چجوری؟
                      شما اول باید بزارین که فیلمی که دارین می بینین کامل لود بشه ، بعد وقتی که به کش اینترنت اکسپلورر برید ، می بینین که این فایلها اونجا هستند !
                      هر آموزش هر چند بخش داشته باشه این فیلمها هم چند تیکه می کشن !
                      به عنوان مثال فایلهایی با اسم 1100ch1.flv ! شما می تونین این فایلها رو با نرم افزارهای مخصوص دیدن این فرمت نیگا کنین.
                      البت اینم بگم که وقتی که این فایلها رو می خواین توی یه پوشه ذخیره کنین ، فرمتشون به swf تغییر پیدا می کنه که شما باید فرمت اونارو flv بکنین ! در ضمن فقط از کش اینترنت اکسپلورر می تونین این فایلها رو بردارین !

البت دارم روشون کار می کنم ، و سعی می کنم که تیکه تیکه نشن و هر کدوم یه فایل سوا ! دونه دونه میزارم تا همه بتونن استفاده بکنن !

الان خفن داره خوابم میاد ! صبح جزئیات بیشتر رو می گم !

در ضمن با این نرم افزار می تونین به راحتی فایلها ر و ببینین
                      http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=4094

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهازین Germany

به راحتی :icon_razz:
                        snagit 8 رو که نصب کنی از صفحه فیلم بگیر البته من این کار رو با y.o.u.t.u.b.e.com کردم جواب داد.
                        :bye
                        صداشو چی کار کنم؟؟؟ !!! :mrgreen:

دیدگاه

:arrow:

دیدگاه

سلام به همگی !
                            اومدم کلی یاد بدم که چجو کل فیلم رو دانلود کنین و چجو ببینین !
                            دیدم کلی کاره ! نه من حوصلشو دارم ! نه اینکه آخرش اونطوری می شد که باید بشه !
                            پس نشستم و یه نمه روش کار کردم ، تا این از آب در اومد !
                            هر آموزش رو کلا یه فایل کردم و به صورت exe که خود اجراست و لازم نیست که با نرم افزار دیگه یا باز کنین !
                            ببینین چجوریه ! اگر تغییراتی لازمه بگین ، تا درستش کنم !
                            البت هر آموزش که چند تیکست ، من دیگه ننوشتم اسم هر کدومو ، فقط 3 تا کلید گذاشتم که هر کدوم برای یه بخش آموزشه !

اگر عمری باشه ، همشو درست می کنیم و میزاریم تا همه بتونند استفاده بکنند

دیدگاه

بازم سلام به همگی !
                              یه سری تغییرات اساسی دادم توش !
                              1- زیرنویسهای انگلیسی رو بهش اضافه کردم
                              2- دیگه دکمه نیست و اگر دقت کنین یه منو هست بالا دست چپ ! به اسم دسترسی تصادفی که می تونین بوسیله اون به هر بخش آموزش برین !

==============
                              دوستان ببینین و هر نظری که لازمه بگین ، در مورد قالبش و هر چی هست !
                              اگر خدا بخواد اون متنهاشو با کمک یکی از دوستان ترجمه بکنیم و دونه دونه به ترتیب همونی که تو سایتش هست بزاریمشون تو سایت تا همه بتونن استفاده بکنند

http://www.eca.ir/download/p-ro-tel.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X