اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

3D در پروتل؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : 3D در پروتل؟

سلام
    تمام مراحل رو همونطور تکرار کنید فقط قبل از Enter کلید های Shift+Tab رو از روی کیبرد بزنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید
    شما اینجا یه دونه کلیک کن، بعدش Enter رو بزن
    ممنون دوستان هر دو روش جواب داد عالی بود مرسی
    توی سایت آلتیوم گفته که باید از مانیتور بزرگتر استفاده کنیم.
    بهترین کار اینه که taskbar رو به سمت راست ببرید
    من کامپیوترمو به یه LED TV "46 وصل کردم دیگه فکر کنم به اندازه کافی بزرگ هست :rolleyes: ولی هنوز این مشکل وجود داره . من فکر میکنم مهمتر از اندازه ، استاندارد بودن سایز صفحه باشه . در مورد خودم چون این سایز برای تلویزیون ساخته شده طبیعیه که این مشکل وجود داشته باشه. اینو هم بگم تنظیمات مربوط به کارت گرافیک هم هیچ تاثیری توی این مشکل نداشت
    البته تا حدودی (زور زورکی ) میشه یه کارایی کرد . توی ویندوز 7 با AUTO HIDE کردن taskbar و توی ویندوز عزیز خودم XP میشه لبه taskbar رو گرفت کشید پایین

دیدگاه

دوستان کسی میدونه چرا قطعات سبز میشن؟ توی rouls کدوم قسمتو باید تغییر بدیم؟ یه مدار ساده دارم که فاصله ترک ها زیاده . clearence رو هم 0.5 گذاشتم . فکر نکنم مشکل از فاصله ها باشه. به نظر میاد برای هه قطعات اینطوری میشه . راهنمایی میفرمایید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A M I N™
        آقا منم یه همچین مشکلی دارم ( یعنی سر و ته پنجره هایی که تو محیط آلتیوم باز می کنم دیده نمیشه ) از همین راه حل شما استفاده می کنم ، ولی نمیشه کاری کرد که این پنجره ها کامل دیده بشن ؟ :-?
        رزولوشن تصویر رو تا حد ممکن بالا ببرید

نوشته اصلی توسط سایمون
        ممنون دوستان هر دو روش جواب داد عالی بود مرسی
        من کامپیوترمو به یه LED TV "46 وصل کردم دیگه فکر کنم به اندازه کافی بزرگ هست :rolleyes: ولی هنوز این مشکل وجود داره . من فکر میکنم مهمتر از اندازه ، استاندارد بودن سایز صفحه باشه . در مورد خودم چون این سایز برای تلویزیون ساخته شده طبیعیه که این مشکل وجود داشته باشه. اینو هم بگم تنظیمات مربوط به کارت گرافیک هم هیچ تاثیری توی این مشکل نداشت
        البته تا حدودی (زور زورکی ) میشه یه کارایی کرد . توی ویندوز 7 با AUTO HIDE کردن taskbar و توی ویندوز عزیز خودم XP میشه لبه taskbar رو گرفت کشید پایین
        والا من با یه مانیتور 15 اینچی دارم کار میکنم هیچ مشکلی هم ندارم

بازم میگم تا حد ممکن رزولوشن رو بالا ببرید
        یادم نیست این گزینه توی ویندوز7 بود یا نه (سرچ کردم ظاهرا هست)
        اگه هست اون رو روی 100% تنظیم کنید:

آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان تقی پور
            این سیستم پیشنهادی هست؛ نه حداقل سیستم مورد نیاز
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
              این سیستم پیشنهادی هست؛ نه حداقل سیستم مورد نیاز
              درسته
              منظورم فقط برای مانیتور بود که تمام صفحه ها رو بشه به صورت کامل دید :rolleyes:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

دوستان من قطعات رو که جداگانه وارد محیط PCB می کنم سبز رنگ میشه نمی دونید چه طوری باید این مشکل رو بر طرف کرد؟

راستی برای قطعاتی مثل مقاومت که رنج های متفاوتی دارند (رنگاشون فرق می کنه)چه طور میشه توی کتابخانه مدل سه بعدی رو به فوت پرینت ها اضافه کرد طوری که برای هر رنج فوت پرینت جدا داشته باشیم :-? من برای LED اومدم این کار رو انجام بدم وقتی مثلا مدل یه LED سبز رو به فوت پرینت اضافه می کردم ، LED قبلی که قبلا مدل سه بعدی قرمز رو بهش اضافه کرده بودم هم سبز می شد :angry: خلاصش اینکه چطور میشه چند تا فوت پرینت برای یک شماتیک با مدل های سه بعدی متفاوت داشت ؟ :redface:

اضافه شده در تاریخ :
                دوستان کارم یک کم عجلیه هست اگه راهنمایی کنین ممنون میشم :redface:

اضافه شده در تاریخ :
                دوستان کسی نمی دونه ؟
                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ™AG
                  دوستان کسی نمی دونه ؟
                  سلام
                  توی Rules تو قسمت Placement باید قسمت Component Clearance همه مقدارارو 0 کنی
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات
                  کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                  شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                  فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                    سلام
                    توی Rules تو قسمت Placement باید قسمت Component Clearance همه مقدارارو 0 کنی
                    مهندس بیرامی خدا عمرت بده :smile:
                    خیلی خیلی ممنونم
                    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                    [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X