اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ذخیره خروجی نهایی PCB به صورت عکس ( image )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ذخیره خروجی نهایی PCB به صورت عکس ( image )

حالا من نمیدونم چقدر مدارتون پیچیده و ظریف است ولی فرمت های رستر بدرد مدارچاپی نمیخوره و اندازه های جابجا میشه و بنابراین باید از فرمت های وکتور یا برداری استفاده کنید .
    خلاصش اینکه بهتره مدارچاپی رو تبدیل کندی به کورل دراو نه فتوشاپ
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
      خیلی ممنون که جواب میدین
      http://uplod.ir/zc9di1a0kuq0/Desktop.rar.htm
      صادق جام من چک کردم فایل PDF. کاملا درسته و از نظر سایز مشکلی نداره این عکسو از فایل PDF. در آوردم ببین انداره مثلا پین 1 آی سی U1 همون 1.5mm هست

مشکل حدث میزنم موقع پرینت گرفتن تنظیمات درست نیست و با Scale پرینت میشه
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bastam (بسطام)
        صادق جام من چک کردم فایل PDF. کاملا درسته و از نظر سایز مشکلی نداره این عکسو از فایل PDF. در آوردم ببین انداره مثلا پین 1 آی سی U1 همون 1.5mm هست

مشکل حدس میزنم موقع پرینت گرفتن تنظیمات درست نیست و با Scale پرینت میشه
        آره منم همین کار وکردم اندازه ها دقیقا درست هستن من خودم پرینتر ندارم مجبورم ببرم بیرون حتی رفتم کامپیوتر بنده خداروهم چک کردم مشکل نداشت همه چی درست بود.اسکیل رو هم روی یک گذاشتم.
        فقط یک خواهش داشتم ازتون اگه میشه همون فایل pdf رو پرینت بگیرید ویک آیسی روی پایه ها بزارید ببینید درسته؟ویک بار هم همون فایل pcb رو مستقیما پرینت بگیرید آیا نتیجه ها فرق میکنند؟خیلی ممنون از لطفتون :job:
        چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bastam (بسطام)
          کارایی که گفتمو بکن اگه نشد و فایل PDF. مشکلی نداره یه راه بت میگم که در حد فوق حرفه ای ها باشه
          فقط نیاز به Photoshop CS5 به بالا داری و این که باید بتونی باش کار کنی
          ممنون،البته من ذخیره خروجی به صورت image رو فقط برای این میخواستم که بتونم چند تا از طرح رو در یک صفحه A4 جا بدم، و مشکلم با برنامه های ادیت pdf. حل شد و دیگه کاری باهاش ندارم ازون گذشته اگرم یه وقت نیاز شد همونطور که خودتون گفتید با برنامه Adobe Acrobat Pro X راحت میشه فایل pdf. رو به صورت عکس ذخیره کرد سایزم به هم نخوره ولی چون گفتید یه راه فوق حرفه ای oo: کنجکاوم بدونم این روشتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ecaiy
            ممنون،البته من ذخیره خروجی به صورت image رو فقط برای این میخواستم که بتونم چند تا از طرح رو در یک صفحه A4 جا بدم، و مشکلم با برنامه های ادیت pdf. حل شد و دیگه کاری باهاش ندارم ازون گذشته اگرم یه وقت نیاز شد همونطور که خودتون گفتید با برنامه Adobe Acrobat Pro X راحت میشه فایل pdf. رو به صورت عکس ذخیره کرد سایزم به هم نخوره ولی چون گفتید یه راه فوق حرفه ای oo: کنجکاوم بدونم این روشتون چیه؟
            آره اینو خودم دنبال همین مشکل شما بودم به ذهنم رسید و دیدم عجب چیزی میشه و برای بردهای خیلی دقیق مناسبه
            برای این کار باید فایل PDF. رو با برنامه Adobe Bridge CS6 باز کنی و اونو ببری توی Adobe Photoshop CS6 در هنگام تبدیل میتونی Resolusion رو بالا ببری
            تنظینات رو برای فایلی که صادق گذاشته انجام میدم تا بهتر متوجه شی

به سایز عکس دقت کن 59.1 مگابایت
            بعد میتونی هر تعداد از اینو کنار هم بچینی و بدی چاپ کنن برات ( Photoshop کاری )

اینم فایل BMP. از پروژه صادق یه نگاهی بش بنداز تا ببینی دقت این کار تا چه حده

http://www.mediafire.com/?qinnx5ubvv9cbhz ( حجم فایل 375Kb )
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

فقط یک خواهش داشتم ازتون اگه میشه همون فایل pdf رو پرینت بگیرید ویک آیسی روی پایه ها بزارید ببینید درسته؟ویک بار هم همون فایل pcb رو مستقیما پرینت بگیرید آیا نتیجه ها فرق میکنند؟خیلی ممنون از لطفتون :job:
              صادق جان من پرینت گرفتم و مشکلی نداره توی تنظیمات پرینتر سایز کاغذ A4 باید باشه ، تیک Fit To Page نباید زده باشه و اینجور چیزا
              مشکل از PDF. یا تنظیمات Altium نیست
              برای اطمینان میتونی فایل 51 مگی پست بالا رو بگیری و اونو پرینت کنی بالای 100% همه چی اون عکس درسته با 3000dpi جای هیچ خطایی توش نذاشتم
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X