اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بروز مشکل در اتصال ترک های تغذیه در طراحی PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بروز مشکل در اتصال ترک های تغذیه در طراحی PCB

دوستان سلام
    من یه مدار طراحی کردم(در نرم افزار ALTIUM) که در اون VCC و 5V+ و GND استفاده کردم. وقتی خواستم مدار PCB رو طراحی کنم با کمال تعجب دیدم که المان هایی که پایه های اونها به زمین و یا +5ولت باید متصل شوند لایه Default Color for new nets روی این نت ها(GNDو 5v+) غیر فعاله oo: oo: .مسلماً وقتی توی طراحی شیماتیک زمین ها رو با پورت GND به هم متصل می کنیم در مدار PCB هم باید به هم وصل شوند. با توجه به اینکه طراحی در محیط PCB این نرم افزار بدون وجود این لایه (Default color for new nets) خیلی مشکله یعنی ممکنه یک المان که باید به زمین مدار متصل بشه چون این لایه فعال نیست اشتباهاً متصل نمیشه.از دوستانی که در این مورد اطلاعات یا تجربه ای دارند خیلی ممنون میشم که در اختیار بنده بگزارند.
    خدایا چنان کن سرانجام کار *** که تو خشنود باشی و ما رستگار

پاسخ : بروز مشکل در اتصال ترک های تغذیه در طراحی PCB

دوستان سلام
    من یه مدار طراحی کردم(در نرم افزار ALTIUM) که در اون VCC و 5V+ و GND استفاده کردم. وقتی خواستم مدار PCB رو طراحی کنم با کمال تعجب دیدم که المان هایی که پایه های اونها به زمین و یا +5ولت باید متصل شوند لایه Default Color for new nets روی این نت ها(GNDو 5v+) غیر فعاله oo: oo: .مسلماً وقتی توی طراحی شیماتیک زمین ها رو با پورت GND به هم متصل می کنیم در مدار PCB هم باید به هم وصل شوند. با توجه به اینکه طراحی در محیط PCB این نرم افزار بدون وجود این لایه (Default color for new nets) خیلی مشکله یعنی ممکنه یک المان که باید به زمین مدار متصل بشه چون این لایه فعال نیست اشتباهاً متصل نمیشه.از دوستانی که در این مورد اطلاعات یا تجربه ای دارند خیلی ممنون میشم که در اختیار بنده بگزارند.
    سلام دوست عزیز من درست متوجه مشکل شما نشدم و نباید این مشکل به وجود بیاد فایل پروژتونو پلود کنید تا یه نگاهی بش بندازم
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

با عرض تشکر
      ولی من نمیتونم فایل رو پلود کنم :cry: :cry:میشه کمکم کنین :redface: :redface: :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Bastam (بسطام)
        سلام دوست عزیز من درست متوجه مشکل شما نشدم و نباید این مشکل به وجود بیاد فایل پروژتونو پلود کنید تا یه نگاهی بش بندازم
        با تشکر فراوان
        ولی من نمیدونم چجوری باید فایلم رو پلود کنم.تازه واردم دیگه :cry: :cry: :angry: میشه کمکم کنین :redface: :redface: :redface: :redface:
        بازم ممنون

دیدگاه

ولی من نمیدونم چجوری باید فایلم رو پلود کنم.تازه واردم دیگه :cry: :cry: :angry:
          توی سایت های share مثل http://www.4shared.com , http://www.mediafire.com و غیره

نتونستید برام میلش کنید
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

توی سایت های share مثل http://www.4shared.com , http://www.mediafire.com و غیره

نتونستید برام میلش کنید
            آقا خیلی ممنون. این هم فایل:
            http://www.mediafire.com/?48j559b9cyhpqzr
            http://www.4shared.com/rar/uPoS9_2M/HOZOOR_MainTEST.html?refurl=d1url
            باز هم خیلی متشکرم که وقت میزارین. :redface:

دیدگاه

سلام من اینو دانلود کردم اما متوجه مشکل شما نشدم
              الام کدوم پایه ها یا ترک ها با هم اتصال دارن؟!
              شما میبایست کل پروژه رو به همراه Schematic برای من ارسال میکردین تا بتونم با یه چیزی این PCB رو مقایسه کنم
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام من اینو دانلود کردم اما متوجه مشکل شما نشدم
                الام کدوم پایه ها یا ترک ها با هم اتصال دارن؟!
                شما میبایست کل پروژه رو به همراه Schematic برای من ارسال میکردین تا بتونم با یه چیزی این PCB رو مقایسه کنم
                با سلام و ضمن تشکر
                شما کافیه که یکی از نت های زمین(grond) رو قطع کنید می بینید که آلتیوم هیچ عکس العملی نشون نمیده ولی اگه مابقی نت ها رو قطع کنیم نشون میده که این نت به محل خودش متصل نیست؟
                باز هم ممنون

دیدگاه

آقا من اینو چک کردم ، البته شماتیک مدار نبود اما نمیدونم چرا بعد از پاک کردن یه ترک زمین خط واصل رو نمیکشه اما برنامه تشخیص میده که باید به کجا وصل باشه ، من کل مدارو Unroute کردم و دیدم همه زمین ها به هم وصل هستن اما بینشون خط نمیکشه
                  و اگر دوباره بزنید Route برنامه کارشو درست انجام میده ، حدث میزنم از برنامه های دیگه یا ورژن های دیگه این PCB کانورت شده روی Altium که این اشکالو داره
                  چون شماتیک نبود نتونستم پ دیت کنم ببینم درست میشه یا نه اما اشکال زیاد خاصی نیست و فقط برای روت کردن دستی یکم ایجاد سردرگمی میکنه

موفق باشید
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات

دیدگاه

دوست عزیزم احتمالا موقعی که شما در حال طراحی بودید یه بچه کوچیک اومده تنظیمات مربوط به نت زمین و 5 ولتتون رو تغییر داده و شما متوجه نشدید :mrgreen:
                    اما برای حل این موضوع ساده شما برید روی نت مربوطه کلیک راست کنید گزینه نت اکشن رو انتخاب کنید از منوی باز شده گزینه properties رو انتخاب کنید . در صفحه باز شده زیر سربرگ properties یک گزینه هست به نام hide connection که برای شما جلوی اون تیک خورده . کافیه تیک رو بردارید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X