اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر رنگ Track ها در محیط پروتل در هنگام طراحی PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغییر رنگ Track ها در محیط پروتل در هنگام طراحی PCB

نوشته اصلی توسط محمد م
    سلام
    ممنون
    من PCB رو مستقیم کشیدم بدون شماتیک .

عزیزم مشکل از همین جاست دیگه
    شما اول تو پروتل یک PCB Project بساز بعد یک شماتیک و یک پی سی بی به پروژه اضافه کن.
    بعد شماتیک رو بکش و فوتپرینتها رو تنظیم کن(این کار درسته که کمی وقت گیره ولی کمک میکنه که خطا خیلی کاهش پیدا کنه، شما میتونین از گزینه Auto Rute استفاده کنین. اگر دو تا مونیتور داشته باشین میتونین همزمان شماتیک و پی سی بی رو به صورت لینک شده به هم ببینین و تغییرات رو هر کدوم رو مستقیما رو دیگری مشاهده کنین و مزیتهای دیگری که خودتون استاد هستین و من نگم بهتره )
    بعد از داخل پی سی بی منوی Design گزینه Import changes from pcb رو انتخاب کن
    الان تمام قطعات و تمام trackها دارای کد یونیک هستند که بحث نت که بالاتر من و جناب بسطام مطرح کردیم از اونجا ناشی میشه.
    اگر هم میخواین که فقط پی سی بی رو طراحی کنین(بدون شماتیک) دکمه L رو بزنین و تیک رنگ سبز خطا رو بردارین. اینجوری کلا خلاص میشین.
    بازم اگر سوالی هست من در خدمتم
    http://imenbazar.com

دیدگاه

من هیچ نظری ندارم دیگه
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر افشارنوری

عزیزم مشکل از همین جاست دیگه
        شما اول تو پروتل یک PCB Project بساز بعد یک شماتیک و یک پی سی بی به پروژه اضافه کن.
        بعد شماتیک رو بکش و فوتپرینتها رو تنظیم کن(این کار درسته که کمی وقت گیره ولی کمک میکنه که خطا خیلی کاهش پیدا کنه، شما میتونین از گزینه Auto Rute استفاده کنین. اگر دو تا مونیتور داشته باشین میتونین همزمان شماتیک و پی سی بی رو به صورت لینک شده به هم ببینین و تغییرات رو هر کدوم رو مستقیما رو دیگری مشاهده کنین و مزیتهای دیگری که خودتون استاد هستین و من نگم بهتره )
        بعد از داخل پی سی بی منوی Design گزینه Import changes from pcb رو انتخاب کن
        الان تمام قطعات و تمام trackها دارای کد یونیک هستند که بحث نت که بالاتر من و جناب بسطام مطرح کردیم از اونجا ناشی میشه.
        اگر هم میخواین که فقط پی سی بی رو طراحی کنین(بدون شماتیک) دکمه L رو بزنین و تیک رنگ سبز خطا رو بردارین. اینجوری کلا خلاص میشین.
        بازم اگر سوالی هست من در خدمتم
        ممنون
        من تابه حال هرچی برد زدم بدون شماتیک زدم البته از روی تنبلی ! پس مشکل از اونجاست !!!
        تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
        دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
        مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
        حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X