اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک سوالات مربوط به تنظیمات Rules در آلتیوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک سوالات مربوط به تنظیمات Rules در آلتیوم

سلام و خسته نباشید به همگی
    عرض تراک هارو باید برچه اساسی طراحی کرد آیا استاندارد خاصی داره؟
    من یه مدار طراحی کردم اما جای سوراخ پایه های قطعات پرینت نمیشد بعد شروع کردم به گذاشتن پد روی همه سوراخ ها به صورت دستی بعد داخل پرینت جای سوراخ ها اومد آیا راهی هست که اتوماتیک این کار انجام بشه؟ لطفا کمکم کنید با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi061
      سلام و خسته نباشید به همگی

من یه مدار طراحی کردم اما جای سوراخ پایه های قطعات پرینت نمیشد بعد شروع کردم به گذاشتن پد روی همه سوراخ ها به صورت دستی بعد داخل پرینت جای سوراخ ها اومد آیا راهی هست که اتوماتیک این کار انجام بشه؟ لطفا کمکم کنید با تشکر
      سلام
      مسیر زیر رو دنبال کنید و تیک گزینه Holes رو بزنید:
      File-->Page Setup-->Advance

آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
        سلام
        مسیر زیر رو دنبال کنید و تیک گزینه Holes رو بزنید:
        File-->Page Setup-->Advance

ممنون از پاسختون ولی بدون گذاشتن پد ها هم اون تیک رو هم زده بودم ولی سوراخ ها چاپ نشد میتونه از کرک نرم افزار باشه چون فکر میکنم درست کرک نشده چون تو محیط شماتیک با کلید space قطعه میچرخه ولی تو pcb نه!!!!
        در مورد سوال اولم چی کسی اطلاعی نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiri33
          سلام دوستان من برای کانکتور RJ45 یه فوت پریینت طراحی کردم و می خوام اونو روی یه برد کوچیک بزنم که بتونم ازش رو برد بورد استفاده کنم.ولی الان مشکلم اینه که موقع route دستی trackها به padها وصل نمی شه!! آیا باید تنظیمات خاصی را در بخش rulse انجام بدم یا مشکل از جایی دیگه است؟ممنون می شم کمکم کنید.

http://uploadtak.com/images/s914_Footprint.rar
          البته برای اتصال های دلخواه دستی در pcb (آنهایی که در شماتیک وجود ندارند) می توانید از گزینه line برای سیم کشی استفاده کنید . فقط کافست گزینه place/line را بزنید و لایه آن را به bottom یا top قرار دهید .

دیدگاه

[quote author=amiri33 link=topic=66384.msg453909#msg453909 date=1365709695]
            سلام دوستان من برای کانکتور RJ45 یه فوت پریینت طراحی کردم و می خوام اونو روی یه برد کوچیک بزنم که بتونم ازش رو برد بورد استفاده کنم.ولی الان مشکلم اینه که موقع route دستی trackها به padها وصل نمی شه!! آیا باید تنظیمات خاصی را در بخش rulse انجام بدم یا مشکل از جایی دیگه است؟ممنون می شم کمکم کنید.

http://uploadtak.com/images/s914_Footprint.rar

دیدگاه

اگر درست متوچه شده باشم، فقط میخواید همین یکی قطعه ساخته بشه و پروژه براش نساختیتد و فقط محیط PCB هستش.
              در اینصورت Track نمیتونید بکشید و فقط با خط میتونید اتصالات رو برقرار کنید. Place>Line و مابقی کارها مانند Track است
              از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

عرض تراک هارو باید برچه اساسی طراحی کرد آیا استاندارد خاصی داره؟
                برای اینکه همیشه یادتون بمونه، هر 5 میلیمتر ضخامت توانایی عبور 500 میلی آمپر جریان رو داره.
                از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

میشه لطف کنید درباره همه گزینه های rules/manufacturing توضیحاتی بدید.....مخصوصا solder mask ... اگه تاپیکی هست که توضیح داده شده بهم بگید من پیدا نکردم

دیدگاه

درود
                    من یه مشکل با آلتیوم 17.0 دارم اونم اینکه وقتی auto rout میکنم (چه کامل روت کنه چه ناقص) بعضی مسیرها از روی هم رد میشن ..
                    این مشکل بعد از اینکه ضخامت مسیر ها رو بیشتر کردم پیش اومده قبلا خیلی کم پیش میومد ولی الان تقریبا همیشه چنتا مسیر با هم قاطی میشن(در تصویر خط ها نزدیک همن ولی بعضی مواقع کلا یه مسیر از وسط یکی دیگه رد میشه) .. تنظیماتو بردم به مقادیر پیش فرض ولی باز همین مشکل وجود داره

جدیدترین ویرایش توسط afceaglee2013; ۱۷:۱۵ ۱۳۹۶/۰۱/۲۳.
                    زندگی پر ز وجود است ولی ..
                    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
                      من یه مشکل با آلتیوم 17.0 دارم اونم اینکه وقتی auto rout میکنم (چه کامل روت کنه چه ناقص) بعضی مسیرها از روی هم رد میشن ..
                      این مشکل بعد از اینکه ضخامت مسیر ها رو بیشتر کردم پیش اومده قبلا خیلی کم پیش میومد ولی الان تقریبا همیشه چنتا مسیر با هم قاطی میشن(در تصویر خط ها نزدیک همن ولی بعضی مواقع کلا یه مسیر از وسط یکی دیگه رد میشه) .. تنظیماتو بردم به مقادیر پیش فرض ولی باز همین مشکل وجود داره
                      کسی راه حلی برا این مشکل نداره؟
                      زندگی پر ز وجود است ولی ..
                      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

مشکل این هست که التیوم 17 باگ زیاد داره شما باید صبر کنید تا ورژن بالاتر بیاد که باگ های اولیه رفع شود.
                        الان بهترین ورژن التیوم 16.1 هست دانلود و نصب کنید .

دیدگاه

سلام دوستان
                          برا atmega88 این مشکل clearance واسم پیش اومده که route نمیکنه. چیکارش کنم که با clearance=0.3 درست بشه؟ چرا پایه ها بزرگ و نزدیکن اینقدر؟
                          جدیدترین ویرایش توسط armay; ۱۰:۵۱ ۱۳۹۷/۰۹/۱۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armay نمایش پست ها
                            سلام دوستان
                            برا atmega88 این مشکل clearance واسم پیش اومده که route نمیکنه. چیکارش کنم که با clearance=0.3 درست بشه؟ چرا پایه ها بزرگ و نزدیکن اینقدر؟
                            سلام خدمت شما دوست گرامی

اگه سایز همه پد های میکرو رو میخوای تغیر بدی رو یکیش کلیک راست کن و گزینه اول ( find similar object ) رو بزن
                            تو پنجره باز شده مشخصات همه پد هایی رو که میخوای ویرایش کنی تنظیم کن
                            مثلا همه پدهای فلان آی سی به نام مثلا u1
                            بعد از تنظیم ok میزنی و یه پنجره دیگه باز میشه ، مشخصات پد هایی رو که میخوای ویرایش میکنی ، پنجره رو میبندی و تغیرات اعمال میشه

در مورد کلیرنس هم باید از سربرگ Design گزینه Ruel رو انتخاب کنید و در اون قسمت در سربرگ اول ( electrical ) گزینه
                            clearance رو انتخاب کرده و تنظیمات رو انجام بدید

موفق باشید
                            جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۸:۰۳ ۱۳۹۷/۰۹/۱۴.
                            آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                              سلام خدمت شما دوست گرامی

اگه سایز همه پد های میکرو رو میخوای تغیر بدی رو یکیش کلیک راست کن و گزینه اول ( find similar object ) رو بزن
                              تو پنجره باز شده مشخصات همه پد هایی رو که میخوای ویرایش کنی تنظیم کن
                              مثلا همه پدهای فلان آی سی به نام مثلا u1
                              بعد از تنظیم ok میزنی و یه پنجره دیگه باز میشه ، مشخصات پد هایی رو که میخوای ویرایش میکنی ، پنجره رو میبندی و تغیرات اعمال میشه

در مورد کلیرنس هم باید از سربرگ Design گزینه Ruel رو انتخاب کنید و در اون قسمت در سربرگ اول ( electrical ) گزینه
                              clearance رو انتخاب کرده و تنظیمات رو انجام بدید

موفق باشید
                              خیلی ممنون

دیدگاه

و یه سوال دیگه...
                                چطور در auto route میشه تعیین کرد که زیر آیسی های smd وایا نندازه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X