سلام
بله عرض کردم این فایلها در شاخه ی که فرمودین هستن
ولی در نرم افزار نمایش داده نمیشن!
سلام
فایل Templates باید داخل همان جایی که بچه ها گفتن کپی کن مکانی که التیوم نصبه.
اینجا رو هم چک کن ادرس درست باشه
dxp/preferences/data management/templates
باسلام وخسته نباشید به دوستان وعزیزانی که به سوالات ومشکلات پاسخ میدن منم یه سوال داشتم اینکه من ازطریق نرم افزار یک pcb راآوردم داخل آلتیوم حالا میخوام اونو قطعه گذاری کنم چه جوری اینکاروانجام بدم بدون اینکه شماتیکورسم کنم ممنون میشم جواب بدید
سلام خسته نباشید
دوستان من وقتی فایل pcb رو ویرایش میکنم. خطوط ویرایش شده رو ضربدر سبز سرنگ فرا میگیره/قبلا اینطوری نبود
البته موقعی هم که مثلا لاین انتخاب میکنم و میخوام بکشم.وقتی با موس روی خطوط میرم ضربدر های سبز خط رو میگیرن
عکس گویا این مشکله
یا به این صورت
اگه ممکنه راهنماییم کنید یه پروژه دارم میخوام زود تر تحویل بدم.
ممنوونم
سلام خسته نباشید
دوستان من وقتی فایل pcb رو ویرایش میکنم. خطوط ویرایش شده رو ضربدر سبز سرنگ فرا میگیره/قبلا اینطوری نبود
البته موقعی هم که مثلا لاین انتخاب میکنم و میخوام بکشم.وقتی با موس روی خطوط میرم ضربدر های سبز خط رو میگیرن
عکس گویا این مشکله
یا به این صورت
اگه ممکنه راهنماییم کنید یه پروژه دارم میخوام زود تر تحویل بدم.
ممنوونم
روی پلی گن دابل کلیک کنید و Connect to net رو به VCC تغییر بدید
و وقتی اونجا کلیک میکنید؛ لاین اسم VCC میگیره و وقتی حرکت میکنید به سایر لاینها اتصالی میکنه
بعد از کلی سر کله زدن متوجه شدم اشکال از قوانینه!! کلا همشون رو غیر فعال کردم درست شد :biggrin:
ممنون از اینکه سریع جواب دادی دوست عزیز
راستی این که بخوایم چنتا خط رو تکرار کنیم باید کدوم گزینه استفاده کنم؟ oo:
میخوام یه ماتریکس بکشم میخوام یدونه رو بکشم فاصله رو بهش بدم خودش به تعدادی که من میخوام تکرار کنه... یادم رفته چجوری بود
بعد از کلی سر کله زدن متوجه شدم اشکال از قوانینه!! کلا همشون رو غیر فعال کردم درست شد :biggrin:
میخوام یه ماتریکس بکشم میخوام یدونه رو بکشم فاصله رو بهش بدم خودش به تعدادی که من میخوام تکرار کنه... یادم رفته چجوری بود
دستت درد نکنه :rolleyes:باور کن من تاحالا این سایتو ندیده بودم http://techdocs.altium.com/با اینکه روزی هزار بار برا این پی سی بی سرچ میزنم oo:
دستت درد نکنه
خیلی بدردم خورد حالا خودم اگه دقیق پیدا کردم که باید چیکار کرد میام اینجا توضیح میدم :nice:
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________
پیدا کردم ابتدا روی پد راست کلیک کنید و گزینه COPY رو انتخاب کنید. حالا از منوی Edit>Paste Special رو انتخاب کنید و تیک Paste on current layer رو بردارین و روی Pate Array کلیک کنید. حالا وسط اون خط یا هرچیزی که کشیدین کنارش کلیک کنین تا براتون به تعدادی که خواسته بودین کپی شه
سلام خدمت دوستان عزیز...
یک مدتی با آلتیوم کار نکرده بودم یک سری از مطالب یادم رفته دوتا سوال دارم بی زحمت راهنمایی کنید
1_بعد از کشیدن ترک ها می خواستیم دور ترک وپد با قلع پر بشه یه چیزی شبیه اشک مانند می شد یادم نیست از کجا فعالش می کردیم( در همین صفحه پست 78 دوستی که سوال پرسیدن در شکلی که فرستادن همین کار را کردن)
2_ در تنظیمات gride یک جایی بود که کاری می کردیم که gride به صورت Hidden در میامد
با تشکر
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
سلام خدمت دوستان عزیز...
یک مدتی با آلتیوم کار نکرده بودم یک سری از مطالب یادم رفته دوتا سوال دارم بی زحمت راهنمایی کنید
1_بعد از کشیدن ترک ها می خواستیم دور ترک وپد با قلع پر بشه یه چیزی شبیه اشک مانند می شد یادم نیست از کجا فعالش می کردیم( در همین صفحه پست 78 دوستی که سوال پرسیدن در شکلی که فرستادن همین کار را کردن)
خیلی ممنون دوست عزیز
برای سوال دوم منظورم کم کردن فاصله قطعه ها نبود به طوری که دیده نشه در این حالت زوم که می کنیم باز معلوم هستند فکر کنم این قسمت که گذاشتید همون CTL+G هست
یا نه؟
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
خیلی ممنون دوست عزیز
برای سوال دوم منظورم کم کردن فاصله قطه ها نبود به طوری که دیده نشه در این حالت زوم که می کنیم باز معلوم هستند فکر کنم این قسمت که گذاشتید همون CTL+G هست
یا نه؟
دیدگاه