اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
طراحی برد با شکل دلخواه در پروتل
Collapse
X
-
پاسخ : طراحی برد با شکل دلخواه در پروتل
نوشته اصلی توسط محمد مغیر از این روش راه دیگه ای وجود نداره ؟ چون ممکنه خطهایی که دور برد کشیده میشه هم اندازه یا صاف در نیاد .
راه اصولیش اینه که شما طرح دور بردتو توی Autocad بکشی و Import کنی توی Altium بعد انتخاب کنی کل کادرتو و D بعد S و D رو بزنی تا PCB به شکلی که میخوای در بیاد.درایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط بسطام بیرامیسلام
راه اصولیش اینه که شما طرح دور بردتو توی Autocad بکشی و Import کنی توی Altium بعد انتخاب کنی کل کادرتو و D بعد S و D رو بزنی تا PCB به شکلی که میخوای در بیاد.
نوشته اصلی توسط behrooz.shieاز بیس لاین ها فکر کنم باید استفاده کنید من که معمولع همه خط ها رو اندازه میگیرم برای اینکه درست در بیاد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط محمد مبا چه پسوندی باید فایل رو توی اتوکد ذخیره کنم که توی پروتل خونده بشه ؟ همون dwg خودش ؟
من خودم این کارو کردم قبلا هر شکلی که طراحی کنی با Cad میشه کادر بردتدرایور شبکه و nRF24L01
کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
دیدگاه
-
دوستان چرا انقدر پیچیده میکنید موضوع رو.
همونطور که یکی از دوستان گفت با redefine board shape و همینطور با کشیدن شکل مورد نظر برد در Keep out layer خیلی راحت میتونید شکل مورد نظرتون رو در بیارید.
من ساهاست با این روش بردهایی رو که شکل عادی ندارند رو میکشم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده.
دیدگاه
دیدگاه